До астрала и обратно... или какво има "отвъд" -2

• 42 221
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
  • Мадрид / София
Съболезнования. Вече са ти казали какво да направиш. Аз само ще уточня някои моменти : не е задължително да идеш до черква за да помолиш за контакт, но ако това теб ще те успокои - направи го.
Когато поискаш твоя близък да ти даде знак, че е с теб, поискай нещо (назови го ако трябва) което ти да си сигурна, че е знака. Желателно е да е нещо необичайно и не често срещано за да си сигурна. Знаците са "ефирни" та се иска да си внимателна за да не го подминеш без да искаш. Най-често е в съня, но и на яве също. Може да е песен, парфюм, нещо което ще го свържеш с твоя близък или нещото, което ти си пожелала да е знака. Изобщо има известна свобода.
И винаги починалия прави контакта, никога когато ти искаш, но общо взето почти винаги откликват на молбата.
Дай си време за болката. Съвсем е редно да те боли от загубата, но загубата е само физическа. Емоционално никога не се губи. Винаги ще сте в контакт.

# 736
Привет! Благодаря много за отговорите. Ще се помоля за контакт. Аз мисля, че даже днес получих един знак, или поне така го усетих първосигнално. Във ФБ ми попадна "случайно" стихотворението на Вапцаров  "Прощално":

Понякога ще идвам във съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти отвън на пътя –
      вратите не залоствай.
Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.

Даже на сърце ми е  и да му напиша едно дълго писмо. Но къде да го оставя? Има ли значение? Да го сложа ли в тефтер или да го сгъна и сложа например в кутия с бижута?

# 737
Привет! Благодаря много за отговорите. Ще се помоля за контакт. Аз мисля, че даже днес получих един знак, или поне така го усетих първосигнално. Във ФБ ми попадна "случайно" стихотворението на Вапцаров  "Прощално":

Понякога ще идвам във съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти отвън на пътя –
      вратите не залоствай.
Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.

Даже на сърце ми е  и да му напиша едно дълго писмо. Но къде да го оставя? Има ли значение? Да го сложа ли в тефтер или да го сгъна и сложа например в кутия с бижута?
Където ви хареса! Просто трябва да се научим да разчитаме знаците....

# 738
  • Мадрид / София
Напиши го, щом така го чувстваш и няма голямо значение къде ще го сложиш. Виждат го, а и знаят какво изпитваш. Имаме мисловна връзка с тях.

# 739
Подкрепям Angela61 напълно за всички препоръки. Аз така правя и винаги откликва. Понякога обаче не става веднага,а минава време... Преди 2 месеца поисках физическа вещ да дойде при мен по някакъв начин. Не беше нещо дето се случва непрекъснато,да не кажа че на мен никога не беше. Тази вещ имаше огромно значение и за двама ни и аз помолих една такава вещ да дойде при мен по някакъв начин (не да си купя), и без значение каква е,просто да е това. И това ще бъде достатъчно,за да се уверя  в този физически живот,че той наистина ме чува и вижда и това не е плод на болната ми психика. Минаха 2 месеца и половина и нищо не се случваше. И си казах-"ами много ясно че няма...кво си въобразяваш изобщо...по добре си дръж устата затворена,за да не те помислят за изкукуригала"  И една сутрин, в краката ми, пред предната гума на колата ми ,лежеше на пустия път въпросната вещ........Разревах се.

# 740
Тия с робите само гледат. И аз съм виждала такъв, плашех се от него.
А какви са всъщност (ако е известно)? При мен се случи само веднъж в описаната вече ситуация.

И те са същото. Същности, не същества. Създадени от човешките емоции. Не мисля, че вредят, просто плашат с присъствието си, без да правят нещо.

# 741
  • Мадрид / София
Продължаваме в новата тема:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1797702.msg50003601#msg50003601

Общи условия

Активация на акаунт