До астрала и обратно... или какво има "отвъд" -2

• 42 227
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • Мадрид / София
Не съм имала такова преживяване, затова не знам какво е. Съжалявам, че не мога да ти помогна.

# 706
Да ви кажа честно,снощи щях да се  наакам🤣🤣🤣🤣 от страх. Сънувам си ,че се разхождам с приятелка. На място, което ми е уж познато, но реално не съм виждала никога,дори по телевизията. На морето е... И както си вървим и си говорим, изведнъж усещам лак цялото ми тяло започва да се тресе от толкова силни вибрации,че чак усещам месото ми как се мести,все едно го духа силна струя въздух. Иначе вибрациите ги усещам отвътре и тялото ли е адски горещо. Събудих се , в абсолютно съзнание съм и това нещо продължава🧐🧐🧐. Умрях от страх... Абсолютно парализирана,опитах да викам,не става...звук не излиза. Виждането ми не беше на фокус, не двойно,но не и на фокус...Виждах силует в средата на стаята, фигура в дълго расо с качулка в червено. Някак си усещах все едно минава силен ток през мен. В един момент това престана,но не изведнъж,а със затихване. Едва станах от леглото,часът беше точно полунощ, а заспах към 23.00.  Гледам котката спи в средата на коридора с краката нагоре и хич нищо не усеща. Мъжа ми в др стая хърка. Ужасно се уплаших, защото това нещо не спря със събуждането, около 30 сек в будно състояние. Опитах да заспя отново,но щом затворя очи и все едно започваха да ми текат кадри пред очите на най-различни извънземни същества,..Такива неща не бях виждала дори като картинки в Интернет. Ужас...Накрая съм заспала,според часовника ми след 50 мин. В момента на тея вибрации пулса ми от 61, скача до 109🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Някой знае ли какво е това? Ако е било астрално пътуване,аз прибирах ли се по тоя начин🤔? Баси .

Сънна парализа . Имах подобно нещо преди десетина години…една седмица след това не исках да заспивам от страх 😁

# 707
Някои казват, че това са прояви на сънна парализа, но според мен не всички случаи могат да се обяснят с нея. Тук всички ще сме в сферата на догадките и евентуални съпоставки с лични преживявания, доколкото ги има. Смятам, че сама ще разбереш (когато и да е) какво е било това. Направи си някакъв твой ритуал или иди на църква, ако ходиш, със сигурност ще ти подейства добре. 

# 708
При медитация ми се е случвало да усещам как цялото ми лице все едно костите се наместват/преструктурират на нов ред и го "виждах" на разноцветни квадрати, все едно на 144р. Освен че чувах и силните вибрации. А в една от последните ми просто видях как нещо ме отвява от физическия свят от краката към главата.
Така че излизане от тялото е било, а тя фигура в стаята може да за да те изплаши и да те накара да си смениш никнейма в бг мама, например. 😁

# 709
🤣🤣🤣🤣 Благодаря за отговорите. Ник-а ми е от преди 15 години...Имейла ми също е така. В тоя ред на мисли, вероятно знаете,че думата "демон" , всъщност означава "знаещ" от древно гръцки и едва по-късно значението му става толкова извратено.
Фигурата не ме заплашваше,аз я виждах като холограма,ама.... Голям страх🤣🤣🤣🤣...Ами,за първи път ми е. Ще гледам да усвоя процеса🤣🤣🤣. Каквото намерих и изчетох, все за излизане извън тялото се говори...Сънна парализа съм имала-малко.по различно е...

# 710
А, не знаех..сто процента излизане от тялото е.

# 711
  • Мадрид / София
Значението на "Демон" не го знаех, но за "вещица" идва от веща - знаеща. Ама що ѝ придават толкова зла изглед в приказките? Може би от страх от знанията, които са имали. Така си мисля.

# 712
Защото са ползвали знанието си за злини например? Добрите знаещи са наричани феи, вълшебници...
Общото понятие, предполагам, е "магьосници".
Тогавашните знаещи изглежда са имали класификация, за разлика от сегашните  Simple Smile

# 713
Да ви кажа честно,снощи щях да се  наакам🤣🤣🤣🤣 от страх. Сънувам си ,че се разхождам с приятелка. На място, което ми е уж познато, но реално не съм виждала никога,дори по телевизията. На морето е... И както си вървим и си говорим, изведнъж усещам лак цялото ми тяло започва да се тресе от толкова силни вибрации,че чак усещам месото ми как се мести,все едно го духа силна струя въздух. Иначе вибрациите ги усещам отвътре и тялото ли е адски горещо. Събудих се , в абсолютно съзнание съм и това нещо продължава🧐🧐🧐. Умрях от страх... Абсолютно парализирана,опитах да викам,не става...звук не излиза. Виждането ми не беше на фокус, не двойно,но не и на фокус...Виждах силует в средата на стаята, фигура в дълго расо с качулка в червено. Някак си усещах все едно минава силен ток през мен. В един момент това престана,но не изведнъж,а със затихване. Едва станах от леглото,часът беше точно полунощ, а заспах към 23.00.  Гледам котката спи в средата на коридора с краката нагоре и хич нищо не усеща. Мъжа ми в др стая хърка. Ужасно се уплаших, защото това нещо не спря със събуждането, около 30 сек в будно състояние. Опитах да заспя отново,но щом затворя очи и все едно започваха да ми текат кадри пред очите на най-различни извънземни същества,..Такива неща не бях виждала дори като картинки в Интернет. Ужас...Накрая съм заспала,според часовника ми след 50 мин. В момента на тея вибрации пулса ми от 61, скача до 109🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Някой знае ли какво е това? Ако е било астрално пътуване,аз прибирах ли се по тоя начин🤔? Баси .

Била си в ниския астрал и това нещо се е домъкнало с теб. Няма страшно, случва се понякога. Обикновено по-късно когато пак излизаш тия с качулките идват отново, да наблюдават излизането и връщането. Същности са, но не са живи, родени от страховете на хората. Мен веднъж нещо ме натискаше по главата сутринта като се събудих. Помислих, че е мъжа ми или сина ми, но нямаше никой зад мен, беше 8 часа и те бяха заминали на работа. Не видях нещото и по-добре.
ПП Извинявам се ,че не отговорих на ЛС. Имам здравословни проблеми.

# 714
Някои от вас са чели историята на съпругът ми, който си спомня предишния живот. След като се разрових попаднах на над 70 случая, 50 от които са потвърдени ( както е и историята на ММ) и документирани . Изглежда, че в района има много такива случаи. Общото между всички им е , че имат физически белези от причината за смъртта и често желаят да се върнат към “другото “ си семейство. Връщането на душите се е случвало до около 9 - 15 месеца след смъртта на предишния индивид , която в почти всички случаи е настъпила от инцидент или убийство.

# 715
Би ли разказала, ще бъде интерсно от първа ръка?

# 716
Първото ми излизане извън тялото беше когато бях на 4 години.
Много голяма следа остави в живота ми.
Паднах с една детска триколка от необезопасена тераса.
Около 1.5м беше, ама това желязно колело падна върху мен и загубих съзнание.
Гледах отгоре как всички се суетят около мен, бях като облак над главите им и над моето тяло. Нито ме болеше, нито нищо. Стана ми мъчно като ги гледах как се мъчат да ме свестят и се разплаках. И тогава се върнах в тялото си с рев и с всичките болки от счупената ръка и другите травми.

# 717
Ън, и на мен се е случвало да ме "натискат" по главата. Силата е толкова огромна,че имаш чувството че ще те размаже. Но не бях виждала досега никой....Ужас,явно все в ниския астрал бродя🤔. Защо ни натискат всъщност?
Mera, и аз бих искала да чуя историята....

# 718
Не знам защо точно ни натискат, но това не са разумни същества, а просто някакви образувания, получени от човешките емоции, които са насъбрали. А ние, хората, се плашим от неща, които са грозни или ни нападат. Те действат по линия на този инстинкт вероятно. Хора, които са ги виждали, разказват за разни грозни джуджета с уродлива външност, които ги дърпат за краката, скачат им на гърдите и такива.дано не ми се случи да видя подобно нещо.

# 719
Боже мили🧐🙃, ....Моята фигура както казах,беше като холограма -само наблюдаваше,стоеше на разстояние от мен, леко в профил,не гледаше към мен,не знам кой е,но не се чувствах застрашена,...просто ме беше страх от вибрациите и какво става с мен. Ако това ми се беше случило преди 5 години,щях да си помисля че получавам удар😁.
Освен това,не знам защо,но винаги когато съм искала среща с духовните си водачи,те винаги са облечени с дълги роби с качулки(като в "Името на розата"), но цвета е бяло -сивкав.

Общи условия

Активация на акаунт