До астрала и обратно... или какво има "отвъд" -2

• 42 318
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Мадрид / София
С вяра не ще да е точно това. Вярата не би променила много нещата. Според мен по-добре е когато вътрешно си осмислил и приел, че това е така. Имаш доверие, че всичко, което се случва има смисъл и е за добро в бъдеще.

# 541
Аз бих казала, че точно така трябва да бъде. Но сме прекалено ограничени да го приемем истински, а може и така да трябва да бъде.

# 542
  • Мадрид / София
Аз бих казала, че точно така трябва да бъде. Но сме прекалено ограничени да го приемем истински, а може и така да трябва да бъде.
Всичко с времето си. Стъпка по стъпка. Ако нещо не става както ни се иска е точно момента, когато е добре да се доверим, че така е най-добре в този момент за нас самите. Нещата се случват в най-добрия момент за нас самите. Често забравяме да се доверим (най-вече го напомням на себе си).

# 543
Здравейте,
Прочетох темите с огромен интерес. Към това ме подтикна един мой сън.
Моята баба почина скоро , все още не са минали 40 дни. Преди два дни сънувах сън, който не помня, но в средата на съня ми (все едно буквално някой отвори скоба) влезнах в стая и седнах на дивана, където стоеше моята баба, прегърнах я и и казах, че много я обичам, тя също ми каза, че ме обича и, че обича всички ни.
Вярвам, че наистина това е била тя.

Баба страдаше от деменция. Първоначално всякаш виждаше някаква друга реалност, говореше с хора, които ги няма. Въпреки болестта аз вярвах донякъде на всичко, което казваше. По-късно вече загуби връзка с околния свят, не говореше, блуждаеше си. Аз отново смятах, че някак си между този живот и нещо друго.

Интересно ще ми е да чуя вашите разсъждения над това

# 544
Възможмо е контактът с баба ти да е реален, не само сън, но няма как да знаем дали е така.

# 545
Я, никой не е писал. Ами пак аз значи - снощи си пуснах запис за отпускане - от тези, които те водят как да си отпуснеш пръстите, ръцете и т.н по цялото тяло. Изведнъж видях цветна картина, малко като снимка от 60-70-те години - беше някакъв път. Странното в случая беше, че го виждах по тризмерен начин и усещах, че се намирам в тази картина. Стреснах се и образът изчезна. Може да е сън, но за първи път ми се случва да видя и усетя нещо подобно.

# 546
Ако се опиташ следващия път да останеш може и да те подгонят пазачите на двуизмерното пространство.

# 547
Ха, аз опитах медитация днес и за първи път успях да визуализирам нещо след толкова време и неуспешни опити, защото медитациите страшно ме изнервят. И сега какво се случи, още по-объркана съм какво видях и какво означава!

В медитацията, видях, че съм на много просторна зелена поляна, с едно единствено младо дръвче , хубава кафява кора и зелена корона. Имаше пеперуди. Аз се радвах като дете и се въртях в кръг с разперени ръце настрани. После вместо да си представя златния поток или бяла светлина за защита, аз видях по-скоро дъгата , която влиза през главата и излиза пред краката и се затваря пак до главата и се образува буквата О.  После вместо да вали дъжд, аз видях буквално как падаха златни монети от небето, които не ги грабех и събирах, а ги оставях да падат и да се наслагват на земята, а аз да гледам небето и да благодаря и да се въртя в кръг. Обаче после реших, че трябва да извадя Висшия си аз наяве, за да поговоря с него, но вместо това, видях черна закачулена сянка и изпитах много силно сърцебиене, цялата поляна изчезна , а зад мен бяха покойните ми роднини… не можах да издържа медитацията и отворих очи, дори сега очите много ми тежат в момента.
И явно все пак, успях да вляза в медитация…

От която очевидно излязох много объркана и не я разбрах. Май няма повече да повтарям това, че не се знае къде се озовах и какво отключих…
Неслучайно не трябва да си играем с неща, които не разбираме…

# 548
  • BG-DE
Аз от доста време се опитвам да медитирам на за мен това е кауза пердута 😌 Възхищавам се искрено на всеки който го може, има ли някакъв секрет как се постига това състояние 🤔

# 549
Използвайте водени медитации... Преди медитация задайте какво искате да видите....Отпуснете се и се оставете да видите,не се насилвайте,не визуализирайте сами....оставете се...Ако не първия,втория,третия път...на четвъртия ще стане....Използвайте медитация Сензар(в Ютуб)

# 550
  • Мадрид / София
Използвайте водени медитации... Преди медитация задайте какво искате да видите....Отпуснете се и се оставете да видите,не се насилвайте,не визуализирайте сами....оставете се...Ако не първия,втория,третия път...на четвъртия ще стане....Използвайте медитация Сензар(в Ютуб)
Много точен съвет. Използвайте го.

# 551
Аз от доста време се опитвам да медитирам на за мен това е кауза пердута 😌 Възхищавам се искрено на всеки който го може, има ли някакъв секрет как се постига това състояние 🤔

На мен най-много ми помага да се отърся от мислите yoga nidra, има записи в ютюб. Можеш и сама да си го правиш, като свикнеш.

# 552
Пробвали ли сте, като затворите очи в тъмното, обаче, както ви се мятат образи пред очите, или петна, или е някаква визуална каша.
Изведнъж всичко се избистря, поглеждате право напред и виждате пред очите си стена от съвършени геометрични фигури във всякакви цветове, или фрактали, и тя уж плътна, но е ефирна, и стои триизмерна.
Пуснете се по нея, страхотно е. Ще чувате и ритмично бучене на пулсации в главата си. Сякаш ви се лашка мозъка от темето към ушите.
Това е навлизането в най-дълбокия сън, поне за мен. Понякога се плаша, че може да не се събудя и отварям рязко очи, докато не съм заспала окончателно.

# 553
Не бях видяла, че има нова тема Simple Smile

# 554
Говорих насън по телефона с отвъдното🧐. Потърсиха ме от там...Младо момиче ме "свърза"(по гласа),като телефонистките едно време.     Такова чудо за първи път ми се случва...Едно изречение беше,обаче точно в десятката. Каза ми емоциите си за нещо,което бях направила преди 2 дни.....

Общи условия

Активация на акаунт