До астрала и обратно... или какво има "отвъд" -2

• 42 310
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Мадрид / София
Взимай поука и се дръж прилично 😄

# 556
Много точно.
Дано помниш за какви си говорехте. Има нещо тук, намеква ти се.

# 557
Говорих насън по телефона с отвъдното🧐. Потърсиха ме от там...Младо момиче ме "свърза"(по гласа),като телефонистките едно време.     Такова чудо за първи път ми се случва...Едно изречение беше,обаче точно в десятката. Каза ми емоциите си за нещо,което бях направила преди 2 дни.....

Мой приятел ми е разказвал уж за сън, тел. разговор с негови близки починали, но много жив и въздействащ. Може и да не е било само сън. Я разкажи повече Simple Smile

# 558
Не мога да ви разкажа,твърде..  лично е. Касаеше Точно него обаче...Видял и разбрал е с две думи....Сънят не беше точно сън.. Връзката ми с отвъдното винаги е рано сутрин,на границата със събуждането,в просъница. ..Гладът му още ми отеква в главата.. Глас не просто така...с емоция,с много емоция в него....Такова изречение преживе не съм чувала никога от него.....

# 559
Наскоро правих регресия. Нещата се случиха, но с много помощ от терапевтката. Честно казано, ако бях сама, нямаше да разбера, че ми се получава. В началото ми се струваше, че си измислям, но като го разказваш, то става все по-реално. Според мен даже не видях минал живот, а някакви символи, изпратени от духовните водачи.
Щеше да бъде чудесно, ако ми пращаха послания и докато спя, ама не щат. А може да пращат, ама аз с моята несхватливост не ги разбирам Grinning

# 560
Здравейте, за първи път съм в групата. Искам да знам дали има и други като мен. Не са ми се случвали паранормални неща, с изключение на няколко пророчески сънища, но не със съществено значение, но все имам чувството че ме влече астрала, че имам мисия, че съм неразбрана, че не мога да намеря общ език с обкръжението ми. Чувствам със сърцето, че нещо има по - дълбоко от това на което ни учи обществото. На 33 г. съм, но изпадам в емоционална тъга, единствено тук във форума получавам някаква утеха….. дори нз защо

# 561
  • Мадрид / София
Здравейте, за първи път съм в групата. Искам да знам дали има и други като мен. Не са ми се случвали паранормални неща, с изключение на няколко пророчески сънища, но не със съществено значение, но все имам чувството че ме влече астрала, че имам мисия, че съм неразбрана, че не мога да намеря общ език с обкръжението ми. Чувствам със сърцето, че нещо има по - дълбоко от това на което ни учи обществото. На 33 г. съм, но изпадам в емоционална тъга, единствено тук във форума получавам някаква утеха….. дори нз защо
Добре дошла, сега остава да намериш себе си - дълъг процес, който продължава с години.
Обществото учи на норми, които са му необходими в даден момент, но иначе живота е много по-всеобхватен и всичко, което ни заобикаля си е магическо стига да го погледнеш с други очи.

# 562
И моите въпроси са сходни. От година-две имам усещането, че нещо се случва, не на мен, на всички, сякаш усещането ми за живота, за как се живее живота вече не е същото. Обаче и по новому не знам как се живее и постоянно сякаш се рея в мисли, усещания, не са ми интересни старите лесни неща, ама и в новите съм "боса". Страшен хаос! Не знам как да си помогна.

# 563
"Не се опитвайте да излезете от системата, а да видите през нея" - отговор на ИИ при въпроса живеем ли в симулация.

# 564
  • BG-DE
Наскоро четох, че някакъв учен имал доказателства за това, че живеем в симулация. Знае ли човек 🙂

# 565
И моите въпроси са сходни. От година-две имам усещането, че нещо се случва, не на мен, на всички, сякаш усещането ми за живота, за как се живее живота вече не е същото. Обаче и по новому не знам как се живее и постоянно сякаш се рея в мисли, усещания, не са ми интересни старите лесни неща, ама и в новите съм "боса". Страшен хаос! Не знам как да си помогна.

Наистина „хаос”. Чета по форумите, хем ми е интересно да пробвам регресия и излизането извън тялото, хем съм много бъзлива. Но има нещо което ме човърка от вътре и не мога да си намеря мира. А сякаш търся своето спасение. И да… наистина трябва да открия себе си….. но дори не знам от къде да тръгна…..

# 566
  • Мадрид / София
Сменя се парадигмата, затова и усещането за разбъркване и хаос. Старите ценности вече не са достатъчни и се сменят с нови. Много от старите условия във всяка една сфера замират и не работят. Нужни са нови. Това е процес продължаващ няколко години. Преди скоростта на развитие е била доста по-бавна и спокойна, но сега имаме ускорение и промените ще са по-бързи, но пак си искат време. Важното е в този шемет на промени да не се изгуби човек, а да следва своя път доверявайки се, че всичко става в името на едно по-различно и хубаво бъдеще и че има смисъл да се прояви по начина, по който се проявява.
Josefin, може би да тръгнеш от там от където ти е най-лесно и разбираемо. Постепенно човек научава повече неща и никога не стига края. Няма край.

# 567
А към по- духовно извисените…. Има ли как да разбера каква ми е аурата?

# 568
Нямаше ли някакви снимки на аурата, визуализиращи с цветове.

Аз съм мислела да си направя , от любопитство. Но май зависи от моментното състояние и емоции какво ще излезе.

Аз също като теб доста съм чела за регресия, но в крайна сметка не искам да си правя, защото сама няма да успея, с водещ не знам ще имам ли доверие. А и не съм сигурна, че искам да ровя в миналото, не знам как ще ми се отрази на емоциите това което ще видя евентуално..

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 00:02 от Amandine

# 569
  • Мадрид / София
Както ти казаха аурата зависи много от емоционалното ти състояние в момента. Тоест тя е нещо променливо. Представлява енергия излъчваща се от нас самите. Може да се види с вид камера, която я заснема. Потърси в Интернета снимки на аури заснети с такава камера.

Общи условия

Активация на акаунт