До астрала и обратно... или какво има "отвъд" -2

• 42 258
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Да, аз не мога да си го представя това с времето.
Ами явно съм ограничена.

Цитат
Да чуваш гласове и да се чувстваш преследван, както и другите симптоми на шизофренията не са характерни за броя души идващи на Земята. Затова се изумих.

Както казах в кръга на майтапа го писах Grinning
Както казах аз съм ограничена в това си тяло и съзнание и такова нещо направо ми е шизофренично.

Но тъй и тъй сме на шизофрения, тогава с какво е свързано?
Назад се писа, че е свързано с душата?
 А не е ли просто проблем при раждането. Тоест вродено, ген.
Тя природата хич не   е безгрешна.

# 646
# 647
Много благодаря.
В рода си имам хора с такива проблеми.

# 648
Ние сме четириизмерни същества, които съществуват в триизмерен свят, затова можем да наблюдаваме три измерено обектите..
Времето се явява четвърто измерение, което ние няма как да изследваме, или наблюдаваме, защото то е извън нашите възприятия. Ако бяхме петизмерни същества, то ние щяхме да наблюдаваме, видим и изследваме времето, и щяхме да знаем дали е линейно или не. Затова приемаме, че каквото и да знаем и твърдим за времето, то си остава относително.

# 649
  • BG-DE
И аз съм чела, че времето като минало, настояще, бъдеще съществува само в нашето измерение. Затова душите можело да се прераждат и в "миналото" (от наша гледна точка), не мога да го асимилирам много но може би на това се дължи и факта, че някои хора, които имат дарба могат да "виждат" бъдещето 🤔

# 650
Според квантовата физика и теорията на относителността (Айнщайн), времето не е фиксирано. То е относително и зависи от наблюдателя, от гравитацията и от движението.
Това предполага, че минало и бъдеще може да съществуват паралелно, но ние ги възприемаме като линейна последователност, защото така е устроено съзнанието ни в това измерение.

# 651
Аз като закъснявам за работа викам на шефа-Нали ме знаеш,чета квантова физика, времето е относително понятие 🤣🤣🤣🤣🤣

Башар:
На първо място, в продължение на много години ние сме споделяли идеята, че времето е една илюзия и това е така. В този смисъл, то не е „реално“, но в същото време е реално като преживяване и вие го създавате със своето съзнание по един много специфичен начин. Както мнозина от вас започват да разбират, има безкраен брой вероятни реалности, които в определен смисъл, се застъпват едновременно и съществуват съвместно в това, което считате за своя реалност. Идеята е, че времето е един страничен ефект, възникващ от промяната на фокуса на вашето съзнание през моделите на различни успоредни реалности, буквално милиарди пъти в секунда. Съзнанието ви е като филмов прожектор, който прожектира своята светлина през една „филмова лента“ на реалността, и когато тази светлина преминава през различните кадри на филмовата лента, вие създавате тази илюзия, тази проекция на време, пространство, движение и промяна. Всеки отделен кадър не притежава движение сам за себе си, не притежава преживяване, така че вие трябва да създадете идеята за приемственост, един кадър след друг, в линейни термини, за да създадете тази идея, тази проекция, тази холограмна структура, която наричате физическа реалност, пространство, време.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 13:48 от the_demon

# 652
А кои са източниците на твърденията на Башар, в които така силно вярвате?

# 653
  • Мадрид / София
Башар е съвкупност от същности от различни светове. Дават информацията по хора канали/ченълси (от английски) и те ги предават на останалите хора. Аз знам един такъв, който е продуцент в Холивуд (името му не се сещам, но ако държите ще потърся как му беше името) и вече близо 20-30г получава такава информация. Може да има и други, които приемат посланията/информацията.
Елора, не ми харесва, че се наричаш ограничена. Нито съм го казала, нито го мисля. С такива изказвания си вредиш сама на себе си. Избягвай ги. Обичай себе си.

# 654
Аха, някой получава факсове и ги предава на вярващите му. Мерси . Напомня ми за Абрахам Хикс ,между другото.

# 655
Защо ми е Башар, когато всичко това го има в книгите по квантова механика. Само че не е така украсено в метафори. Само да искаш да знаеш и да можеш да разбереш е въпроса.

# 656
  • Мадрид / София
Аха, някой получава факсове и ги предава на вярващите му. Мерси . Напомня ми за Абрахам Хикс ,между другото.

Не си задължена. Всичко с времето си.

# 657

Не си задължена. Всичко с времето си.

Абе засега предпочитам да залагам на критично мислене , вместо да вярвам на хора , които вярват на други хора, че получават факсове от извънземни светове и цивилизации 😄

# 658
-Mera-, тук никой няма да ви убеждава в нищо...Ама защо сте в тая тема?🤣🤣🤣🤣🤣Като го намирате за налудничаво -не четете...Недейте развива теории,че не е така...Проверете го първо,запознайте се с твърденията...Вие налагате вашата гледна точка ..Пък може да сте от ония тела без души🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 659
Ся, не може да очаквате всички да приемем факсовете на Башар за абсолютна истина .Тук съм , защото  така искам. Не налагам гледна точка, просто вярвам, че е здравословно от време на време да се прилагат съмнение и критично мислене. Явно тук не правите разлика между духовно пробуждане и групова делюзия. В свят, където всеки канализира нещо съмнението може да спести доста пакости.

Общи условия

Активация на акаунт