Къде в Бургас? Тема 62

• 51 694
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 1 065
Живея в МР в момента. Ако решите може да ми пишете , ако мога да помогна.
Много е важно , и къде ще работите според мен, ако нямате собствен транспорт, трябва да премислите пътуването до работа и обратно било то от МР или Сарафово

# 1 066
Мои приятели си купиха такъв партер с градина и са много доволни. Детето им играе там, те работат от къщи и прекарват доста време в двора, но са шофьори и двамата.

# 1 067
  • Бургас
Лично за мен най-големият проблем на МР е мръсният въздух. Масово печки с дърва, въглища, както в селото, което жената показва, така и в махалата. Като ходя при нашите зимата и вляза в комплекса, направо не мога да дишам.
Много други въпроси са важни - месторабота, път до месторабота, деца има ли, предвиждат ли се такива в бъдеще и т.н.

# 1 068
То и в Сарафово мирише по същия начин за съжаление. Но пък е спокойно. А и ако трябва да се избира между апартамент в блок и партер с дворче, изобщо не бих се замисляла.

# 1 069
Здравейте, знаете ли къде има бидончета за зеле с канелка, около 60 литрово. Ходих Практикер и деплан и в една железария в Славейков, но не намерих. Благодаря !

# 1 070
Здравейте, знаете ли къде има бидончета за зеле с канелка, около 60 литрово. Ходих Практикер и деплан и в една железария в Славейков, но не намерих. Благодаря !
В момента има в Кауфланд.

# 1 071
Освен в Безистена, къде мога да намеря пафти за народна носия?

# 1 072
Освен в Безистена, къде мога да намеря пафти за народна носия?

-Не съм сигурна, давам идея:
На Богориди преди пресечката с Цар Симеон вдясно има магазин, там можете да погледнете.
- На Цар Симеон зад ППМГ в блока има магазин за народни носии, може също да попитате и там.

# 1 073
Благодаря,  Ненова! За този на Богориди се сетих и аз по-късно

# 1 074
  • у нас
Вероятно ще е далече, но на някой друг може да е от полза. Такива бидони има в железарията на Гладстон, между Л. Каравелов и Пробуда.

# 1 075
Бидони търсете по магазините тип " домашни потреби и всичко, което се сетите от Китай". В Изгрев на магазина в 31 блок имаше, но свършиха. Сещам се и срещу 15 блок че има такъв. На Велека при арменеца също може да проверите. Аз не знам дали има, но е сезона на зелето, а тези търговци са доста креативни. В Кавадо в Меден Рудник също.

# 1 076
Благодаря ви много за идеите.

# 1 077
  • Бургас
Билковата аптека, която беше на Ботева преместиха ли я някъде или я затвориха?

# 1 078
В меден рудник има голяма билкова аптека, но не мога да обясня точно къде е ,виждала съм я от булеварда им мисля,че се казваше Нота бене.

# 1 079
  • у нас
Билковата аптека, която беше на Ботева преместиха ли я някъде или я затвориха?
На същото място има аптека и има билкови неща там. На метри от тази аптека, от другата страна под Болеро, е аптека Афиа. Там също има такива продукти.

Общи условия

Активация на акаунт