Ох, тези нови телефони! Тема 2

• 33 485
  • 691
  •   1
Отговори
# 135
Има ли значение за работата и батерията, ако телефонът е с повече памет?
Не.

# 136
  • в 1001-та нощ
Каква памет? RAM или памет за съхранение? Не е от значение толкова дали е много, а дали е бърза.

# 137
А как мога да заредя шрифтове, които съм свалила на Xiaomi без да ме кара да избирам от тези, които се предлагат в MI профила? Свалих си едни, но не знам как да ги избера.

# 138
https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smart … 11-WHITE/p/503012
https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smart … K-BEAUTY/p/504137

Има ли отзиви за тези два модела?  С какво самсунга FE е по- различен от чистия S23?

# 139
Ето сравнени двата модела. FE е с друг вид батерия с много по-голям капацитет. И на размер е малко по-голям. Както и различни процесори.
Копирай целия линк, че иначе не става.
https://mobilebulgaria.com/catalog/compare?id[]=147212&id[]=147445

# 140
Имам телефон Xiaomi, на който му показва 82% живот на батерията. Може ли да препоръчате добър сервиз за смяна?

# 141
Здравейте!
Преди няколко часа телефонът ми Самсунг А53 изведнъж угасна и не може да се включи. Беше зареден на около 80% батерия. На 2 или 3 години е.  Сложих го отново на зарядно, но не се включва. Какво може да му е?
Имам много информация и снимки, които не искам да изгубя. Всичко ми е в този телефон.
Извинявам се, ако е коментиран такъв проблем някъде в темата, признавам не съм я чела.

# 142
Здравейте!
Преди няколко часа телефонът ми Самсунг А53 изведнъж угасна и не може да се включи. Беше зареден на около 80% батерия. На 2 или 3 години е.  Сложих го отново на зарядно, но не се включва. Какво може да му е?
Имам много информация и снимки, които не искам да изгубя. Всичко ми е в този телефон.
Извинявам се, ако е коментиран такъв проблем някъде в темата, признавам не съм я чела.
Затова се прави периодично резервно копие на важните неща.

Може да е угаснал за вечни времена. В сервиз могат да кажат. Иначе паметта, където са съхранени нещата, най-вероятно нищо ѝ няма, но изкарването на информацията е трудно и скъпо.

# 143
Изкарването на информацията от паметта къде се прави?

# 144
Изкарването на информацията от паметта къде се прави?
На много места(потърси в Google). За конкретно място нямам наблюдение.

# 145
  • ВАРНА
Здравейте, какво представлява опцията за проследяване на автопарка ( колите) ? Само на юридически лица ли се отпуска или и на физически ? Колко струва на месец ?

# 146
  • Sofia
Питането ми е малко странно, но ще пробвам, пък може някой да има иновативно предложение. Grinning А също така, е възможно и аз неволно да дам полезна идея на някого.

Какво правите с телефоните си, особено ако са скъпи, като сте на плажа и влизате във водата с партньора си?
Досега процедирахме по следния начин – разполагаме с такъв dry bag, в който слагаме телефоните си, които пък, от своя страна, също са прилежно напъхани в специални индивидуални протектори. След това влизаме с dry bag-а в морето и той си плава по повърхността на водата. Досега не сме имали инциденти, дано така си остане.

Вие как постъпвате в такива ситуации? За първа година ще нося iPhone-а на море и ми е малко притеснено.

# 147
Ами аз съм с iPhone и S24 Ultra. Стоят си в торбата под чадъра и не ги мисля.

# 148
И нашите са в плажаната чанта под чадъра. Понеже ми е винаги в ръката се е случвало да го забравя и на шезлонга.
То винаги има първи път, но повечето не пипат знаейки, че има функция намери  ми телефона, а и явно не им се губи време с отключване. Говоря за такива с отключване с пръстов отпечатък и лицево разпознаване..

# 149
  • Sofia
Благодаря за отзивите, момичета! Simple Smile

Много сте смели. Съвсем сериозно го казвам. Аз съм голяма параноя, но може би е, защото много мразя да губя или чупя вещите си.

Всичко слагам в dry bag-а – телефони, ключове, пари, всякакъв вид карти, дори слънчевите ни очила (в калъфи, разбира се).

Иначе, на един познат ей-сега, наскоро, му бяха грабнали смартфона от ръцете в Париж, та явно, все пак, се намират мераклии за чужди телефони, особено от по-високия клас.

Общи условия

Активация на акаунт