Ох, тези нови телефони! Тема 2

• 30 585
  • 665
  •   1
Отговори
# 540
Няма как някой друг да ти влезе в iCloud или в телефона.

# 541
Хората от сервиза едва ли ги интересуват твоите снимки, освен ако не са голи.

# 542
Повтарям си въпроса и в тази тема, че трябва спешно да поръчвам телефон за майка ми и ми е важно.
 Моля собствениците на Xiaomi (Redmi Note 14 Pro или някой друг от по-новите модели на марката) - имате ли впечатления дали Xiaomi продължават да пускат повече реклами, отколкото чистите андроиди? Преди време имаше такъв проблем, после бях чела, че нещо са коригирали. Как са нещата в момента?

# 543
Повтарям си въпроса и в тази тема, че трябва спешно да поръчвам телефон за майка ми и ми е важно.
 Моля собствениците на Xiaomi (Redmi Note 14 Pro или някой друг от по-новите модели на марката) - имате ли впечатления дали Xiaomi продължават да пускат повече реклами, отколкото чистите андроиди? Преди време имаше такъв проблем, после бях чела, че нещо са коригирали. Как са нещата в момента?
Какви реклами? Някой беше писал, че така му се струва спрямо друга марка и то само в YouTube. Глупости са това.

# 544
  • Somewhere far away
И за мен е странно това твърдение. където си има реклами- си ги има без значение какъв е андройда.

# 545
Чревоугодник, ти нали нямаше Xiaomi?
Имаше такъв проблем заради приложенията на Xiaomi, които са много и не могат да се деинсталират. При една от последните версии на MIUI бяха писали, че ще редуцират рекламите, но в коментарите в Амазон продължават да излизат оплаквания.
В нета е пълно с хакове как да се спрат, но при всяка актуализация трябва да се нагласят отново. Майка ми обаче е възрастна и не е чак такава хакерка, че да си бърника всеки месец по настройките на телефона. Тя всъщност досега имаше един стар модел на Xiaomi, от който беше доволна и му е свикнала с интерфейса, но каза, че ако продължават така с рекламите, предпочита да сменим марката. Досадно й е и от многото цъкане, за да ги скрие (а те често излизат на цял екран), редовно натиска нещо друго, променя си настройките или инсталира някаква глупост.

Deathcrush, "андройда" на  Xiaomi същност не е съвсем  андроЙд.

Ето нещо по темата, но ми се искаше да чуя и лични впечатления - https://www.kaldata.com/%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0% … D0%BA-501377.html

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 17:52 от GG*

# 546
GG*, да не би рекламите да изскачат като отвори браузъра? Google Chrome ли използва? Той е отврат
Ако е така, инсталирай й DuckDuckGo, лек е и няма да има никакви реклами.

# 547
Мъжът ми е с Xiaomi Redmi Note 13 pro, не се е оплакал от реклами.

# 548
  • Mediterraneo
Глупости са това. От години сме с марката, няма такова нещо. В момента трима от четирима ни сме с 13 про.
И майка ми се оплаква от много реклами, но не е с Xiaomi, рови къде ли не, отваря всякакви линкове, после що има реклами.

# 549
Всеки телефон има настройки за реклами, но повечето хора не знаят как да си ги настроят така, че поне да им излизат реклами за неща, от които се интересуват.

# 550
  • Варна
Редми 13 С. С адблок браузър съм и нямам проблеми с реклами в нета. Понякога ми излизат на играта, която играя, но аз избирам дали да ги гледам в зависимост дали искам да си взема бонус точките за някоя мисия, това е. Този ми е втори или трети телефон на марката и за пръв път чувам за такъв проблем.

# 551
Всеки телефон има настройки за реклами, но повечето хора не знаят как да си ги настроят така
Къде се настройва това?

# 552
Чревоугодник, ти нали нямаше Xiaomi?
Шъ мъ обидиш!

Xiaomi телефоните имат реклами за китайския пазар. За Европейския нямат реклами. Тези статии често са преписани без да се замислят, че може информацията да не важи за Европа, както и в случая. Един трик се използваше преди време, че ако се смени региона на Индонезия, функцията да се записват разговорите беше активна, а за европейските държави не е. Сигурно и нещо друго се правеше, но не помня. Идеята е, че за едни важи едно, а за други друго.

# 553
Те статията хубаво са я преписали, ама коментарите отдолу и тях ли са ги преписали? Всякакви съвети какво да пипнеш, за да изчезнат рекламите. Във форума на Калдата обикновено не пишат специалисти по кърмене и захранване ...

# 554
  • Варна
Ами вземете друга марка тогава.

Общи условия

Активация на акаунт