Термин Декември 2024 ❤️

• 40 338
  • 887
  •   1
Отговори
# 825
Пробвайте и с круши, те също са разхлабителни.
Аз ям много сезонни плодове- череши, ягоди, праскови, кайсии, всичко. Мисля, че добре ми действат

# 826
Аз също хапвам сушени сини сливи, всяка вечер. Гледам поне 5-6 сливи да изяждам. Просто трябва повечко фибри явно.

# 827
Момичета, ПМС до коя седмица усещахте?

# 828
Благодаря за отговорите ,момичета🌸❤ Симптоми на пмс имах до скоро (до към края  7-ма седмица) сега от време на време имам леки придърпвания ниско +подут корем

# 829
Мале чета ви и се чувствам хем гадно за вас, хем супер за себе си. Аз нямам никакви такива проблеми, напротив. Само докато хапна и тичам в тоалетната, особено сега като изяждам по 1кг череши 🤣
Днес бяхме на преглед, водя се 11+6 ама сме големи като за 12+4 😁

# 830
  • Враца
DilyanaValian Благородно ти завиждам. 😊😄 Аз бях по същия начин с първата бременност — нямах никакви симптоми, ходех си пеша до работа и обратно до вкъщи до 7 месец (а живеем на доста стръмна улица). В деня, в който трябваше да отида на контролен преглед, докторът ми каза, че имам 1-2 см. разкритие и още същия ден родих бързо и лесно. 😄
Пожелавам на всички ни едно такова бързо и лесно раждане. 😊

Поздрави от нас с бебчето и баткото! ❤

# 831
Благодаря за отговорите! Още утре ще пробвам със сушените сливи. 😁

# 832
Аз искам да попитам момчетата, които повръщат- като се случи абсолютно не контролируемо ли става и да искате не може дс го спрете или е едно силно гадене, връщане на храна в гърлото, тежест, като буца в гърлото и ако си помогнете малко и повърнете ви олеква? Бих се радвала, ако ми отговорите, понеже е важни за мен.

# 833
Аз искам да попитам момчетата, които повръщат- като се случи абсолютно не контролируемо ли става и да искате не може дс го спрете или е едно силно гадене, връщане на храна в гърлото, тежест, като буца в гърлото и ако си помогнете малко и повърнете ви олеква? Бих се радвала, ако ми отговорите, понеже е важни за мен.
.     Не знам колко ще съм полезна,тъй като не повръщам често(до сега около 4-5 ) пъти ,но винаги е ставало с подпомагане.И да,след това ми е олеквало

# 834
При мен от 10та седмица запекът започна да се регулира. Храната ви трябва да е задължително много богата на фибри и да поемате достатъчно течности.
Аз пиех дуфалак в критични моменти и  съм много доволна от него.

За гаденето - имам и двете. Неконтролируемо повръщане и постоянно гадене. За второто аз не си помагам, защото не обичам да повръщам. Обикновено се опитвам да легна, за да ми мине.

# 835
Аз броени пъти повръщах, по-скоро беше неконтролируемо, усещам, че вече няма на къде и бягам към банята. Един път само си помогнах, защото ми беше ужасно тежко. Иначе постоянното гадене си седеше няколко седмици (май мина вече, ама да не казвам голяма дума).
Може би не ми беше от най-тежкото гадене, но мен ме успокояваше тик так или някакви ментови дъвки.

# 836
Идвам да кажа, че сините сливи проработиха безотказно. Накиснах няколко сушени сини сливи, изядох ги на гладно и после изпих водата, в която бяха накиснати. Чувствам се като нов човек 😂

# 837
Идвам да кажа, че сините сливи проработиха безотказно. Накиснах няколко сушени сини сливи, изядох ги на гладно и после изпих водата, в която бяха накиснати. Чувствам се като нов човек 😂
Хаха браво!!! Късметлийка си…аз кръвна захар вдигнах от сливи, кайсии…и кви ли още не, но ефектът беше 0 при мен.
Кис. мляко с мюсли и ленени семена…нищо нищо не ми помогна.
Дано скоро да ‘потръгне’ и без помощни средства. Simple Smile
Успех!
А някои да сподели лек за възпалено гърло, който е безопасен за бременни? 🫣

# 838
Компрес с извара на шията за няколко часа действа безотказно при възпалено гърло.

# 839
Исла касис на мен ми предписаха.

Общи условия

Активация на акаунт