💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 48 157
  • 787
  •   1
Отговори
# 405
  • Дубай
Тази игра е наистина ужасна,че то човек ако е по-лабилен, може да откачи от страх.
Горкият Денис...пак той виновен. Вчера си обръсна брадата, днес жена му, му отряза главата. И при нея не беше от гнус, а от страх от неизвестното. Нали е биоложка, би трябвало да е правила дисекции на такива животни.. Просто се отказа и тя не знае защо..
Истината е, че точно неизвестното те побърква , защото не знаеш какво те очаква и си представяш, какви ли не  неща.

# 406
Еееее, на Галена ръцете са й вън... И май очилата си дръпна...

И Пешо й подсказва.

А не я отстраняват.

# 407
Галена как пък един епизод не пропусна да плаче 😀 Напомня ми на Елица от Игри на волята.

И както каза Дени, тази игра е въпрос на психика. Сияна може да много неприятна личност, ама явно си има психика, затова мисля, че и полицайката ще си я вземе играта.

# 408
  • София
Истината е, че точно неизвестното те побърква , защото не знаеш какво те очаква и си представяш, какви ли не  неща.
Да, но защо го обвинява него, ,че не й бил подсказал и е висок залогът...А той явно не я познава добре, щом е заложил такава голяма сума...Сега са на тв..

# 409
Дарина май каза, че ръцете са ѝ вързани и усеща как лицето  не е в безопасност.
На Галена не знам защо не са вързани, но като се чувстваш полазен, инстинкт, ръцете сами излизат. Галена е по-емоционална, и може би трябва да крещи, за да падне напрежението, има потенциал да завърши изпитанието.

Елизабет и Йордан 7000
Сияна  и Светослав 6701
Маргатита и Кристиян 5354
Галена и Петър 5200
София и Тихомир   4794
Йоана и Румен   4700
Михаела и Венцислав   4456
Петя и Делян   3340
Дарина и Денис   1200

Последна редакция: сб, 13 апр 2024, 21:53 от Pepina_n3

# 410
  • София
Хайде моме отказвай се..и без това 100 пъти си изкара ръцете.

# 411
В утрешната игра мъжете ще дават акъл, жените ще действат.
Понеже не гледам от началото, всички игри ли са така?

А как една двойка става призрачна?
И какво й се случва?

# 412
Няма повече да има призрачни двойки. До сега Ивана/Ивайло и Елизабет/Йордан бяха призрачни двойки, живееха в къщата, но не играят и не им се плаща, след това обявиха една игра и се състезаваха, стана така, че и двете призрачни бяха пред телевизора, едните се спасиха и сега са  в играта, другата двойка напусна.
Предполагаме,че не ги пускат извън къщата да не донесат после новини от външния свят, като предишни години. В къщата някат телефони, книги, телевизия, изолирано си живеят.

# 413
Много съм разочарована от Галена! Направо се излигави

# 414
Много съм разочарована от Галена! Направо се излигави

Абсолютно. Толкова симпатична ми беше в началото, а с всеки следващ епизод ми се струва все по-голяма лигла.

# 415
  • София
Отвратителна игра. Разбирам отказалите се..и пак на мъжете лак и мигли, на жените гадости. Аман вече...

# 416
Не мога да я обвинявам Галена, аз има страх от мишки и всякакви пълзящи твари, така че напълно я разбирам. Пешо е голям сладур, много адекватно я подкрепи. Въобще са много сладка двойка.

# 417
Трябва тотално да променят игрите. Не може всеки сезон на жените да им се падат трудни игри тип Игри на Волята, а на мъжете едно и също, гримчета, мигли и т.н.

# 418
Емо я пита дали се отказва или не още в началото, мисля, така че няма извинение!

Не мога да я обвинявам Галена, аз има страх от мишки и всякакви пълзящи твари, така че напълно я разбирам. Пешо е голям сладур, много адекватно я подкрепи. Въобще са много сладка двойка.

# 419
Ужасна игра за жените. Как може във всеки сезон? Мария преживя и тя страха на момичетата. Галена не я обвинявам, че се отказа, харесва ми Пешо как я подкрепя, обаче тия обяснения на синхроните от нея вече ми идват в повече. Иначе са супер балансирана двойка. Бих ги нарекла, че са пример Един за друг. Денис е много хубав без  брада. Сега вече има по-съвременно и младежко излъчване. С тази козя брадичка беше ужасен. Нека да си пусне малко брада и да я оформи, но не чак толкова дълга. Дарина едва я изтраях какво се жалваше пак. Време е да си ходят. Слаби са в игрите и това е. Даже им е късно.

Общи условия

Активация на акаунт