💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 48 151
  • 787
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Признавам си без бой, че аз в игра с гадинки не влизам. Съгласна съм да ме катерят нависоко, да вися с главата надолу - няма проблем, с парашут също скачам (с кеф), но с гъсеници, хлебарки, змии и други твари не вирея, нито искам да ги ям. Не ми пречат гадинките, напротив, уважавам ги, но "всяка жаба да си знае гьола"!

# 421
  • София
Брей, тоз Йордан. Голяма жертва е направил... Ами браво.
Играта беше много гнусна заради червеите, а и представете си какво им е там, като не знаят какво следва... Ами така както само главата им се подаваше бяха влезли при змии? Или да им се изсипят змии. Така че отвратителна продукция, но пък и смели жени. Браво на всички, които си взеха залога и в никакъв случай не бих винил тези, които се отказаха. Сиси мина най-уверено сякаш и Маргото също. Те двете се откроиха.
Дарина и Денис мисля, че ще си заминат днес. Твърде много пъти ги спасяваха, дотук са.

# 422
  • София-Младост
Нали сте наясно, че повечето мъже биха си взели подобна игра с тези твари...ето затова ги дават на жените. Елементарно! А не защото сценариста е женомразец Smile
И Петя и Галена имаха чисто човешки реакции, страх, гнус, фобия...а която гледах по ТВ само имах усещане, че ме лази нещо. Браво на останалите, които си взеха играта! Това е, един го може, друг-не, то затова има печеливши и губещи.
Мъжката игра от петък ми беше леко скучновата. Предния сезон май бяха вързани мъжете и въпросите се задаваха за време, не четяха отговорите.

# 423
Видяхме ги мъжете на предната игра с животинките. Някои жени бяха по-смели от мъжете си - Елизабет и не помня още коя ,решиха да бъркат при змиите щото мъжете им повече ги било страх Grinning
Аз чисто сърдечно си признавам ,че още като ми изсипят червеите ,така ще скоча че ще избия тая прозрачната кутия и изобщо няма да стигна до следващия етап. Снощи докато гледах се потрисах и извръщах поглед, а какво остава да съм на мястото на жените.

# 424
Кой е психолога на шоуто? Трябваше да е подбрал участниците.
Зрителите искат ли да гледат игри като онази с миглите?

Галена пък се стресна, че не може да измисли какво да прави в клетката, има си комплекс, че е глупава. Този вид страх и сценаристите не са го очаквали.

Страховете бяха от различно естество -
страх от повторение - да влезе във клетка 2, след като в клетка 1 са паднали червеи
страх от неизвестното - в клетка 1 няма нищо, къде са зверовете?
страх да не те помислят за глупава, не ти идва идея какво да правиш
страх, че лицето точно е изложено на атака на зверове
клаустрофобия

Последна редакция: нд, 14 апр 2024, 09:39 от Pepina_n3

# 425
Toзи сезон имаше ли някоя по-мащабна и комплексна игра? (не гледам от началото и не следя супер редовно)
Игра обобщаваща ескейп рум, тичане, катерене, пъзел, за време...

# 426
  • Sofia
Toзи сезон имаше ли някоя по-мащабна и комплексна игра? (не гледам от началото и не следя супер редовно)
Игра обобщаваща ескейп рум, тичане, катерене, пъзел, за време...
Тц! Няма и да има. 😂 Ако ги вкарат в Escape Room, като им гледам нивото, повече от половината още щяха да се лутат в стаята, нищо че предаването е свършило средата на март. 😂

# 427
Галена пък се стресна, че не може да измисли какво да прави в клетката, има си комплекс, че е глупава. Този вид страх и сценаристите не са го очаквали.

Тук мисля, че си много права. Може би и за това ме издразни Галена като прикри незнанието си със страх. Не, че не се стресна на червеите, но ако знаеше какво да прави с брашното, щеше да се концентрира и да продължи. Накрая заради тези ръце я дисквалифицираха.

# 428
За ръцете не са прави, защото при страх са си естествени вегетативни реакции.
Дисквалифицирай, ако го е направила съзнателно и нарочно.

# 429
Прави сте за това, че не можа да се сети за брашното и от това дойде паниката. При Дарина беше същото - и тя не знаеше какво да прави във втория аквариум, мислеше, че нещо ще ѝ пада отгоре пак. Но на Галена Петър ѝ каза да пробва с духане, а тя хич не го слушаше. Вече малко ми бие хем на разглезено, хем на глуповато момиче.

Емо Чолаков има голяма слабост към Петя - всеки път когато се отказва заради поредната си фобия, той се скъсва да я успокоява и оправдава. Мария поне привидно подкрепя еднакво всички момичета. Емо във всеки сезон си има по едно или две момичета, които са му по-симпатични и гледа да им помага с това-онова. Обикновено не ме е дразнило, но сега понеже хич не харесвам Петя, ми прави повече лошо впечатление.

# 430
Извинявайте ама тази игра е отвратителна, това си е направо гавра с жените - поредната. Аз ако съм няма да си го причиня, изпитвам пълен ужас и погнуса от всякакви гадини, влечуги леле пък плъхове. Няма шанс 🙈🙈🙈🙈

# 431
Емо беше доста дразнещ с Тинчето, не помня в кой сезон.Не гледах,като ви чета май и не съм изпуснала.Доколкото разбрах Денис и Дарина са номинирани други застрашени ли са от елиминация?

# 432
Не са номинирани, а застрашени. Тази вечер имат шанс да се спасят, ако са първи на двойната игра.

# 433
  • София
Галена много ми харесва, но е голяма хитруша. На играта с разпознаването на мъжете удряше силно дупетата, като се надяваше някой да изохка и по гласа да се ориентира. На играта с козметичните процедури избра за Петър коло маска, защото той няма косми и нямаше да го боли - е, изловиха я и смениха процедурата с друга. Вчера пък с тази гнусна игра тя съвсем умишлено си вадеше ръцете - да се изчисти от гадините, че и после за удобство, сочеше, пипаше разни неща. Сигурна съм, че не беше несъзнателно, а напротив - с идеята, че ще ѝ се размине. Мария, между другото, я усеща и очевидно ѝ се дразни. Иначе в отношенията си с Петър са прекрасна двойка. И е много хубава.
Дарина искрено се беше ядосала, че не успя да се пребори със страха и се отказа. Оцени, че не се е представила достойно до лъжа си, който си обръсна брадата за играта. Но той е мнооого принципен човек, чак болестно принципен, а в живота има нужда от поне малко хитрост, пресметливост и егоизъм. Все някой у тях трябва да взима неприятните решения.

# 434
  • София
За първите две неща, според мен са си част от играта, ако се усетиш, не е забранено и е хубаво, когато някой измисли нещо различно. За ръцете, още на първата клетка трябваше да я дисквалифицират. Аз не бих имала проблем с животните освен с червеите в очилата. Може би трябваше на всички да позволяват едно дръпване на очилата, тъй като някои нямаха заклещени там и им беше по-лесно, а други имаха. Тя много се улесни с това и после пак се почисти. Правилно беше да им прекратят играта.

Общи условия

Активация на акаунт