💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 47 807
  • 787
  •   1
Отговори
# 435
Емо и Мария подсказваха на първите момичета - за сокчето, за тръбичките, за брашното дори, пък на последните - вече не, тях ги оставяха сами да се оправят.

# 436
Като цяло играта беше гадна психически, няма как след първото, падащо на главата да очакваш, че другите ще са ок.
Браво на Ели! Успява да запазва самообладание.
Справедлива е дисквалификацията на Галена. И аз я харесвам, но явно всеки има непоносимости и съзнателно или не ваденето на ръцете не е ок.
Петя е доста грозна без грим.
Не харесвам Сияна, но пък е борбена в предизвикателствата.
Надявам се на различна от 4те сезона игра и справедливо определяне на победител, че миналият сезон беше най-пародийният. Напълно подкрепям, че дори симпатични двойки с напъните си за инфлуенсърство като Даяна и Данчо опротивяват.

# 437
  • София
Малко снимки:

# 438
Първите снимки пълнят душата , другите точно обратното

# 439
И Ванко, и Ивайло от Фермата имат нужда да си пооправят зъбките, че кучешките им зъбки, особено на Ванко, плашещо стърчат напред.

# 440
  • софия
Играта вчера съвсем не беше толкова ужасна, като вземем предвид, че изобщо нямаха досег до животинките. Ако им се катереха мишки и жаби по главата щеше да е гадно, но тук не беше такъв случая. Петя, Дарина и Галена малко се излигавиха.

# 441
  • София
Като човек с фобия от всякакви насекоми, гадинки и т.н, веднага казвам, че съм до там. Подобно на Петя бих получила паническа атака, че ако не и инфаркт при такава среща. Пулса ми се качва, дори по телевизора, когато ги гледам.

# 442
Оф, тая Галена е страшна лигла, не се трае. Не мога да разбера къде са тръгнали тия хора, като имат толкова фобии?!

# 443
Оф тея злобили, влезнали за приятели,зорлем ще ме накарат да захаресам Тишо и Софи 😁

# 444
Казвах аз, че Дени хич не е глупав. Сети се той, че трябва да си организират и те коалиция с другите, които са извън официалната коалиция.

Последна редакция: пн, 15 апр 2024, 09:43 от Janelle

# 445
Светльо: Трябва да си оставим двойка за бушон, трябва да излислим схема, трябва да гласуваме така и онака...
Те са влезли за приятелствата де, да не си помислите друго. Laughing

Направи ми впечатление, че двамата с Румен коментираха Петя, което ми се стори много странно. Не помня мъже предишни сезони да са сядали като клюкарки да коментират чуждите жени. Чак Й&Е с всичките им минуси ми се сториха симпатични на фона на коалицията.

# 446
  • София
Тишо:- Браво, бе изрод 😄 ..било похвала..
Това е винтоверт, не е дрелка, но заради заигравката със Сделка, са я кръстили-дрелка..

# 447
Точно дрелка си е, къде са винтовете. Ние пък си казваме ,,урод,, с ММ.Joy

# 448
Е не ми е ок, дадоха шанс от продукцията на коалицията да остане до край.
После да не дойде пак в темата човек на екипа с каже, ама ние искахме да е позитивно предаване.

# 449
Ау, а Маргото пак въртя едни физиономии, много противна. Полицаите и баровците СиС много големи тактици бре!
Ох, забравих и бизнесмените с дрешките.
Замислих се това ли са днешните млади семейства?

Общи условия

Активация на акаунт