💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 47 730
  • 787
  •   1
Отговори
# 690
Лично за мен галениците на формата са Мишето и Венци, тях не ги показват да коментират нищо и не ги показват особено в такава светлина, както останалите. Винаги са част от коалицията, но в сянка някак. Лицемерна ми е Михаела и злобна, това е. Мъжът ѝ не ме дразни.
Днес гледах играта с животните, имаш право, на Мишето подсказаха да си дръпне от сокчето..., пък другите ги оставиха да полудяват и пищат от това, че нищо не се случва.
Тази година водещите се владеят повече откъм подсказки, но тук так си има, и показват кои са любимците. Мария много хубаво води, мислех, че ще е лигава като в Господари на Ефира, но не.

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 23:53 от Pepina_n3

# 691
  • София
На Йордан въпросите му бяха тъпо елементарни..кат' за него, започвам да подозирам бутане...
За какво най-често говори жена ти с приятелките си: - за деца, за мода?, за работа??, за мъже???
Жена ти се смее най-искрено на:- твоите шеги, комици, чужди шеги, иронични ситуации...

И при другите имаше елементарни въпроси, но имаше и объркващи, пък за него нямаше объркващи..хм.. Много са ми анти, очаквах, че ще си тръгнат тая седмица, но ще се разочаровам...

# 692
Игра "Като Лъвовете";
1. Венци (-)-Делян(+)
Защо е избрал Делян?- Не, не, че е слаб, "тука няма слаби". Михаела допълва, че да не му се разсърдят от Коалицията, и  че най-малко общува с Делян и Петя".

2. Йордан (+) - Крис (-)
Елизабет разсъждава, че Йордан се объркал с двойната игра, където предпоследната двойка трябва да стреля по последната... и не може да си обясни стратегията на Йордан.

3.Светльо(+)- Тишо (-)
Уж го избрал защото е спортист, да му е равностоен противник... Simple Smile

4.Крис (+)- Делян (-)

5.Делян (+)-Румен (-)
Кога е най-красива Йоана?
Румен: Когато е гримирана. Сутрин пие кафе и пуши.
Йоана: Гримирам се само тука!

6. Тишо(+) - Светльо (-) Реванш
Марго: трябваше да викне Крис или Румен
Разбират се,че Свельо ще играе във вътрешното 'платно", но като започват да тичат, Светльо е в другото платно и се сблъскват. Светльо побеждава, но дава въпроса на Тишо.

7. Румен(+)- Петър (-)
Румен не избрал Крис, защото му е приятел. Какво насекомо е жена му ---Пеперуда Simple Smile

8. Петър (-)-Румен(+)
Петър напуска играта.

9.Дилян(-)-Румен(+)
Йоана: "Е*ати, защо го избира? (изморен от предната игра)
Дилян напуска играта.

10 Йордан(+)- Крис(-)
Марго: "Най-малко контактуват с нас"
Йордан: "Ако не е този отговор, развод." - Елизабет: "Какъв развод, ние нямаме брак!" ( юридически хумор)

11. Тишо(+)-Венци(-)
Последна игра, тук Йордан е с 1 живота, Светльо 1 живот, Румен 1 живот, и са останали сигурни победители,
а Тишо и Венци са с по 1живот и единият ще влезе в отбора на победителите, а другия ще загуби.
Мария (към Елизабет): Ама той Йордан -  с 2 живота."
Елизабет:"Тихо, да не ни урочасаш"
Мария: "То всичко е нумерология при вас, така ще оцелеете до края на предаването."  Simple Smile

И така:
Йордан с 2 живота единствен накрая! Извика си Крис победи си го, след това още веднъж си го извика и си го победи! Другите не смееха да извикат Крис, кой коалиционен партнер, кой от страх. Браво на Йордан! Изненада ме, че е бърз! Аз не очаквах, че Крис е най-слабия играч, защото бил най-висок.

Венци - не ми хареса, че си избра най-слабия играч Делян. Беше в сянката на прожекторите, само 1 игра изигра.
Светльо - ясно, че трябва да избере от врага, но поне по-силен избра, не Дилян. Другите възможности Петър и Йордан бяха. Джентълменска игра. Сияна позеленя.

Тишо - първо загуби от Светльо и спортната злоба и Егото заговориха, още при първа възможност избра точно него.
Румен - оказа се много бърз , изигра най-много игри 4 на брой! От които 3 спечелени!
Делян - игра цели 4 игри, не се сърди, пуска гювеч  и не играе с пълна сила (дали е така не знаеме 100%)
Крис - освен на предизвикателството на Йордан и една игра с Дилян направи. Нищо мъжко. Очаквах, че той е един от силните.
Петър - Румен го изгони, явно Коалицията са се разпределили кой за кого отговаря. Нежна игра с бруталното диво прасе, с Галена са си 'един за друг'.

# 693
Румен наистина изненада колко е пъргав, може нарочно да се прави и да говори пред другите, че е зле физически, за да не се набива на очи и да не го сметнат за заплаха.

Макар че, както сте писали, повечето не искат да бъдат обект на отмъстителността му/им, та малко няма логика, ама къде ти логика в тази двойка ?

Йоана ми е антипод на жена, изключително грубо и махленско поведения има, заядлива и мрънкаща за всичко. А като си отвори устата и заговори - слагам на mute, не се търпи.

Сияна тотално се срина като образ, колкото Светльо е обран и примерен в думите си и излъчването й ( дали защото си е такъв или просто иска да пада поведение и да не се омаскарява), тя просто не се побира в кожата си от злоба и избиване на комплекси.
Коментирали сте вече, че тунинг на външността не поправя автоматично душевните и емоционални терзания.

Галена колко яко ги парира само с 2 думи, давай момиче, покажи им малко характер, че много са си повярвали горките.

Относно играта - повечето мъже постъпиха глупаво, стига с тази мъжка чест, в състезание сте, жените ви бяха подложени на какви ли не гадости, а вие си играете на приятели ? Хайде малко по-сериозно, че почват да ме напрягат 😵‍💫
Ако няма да играят истински, да обявят всички бойкот и да се свършва.

Промото за утрешния епизод ме изпълва с леки надежди, че може да видим повече интересни и динамични игри в последната фаза на предаването.

# 694
Изключително незряло поведение на Петя. Събрали са се група хора, тя тръгнала да шушне на ухо. За мен това е липса на възпитание, като имаш да казваш нещо ики го кажи, или ако не ти стиска замълчи.
Галена пък: Пожела ми успех 😁 Падам. Беше много разочарована от загубата, но пак успя да го прикрие. Голяма актриса 🙂

# 695
На тия мъже само схеми са им в главите. Избрал си слаб противник, ами кажи си, какво се правиш на ударен. Ние да не сме малоумни. С този няма да играя, защото ми е приятел.... 4клас голямото междучасие 😂😂😂 Жените коя от коя по-злоба. Йоана била най-красива сутрин 😂😂😂 ще падна. Ама той мъжа й си каза - с грим. Което няма за какво да я обижда. Сияна като си мисли, че е много хай, ами поне да си коригира поведението. Държи се като разглезено дете, много са ми анти такива образи на жени. Петя била шушукала, ами защо пък трябва да знаят кой с кого какво си говори? В крайна сметка никой не им е длъжен на тая коалиция, чак забележка им направиха (не помня коя). Жалко за Галена и Петър, имаха голям залог, но нямаха възможност. Петър най-добре си познава жената и ако отговаряше, щеше да ги бие до един.
Тази игра трябваше да е с жребий, а не да избират с кого да играят. И колкото и да ме дразни Йордан, няма как да не му признаем, че беше най-бърз.

# 696
Явно мен питаш. Никой не ги кара да са с коалицията. Но да шушукаш е грозно, все пак не са в детската градина нали? Очаква се , че са улегнали хора. Най- малкото е уважение към останалите, дори и да изключим коалицията имаше и други жени, даже и Мария беше там.

# 697
Явно мен питаш. Никой не ги кара да са с коалицията. Но да шушукаш е грозно, все пак не са в детската градина нали? Очаква се , че са улегнали хора. Най- малкото е уважение към останалите, дори и да изключим коалицията имаше и други жени, даже и Мария беше там.

Не беше специално към теб, просто като те прочетох се сетих, че някоя им каза шушу-мушу къща разваля, което ми е детинско. Какво им дреме кой какво шушука принципно 😂😂 Просто сме на различно мнение.

# 698
Pepina_n3, изпуснала си мега израза на Йоана при първият двубой: "Ще се напикам от вълнение" Grin
Гледах и не вярвах на ушите си Grin , че някой, че жена може да се изцепи, знаейки, че ще я дават в национален ефир.

# 699
  • София
Венци - не ми хареса, че си избра най-слабия играч Делян. Беше в сянката на прожекторите, само 1 игра изигра.

Как само 1 игра, след като всички имаха минимум по 2 игри...Накрая игра с Тишо.
Венци игра първи и си избра Дилян, защото му е в категорията, по- дребен е, ако си беше избрал Кристиян или Руци пак щеше да има коментари от рода: Ее тоя сега пък си избра най-тромавият...Плюс това , тъй като беше първа игра нямаше как да знае, че Дилян е слаб играч.

# 700
По Нова сега дават "любимците на България" Ванката и Санчето. Пляс по челото.

# 701
Много, много ме изкефи коментарът на Мария към Ели - "То при тебе всичко е нумерология и късмет и така ще стигнете до края на предаването"

# 702
  • Варна
С какво ги е затапила Галена?

# 703
  • Sofia
Ауууу сакън.. нужно ли е отново да ни ги навират тези? Сезонът им приключи, 5-те минути "слава" също! Простотията трябва да е скрита, не да й се дава гласност в национален ефир! 
П.С. Коалицията освен че е нагла е и много чувствителна и докачлива! Коя "перла" се изцепи "щушу-мушу къща разваля"? Значи те могат да се завират по стаите и по ъглите, да шушукат, и да мъдрят стратегии, но останалите нямат тази привилегия!? Много удобен двоен аршин..

# 704
Ауууу сакън.. нужно ли е отново да ни ги навират тези? Сезонът им приключи, 5-те минути "слава" също! Простотията трябва да е скрита, не да й се дава гласност в национален ефир! 
П.С. Коалицията освен че е нагла е и много чувствителна и докачлива! Коя "перла" се изцепи "щушу-мушу къща разваля"? Значи те могат да се завират по стаите и по ъглите, да шушукат, и да мъдрят стратегии, но останалите нямат тази привилегия!? Много удобен двоен аршин..

Е как коя-Сияна 😂😂😂Най-страхливата

Общи условия

Активация на акаунт