💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 47 703
  • 787
  •   1
Отговори
# 90
Аз сега се надявам Галена и Петър , както и Ивана и Иво да останат ..
Имам съмнение , че играта я печелят утре ИиИ , а двойките ще гласуват за гадните ЕиЙ и ГиП си заминават вместо да е обратното Sad

# 91
  • София
Ивана ще се окаже по-злобна от Иво. Много грозни коментари.
Иначе Петя е доста противна -префърцунена и разглезена

# 92
И и И са силни физически и нахъсани, със спортна злоба и смятам, че те ще спечелят играта утре.
А останалите ще гласуват за Г и П да останат.

# 93
  • София
Аз сега се надявам Галена и Петър , както и Ивана и Иво да останат ..
Имам съмнение , че играта я печелят утре ИиИ , а двойките ще гласуват за гадните ЕиЙ и ГиП си заминават вместо да е обратното Sad
Нищо чудно за стане точно така, нали гласуват стратегически и оставят най-слабите и безлични двойки... Ако стане така, че ЕиЙ да останат за сметка на ГиП,  ще бъде поредното дъно на продукцията, която с врътки и нечестни похвати допуска това. Духове, призраци, дрън-дрън, повтаря се миналогодишния сюжет, но под друга форма..

# 94
Не ми се вярва Елизабет и Йордан да са най-големите връзкари в предаването, но по някакъв начин останалите двойки ги толерират. Може би ги смятат за слаби и гледат да премахнат по-силните играчи. В това отношение предчувствам големи разочарования за Йоана и Румен.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 01:14 от Poni69

# 95
  • Sofia
Скрит текст:
Не ми се вярва Елизабет и Йордан да са най-големите връзкари в предаването, но по някакъв начин останалите двойки ги толерират. Може би ги смятат за слаби и гледат да премахнат по-силните играчи.
В това отношение предчувствам големи разочарования за Йоана и Румен.
Споделям мнението. В така сформирания "тандем" Йоана и Румчо са удобен глас с гарантирано място, до момента в който изгонят по-неудобните двойки. Стратезите (в моите очи) са Мишето и Венци, Маргото и Крис, и ако правилно си изиграят картите, това ще са двете финални двойки. Ако двойките на финала трябва да са три, то третата ще са Сияна и Светло. За огромно съжаление на Йоана, двамата с Румчо не влизат в сметките, първо защото не мисля, че са особено харесвани и второ, само фактът, че са слаб противник ги задържа в "коалицията"!

# 96
Йордан ми прилича на Ходор от Игра на тронове Grinning

# 97
Аз Ивана и Иво не ги искам, даже не е честно, да се връща двойка. Ако са искали повече двойки, да са започнали с 30. Да им дадат някаква друга роля на призраците, да помагат нещо в шоуто, да изнасят шоу, нямам против.
В неделната игра ще спечелят И/И (с помощта на шоуто), а другите двойки Г/П и Е/Й ще са пред телевизора.
Победителите с двата гласа утре ще върнат Данчо и Елизабет, стратезите големи, най-вероятно Галена  и Петър да изхвърчат.

Да върнеш двойка, която си подсказва в ефир, значи са големи връзкари.

# 98
Това с духовете го направиха, за да има по - малко епизоди на следкаста с Денислава 😅 след като се видя, че хич не е за тази работа 🙈

Иначе снощи Галена малко в повече ми дойде, то хубаво да е добра, ама то нейното е глупаво, това с водата си е част от правилата на играта и не е като да си изсипваха черва една върху друга 😵‍💫

На мен тя винаги ми е била малко актриса, знае как да прави мили очи и да буди съчувствие, не казвам че не е мил и деликатен човек, ама така няма да спечели формата, особено в присъствието на двойки като МиК, МиВ и СиС, които май осъзнават къде и защо са влезли.

Маргото снощи също пак театри игра, не знам някой им каза как не ги харесват зрителите ли, та почнаха с тези ревове и прояви на великодушие и спортсменство 🤷🤷

Снощи даже и Емо се ядоса на двойките с "приятелското" пускане един на друг, на финала като искат да си делят парите, ама до тогава да играят поне малко.

# 99
  • Sofia
Единственият вариант И и И да останат, е да победят, самите те прекрасно го знаят. Не ги харесват, а избухливият характер на Ивайло допълнително напряга и разваля комфорта на "стратезите". Не знам, какво ще се случи довечера, но не искам Галето и Пешо да паднат в жертва, в името на "добруването" на тези, които са си повярвали, че могат да "колят и бесят".

# 100
Да видим дали ще позная, но мисля че Галена и Петър ще спечелят довечера.
При Ивана и Ивайло, лоша шега ще им изиграе неговата експанзивност.
От там нататък е ясно кой ще си тръгне.

# 101
Иначе снощи Галена малко в повече ми дойде, то хубаво да е добра, ама то нейното е глупаво, това с водата си е част от правилата на играта и не е като да си изсипваха черва една върху друга 😵‍💫
Такива качества рядко се срещат. Не е от глупост, осъзнатост е. Радвам се, че има такива хора и дано стават все повече и повече.

# 102
Галена като не иска да пуска водата, да не я пуска, добра била, ок. Но да ми я дават 10 мин. как се вайка, айде няма нужда, на мен лично не ми се гледат подобни драми. По едно време си викам няма да млъкне, често незнам как я изтърпява Петър, но той е овен, а те изобщо не се впечатляват 😃

# 103
Галена като не иска да пуска водата, да не я пуска, добра била, ок. Но да ми я дават 10 мин. как се вайка, айде няма нужда, на мен лично не ми се гледат подобни драми. По едно време си викам няма да млъкне, често незнам как я изтърпява Петър, но той е овен, а те изобщо не се впечатляват 😃

Тя Галена, каквото и да направи ти явно все ще я виждаш по друг начин. 😂
Поне с такова впечатление съм останала от коментарите ти. Плюс това не мисля, че някой от тях двамата има вина какво са решили да излъчат от предаването.
Когато е много усмихната и весела Ви е превъзбудена и лигава, после пък драми правила 😃🤷♀🤷♀🤷♀🤷♀

# 104

Тя Галена, каквото и да направи ти явно все ще я виждаш по друг начин. 😂
Поне с такова впечатление съм останала от коментарите ти. Плюс това не мисля, че някой от тях двамата има вина какво са решили да излъчат от предаването.
Когато е много усмихната и весела Ви е превъзбудена и лигава, после пък драми правила 😃🤷♀🤷♀🤷♀🤷♀
Аз поне коментирам, а ти явно реши да се разпишеш само за да ми опонираш 😃
Съжалявам, че не пея в един глас с останалите, аз си имам мнение и го изразявам.
Това виждам в Галена и това коментирам, дали на някой му харесва или не не ме интересува!

Общи условия

Активация на акаунт