💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 47 715
  • 787
  •   1
Отговори
# 105
Четях, четях и реших и да гледам вчера. Интересно ми беше. Както и вашите коментари.
Въпрос относно Мария - какви подобрения си е правила в лицето? Има нещо, което ме дразни, но не мога да определя...

# 106
Галена и мен ме напряга и е страхотна лигла, учудвам се на желязното търпение на Петър. Но и е факт, че предаването си подбира кадри и може би на нас дават предимно такива моменти от нея. Там, където се държи що годе нормално (според екипа може и да "не е интересно") - не ни я дават.
С изключение на Дарина и Гергана (дето отпадна), всички жени ме дразнят в някаква степен, начело с простоватото Мише, дето не млъква.

# 107
  • София
В моите очи простоватата е точно Дарина- мъжът й е по-умен от нея, а тя била учителка... Безлична и безинтересна, може да не дразни, но то и няма с какво, дали е там или я няма..все тая..

# 108
Ей поредна огромна черна точка от мен за Светльо, май са си лика прилика със злобилка. След твърдото не харесване конкретно на Ивана, сега не харесвал Дарина и Денис. Много ми е интересно с какво пък тези участници толкова му пречат, дразнят, чак нехаресвани, че и игнорирани от жена му по думи на Дари.
И с едно внушение как Дарина не играела честно и всъщност голямата изненада щяла да е, ако играе феърплей. Бре, бре...при това след старта на играта неговата Сиси първа включи гадните номера.
Абсолютни надувки ще излязат двамцата.

# 109
  • У Диспансера ...♥♥♥
Брех, тая Йоана от къде я извади тая сила. Злобата е страшен мотиватор. Тя не искала да пуска водата, не била такъв играч ама само да млъкне Румен. Друг път как му се звери на Румен, ама сега нали каквото кажел той.
Може да е в тяхното заведение на полицаите, щом ходят певици там. Явно са си останали близки със Сияна и мъж

# 110
# 111
Не мога да разбера защо се дразните на Петя, че била злобна с подливането, а се кефите че Дари е спечелила и тя не по-малко подливаше вода.

Искам да ви попитам само аз ли така го виждам: в стаята в диванчетата има един скрин на Ike@, на който чекмеджетата всеки път са едни криви хахахаха или аз не довиждам.

# 112
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сияна, първа пусна водата от яд, понеже Дарина я изпревари с оранжевият ключ.
И всеки път се чудя, отивате в такова предаване, гледали сте състезанията и не тренирате грам преди това за въздух и тия ръце. Ми те щяха да колабират повечето.

# 113
Гледам епизода от вчера сега и Румен и Йоана са ужасни. Стават все по-злобни и селяндурски. Не се търпят , а имам чувството, че ще ги гледаме още дълго с тези коалиции, които са заформили.

# 114
Някой беше писал, че довечера, според него, победители ще са Галето и Пеши. Подкрепям написаното! Въпреки че само заради физиономиите на някои бих искала Ивайло и Ивана 💀 Той е нервак, иначе можеха да спечелят.

# 115
  • София
Аз не харесвам Галена и Петър. Тя е ужасна лигла, а той мрънкало. Не харесвам нито една от номинираните двойки и ми е все тая кои ще отпаднат.

# 116
Е как ще е мрънкало Петър точно...  Много благ човечец е.

# 117
Петя наистина е злобна, но не го казвам заради вчерашната игра, общото ми впечатление за нея е такова. Постоянно святка с очи за най-малкото нещо, в игрите използва изрази от сорта "ще ви го върна", "ще видите", кара се непрекъснато на Дани и го кара да ѝ се извинява за няма нищо.

Вчера можеше да не излива чак толкова много вода на Галена, особено като виждаше, че самата Галена не излива на нея.

Цитат
Не мога да разбера защо се дразните на Петя, че била злобна с подливането, а се кефите че Дари е спечелила и тя не по-малко подливаше вода.

Ситуациите са несравними. Дарина и Сияна си имат конфликт отпреди и беше ясно, че ще си подливат вода. Едната започна (не помня коя) и другата с голям кеф ѝ отвръщаше. Ако Сияна не беше поливала, Дарина нямаше да ѝ полее 10 пъти, както Петя правеше. Щеше да спре в някакъв момент, а Петя не спря.

Галена пък толкова много преиграва, че се хващам за главата. Все едно за първи път в живота си вижда реалити шоу. Почва да ми омръзва всеки път по 5 мин да я слушаме как недоумява колко лоши хора има на тази земя. Ако само този "номер" си е подготвила за цялото предаване - тежко ѝ и горко ѝ, няма да може да мине с него.

# 118
# 119
А Занзибар кога? 😆
Много е красива и много разглезена.

Общи условия

Активация на акаунт