💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 48 080
  • 787
  •   1
Отговори
# 120
Ех, този За̀нзибар... Чак аз взех да уча езика на Фреди Меркюри  и да се подготвям за Танзания Grinning
Скрит текст:
@Doli, благодаря за снимките. И затова, че си ги кропнала. Приятно е за окото, когато човек се е постарал.

# 121
Днешната игра с цилиндричните кюнци ще бъде нова, няма как да са я подготвяли  предварително. И ще има някаква стратегия.

# 122
  • София
Най-накрая интересна игра този сезон. Съвсем леко променена спрямо миналата година.
Голям актьорски етюд на Маргото. Фалш са ми и двете с Мишето.
Много оспорвана беше битката Дарина и Сиси, браво и на двете!
Между Петя и Галена също прехвърчаха искри, повече от страна на Петя. Малко злобничко подходи, ама си е според правилата.
Днес ще стискам палци Галена и Петър да се спасят още на първата игра, което и вярвам, че ще стане, защото са силна двойка. И това им е шансът, защото иначе застанат ли пред телевизора ''стратезите'' ще побързат да ги изгонят.

# 123
Сияна и Марго
Скрит текст:
JoyJoy

# 124
  • Sofia
Сияна и Марго
Скрит текст:
JoyJoy
"Всенародната любов" ги е застигнала! 😂😂😂

# 125
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не мога да разбера защо се дразните на Петя, че била злобна с подливането, а се кефите че Дари е спечелила и тя не по-малко подливаше вода.
Това сериозен въпрос ли е? И Петя, и Сияна първи започнаха с водата. Ако не бяха го направили, можеше и опонентките им да не прибегнат до тази опция.
Да задам тогава контравъпрос - как се нарича човек, който 10 пъти е полял отсрещната страна, а когато в отговор получи душ за първи път, е скандализиран до мозъка на костите си и прави изявление, че било грубо и щял да си го върне? Защото за мен да се ядосваш, че са ти върнали нещо, което ти си направил сума ти пъти преди това, е малоумно и супер нагло.
И Галена едва ли щеше да го направи изобщо, ако Петър не беше я подтикнал няколко пъти. Личеше си с какво нежелание го прави.
А на Сияна изказванията след играта бяха злобни, Дарина нищо лошо не е казала за нея. За протокола - не харесвам Дарина.

П.П.: Петя и Дилян ми станаха още по-противни като разбрах как точно си изкарват парите.

# 126
Не, изобщо не сте злобни 😂😂

# 127
Попрехвърлих епизода със закъснение.
На мен пък ми хареса заливането с вода. Екшън и емоция да има. Кога друг път ще им се случи? То не се става победител с пърдене на дивана.
Това реване, какви големи приятели са, супер много ме дразни. Като не искат да се състезават - да отиват вкъщи на дивана и да ръсят акъл, както правя аз. Grin

# 128
Ох къде е пак потребителя който снасяше спойлери, явно получи постоянен бан !
Всичко е познал до момента ...
Наистина имам неприятното усещане, че тази вечер със сигурност остават Елизабет и Йордан и направо ми се отщява да гледам. Не ги искам Sad Не са за тук !
И някак си не е честно, че редовните играчи - няма да има изгонен, а само от духовете.
Трябваше да има от духове и от редовните играчи по една изгонена двойка...

# 129
  • София
Както е тръгнало някои влязоха по двойки, но ще си тръгнат четворки Flushed Вместо да гледаме конкуренти, фалшивата и уж най-добра Марго ни убеждава колко са й се изморили ръцете, да бе. А Мишето щото изглежда като по цял ден да тренира, изведнъж взе че я би, айде стига глупости.
Петърчо трябва да я закове играта с тръбите довечера. Той сякаш е най-близко до подобни дейности, и физически и умствено.

# 130
Догледах епизода… изливането на вода всъщност не е просто екшън и не е задължително правило в играта, въпрос на избор е.
Затвърди ми се мнението за Петя и Сияна, супер злобни и подмолни. Петя на всичкото отгоре е с бъбрек на втория етаж.

# 131
  • София
Маргото е пушач и й личи, заради това е задъхването и умората. Затова не търсете под вола теле, че е била пуснала нарочно Мишето и т.н. Просто не й стигна въдуха и тя самата го каза..

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 19:44 от elix

# 132
Тъкмо си мислех с какво ще запълнят 3часа!🫣 Не им омръзна от режисирани сцени и това е!

# 133
Не харесвам Петя и мъж но и да ги харесвах, толкова ми фалшивее тая романтика. Оооо много те обичам, искам цял живот да се будя до теб, ооо много те обичам... бляк

# 134
Маргото си каза, че не е играла на макс, и то защото се е паднала с тази двойка.

Общи условия

Активация на акаунт