💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 48 083
  • 787
  •   1
Отговори
# 135
Според мен Маргото го каза, за да прикрие, че наистина беше на края на силите си.... има се за силна жена, няма как да каже "Ами не успях".

# 136
...
П.П. Петя и Дилян ми станаха още по-противни като разбрах как точно си изкарват парите.
Как?

# 137
  • София
Много тъпа игра. Ние как ще разберем кой е най-бърз. Или продукцията ще си избере най-подходящия победител, на който да даде 2 гласа.

# 138
Аз се радвам, че имаше нещо ново, компютърна игра.

# 139
  • София
Йоана има много лелчеста физиономия, млада е, симпатична е, но изглежда по-възрастна. Защо си е качила мръсните маратонки на белия диван и говори кат първа селянка, не ми е ясно.. И не знам дали добре чух, че каза- ГиП били ефектирани Laughing

# 140
И на мен играта не ми хареса. Обаче Йоана колко е сигурна, че дружките и ще ги подкрепят винаги🤣 В скоро време коалицията им трябва да е на телевизора, тъкмо малко ще се разреди напрежението 🫠

# 141
Йоана с всеки епизод става все по-противна,очаквам вече от злоба да почне да й избива пяна по устата

# 142
Този сезон рие дъното...
Най - положителните образи до момента са само и единствено Емо и Мария...

# 143
Маргото си каза, че не е играла на макс, и то защото се е паднала с тази двойка.

Да, ама това не попречи на Мишето да се бие в гърдите, колко е добра, че е спечелила играта.
Много са ми противни, и то заради Миша.

# 144
Йоана има много лелчеста физиономия, млада е, симпатична е, но изглежда по-възрастна. Защо си е качила мръсните маратонки на белия диван и говори кат първа селянка, не ми е ясно.. И не знам дали добре чух, че каза- ГиП били ефектирани Laughing

Злобата я състарява...

# 145
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много тъпа игра. Ние как ще разберем кой е най-бърз. Или продукцията ще си избере най-подходящия победител, на който да даде 2 гласа.
Дамата от продукцията каза, че двойките имат на видно място хронометър по време на всички игри. Hands V

! Евентуален спойлер за това кой остава на база казаното пак от нея:
Скрит текст:
Жената каза, че Галена по-нататък в предаването се разгръща като образ и започва да показва много хубави качества и да се отстоява, което по моята логика означава, че те ще останат, дали като печеливши от играта или като спасени на телевизора от останалите.

# 146
С това "беби" направо ми пилят нервите😒

# 147
  • София
С това "беби" направо ми пилят нервите😒
На мен и без "беби" ми ги пилят..

# 148
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе какво бебе е тоя селски бек, Йордан 🤦🏻♀
Направо падам като го чуя това. Дано те да си тръгнат.

# 149
Много искам най-после Елизабет и Йордан да потеглят накъм родното си място. Ще се радвам, ако спечелят Ивана и Ивайло, ще разбъркат сметките на коалицията. Пешо и Галена са ми симпатични, но не държа на тях на живот и смърт, каквото стане.

Общи условия

Активация на акаунт