💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 48 101
  • 787
  •   1
Отговори
# 150
Бебетата се справиха, но едва ли времето им е най-добро.  40 мин ми се вижда много.
Може първо да се помисли малко как да се нарядят кюнците и след това да се започне конструкцията.

# 151
Сега ви липсва дамата от продукцията, нали? Ало, админите може ли да я върнем като дух Grinning

# 152
Ивайло и Ивана дали няма да се скарат, тази игра е за спокойни и  мислещи... Те като нещо не върви, и Ивчо ще рита студиото...
Ивана ли ще измисля инж.-проекта, та той да слушка.

Петър и Галена в тази игра, каквото каже Пешо, това ще става. Тя ще тича само напред-назад и няма да иска да се наложи. Аз залагам, че те ще имат най-добро време.

# 153
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Eто тук съфорумка е разказала:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1640719.msg47812132#msg47812132

Боже, ама тоя Данчо за нищо не става! За нищо! Никаква мисъл в тази глава няма. Жена му да разсъждава по-трезво от него и да му обяснява как да сглобява тръбите, все едно кой знае колко сложно... Rolling Eyes

# 154
  • София
Ивайло и Ивана дали няма да се скарат, тази игра е за спокойни и  мислещи... Те като нещо не върви, и Ивчо ще рита студиото...
В интрото дадоха, че нещо му пада на крака, така че ще се контузи и няма нищо да рита ..
Браво на ГиП, дотук добре..

# 155
Много добра стратегия направи Пешо! Браво !
Стискам палци да са на първото място или поне да са спасени на телевизора!

# 156
Петър -браво! Български фермер, всичко може, и играл компютърни игри ("Super Mario"), как триково задигна една тръба и топчето тръгна, без да разваля конструкцията!
Значи компютърните игри дават някакви полезни умения.

Мария пък имам чувството, че иска да 'подпомогне' Ивайло/Ивана, трудно си скрива вълнението, големи наставления им даде.

# 157
Галена като не иска да пуска водата, да не я пуска, добра била, ок. Но да ми я дават 10 мин. как се вайка, айде няма нужда, на мен лично не ми се гледат подобни драми. По едно време си викам няма да млъкне, често незнам как я изтърпява Петър, но той е овен, а те изобщо не се впечатляват 😃

Тя Галена, каквото и да направи ти явно все ще я виждаш по друг начин. 😂
Поне с такова впечатление съм останала от коментарите ти. Плюс това не мисля, че някой от тях двамата има вина какво са решили да излъчат от предаването.
Когато е много усмихната и весела Ви е превъзбудена и лигава, после пък драми правила 😃🤷♀🤷♀🤷♀🤷♀
Аз поне коментирам, а ти явно реши да се разпишеш само за да ми опонираш 😃
Съжалявам, че не пея в един глас с останалите, аз си имам мнение и го изразявам.
Това виждам в Галена и това коментирам, дали на някой му харесва или не не ме интересува!
Този циничен свят в който живеем е странно да срещаш такива хора. Отвикна ли сме, или не сме свиквали изобщо ( зависи от набора)

# 158
  • софия
Стискам палци на ГиП. Йоана и Румен много са си повярвали, коалиции, уговорки... супер противни са.

# 159
  • София
Йоанна и Румен са селски тарикати. Вече дори не знам кой от двамата е по-противен

# 160
Добре бе, хора... Не е нормално такова треперене единият да не се развика. Просто...

# 161
Прекрасни Галена и Петър, най -вече той !! Каква разлика в комуникацията в сравнение с Е и Й и сега с И и И.

# 162
Мария" "Тука една тръба,..., как ще мине не знам, (да се завърти, иска да каже) ....Наклонът ви е много голям там! "...

# 163
  • София
Ивайло бил по-спокоен и имало напредък в комуникацията...мхм има.. Joy
Вместо да й крещи през зъби- Аре дай по-бързо, маа,  й казва пак през зъби - Аре, по-бързо бе любов Laughing

# 164
И Ивана се "раздаде" за играта🤣, нормално е малко да се развика.

Общи условия

Активация на акаунт