💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 48 145
  • 787
  •   1
Отговори
# 180
Елизабет как нахално вика "Искам някой да ги подкрепи...", аз ако бях щях да се извиня публично на тези хора, че даже май щях да отстъпя и мястото си! Няма такива нахални човечета🫣

# 181
  • София
Имах друго мнение за Пеши, но явно.... вече са в коалицията!!!
Може ИиИ да са показали или направили нещо, което ние не сме видяли и затова Пешови да са си променили мнението.
Ивана с този монолог, само се оправдава и как можело другите да не ги харесват.. Ами най-малкото, заради това, че мамиш в игрите Иванче...
Най-добре беше и двете двойки да ги сиктердосат.

# 182
Дон Гуци и жена много са си повярвали, но коалицията и тях ще изхвърли

# 183
Ще настанат интересни моменти - вече май всички са в коалицията.

# 184
Коя двойка отпадна?

# 185
Имах друго мнение за Пеши, но явно.... вече са в коалицията!!!
Може ИиИ да са показали или направили нещо, което ние не сме видяли и затова Пешови да са си променили мнението.
Ивана с този монолог, само се оправдава и как можело другите да не ги харесват.. Ами най-малкото, заради това, че мамиш в игрите Иванче...
Най-добре беше и двете двойки да ги сиктердосат.
Не знам дали е станало нещо и са ги засегнали, но те усетиха нещата вътре, можеха просто ей така за "подкрепа" да гласуват за тях. Не е приятна ситуацията им. Но явно се подплашиха..... а си пролича от реакцията на Галка когато говореше Петя....

# 186
  • София
Аз лично на мястото на слабата двойка Данчо и жена, бих изчакала всички да гласуват и ще се откажа в полза на другата двойка. Защото ще ми е ясно защо гласуват за мене и че нямам сила да се изкача нагоре. А да не говорим,че е редно до се смени начина на гласуване. Нека гласуват зрителите. Така няма да има коалиции и публиката ще оставя силните играчи и ако нахъсаните искат да спечелят, да се напънат.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 23:04 от masissa

# 187
Грозно поведение от всички, дори и от любимците ви Галя и Пешо! Как може да ги оставят така сами като на кладата. Ивана видимо страда и едва ли не им се помоли в реала да ѝ бъдат приятели и пак никой не каза една окуражителна дума. Седят, мълчат и я гледат.Какво, да не са убили човек. Всички ми паднаха в очите.

# 188
  • София
Галена и Петър май са в една стая с Елизабет и Дани.

Галена си мисли, че е близка с Марго и Сияна, но само Сияна им стискаше палци.  Заблудени са, че ги харесват, ние виждаме, че са извън плановете на другите.

# 189
А едва ли да се откажат, той Йордан нали подхвърли нещо от сорта "Добре, че сме слаба двойка"😉

# 190
  • София
Няколко пъти вече ни потвърдиха, че гласуват предварително, това с прегръдките е оповестяване на гласа, така че не могат да си го сменят.

Също така режат част от церемонията, за да има драма. Ивайло на Христина каза, че се прегръщат и двете двойки (по желание). Ако не е така, да ме поправи.

# 191
А едва ли да се откажат, той Йордан нали подхвърли нещо от сорта "Добре, че сме слаба двойка"😉
Той си го знае и се шегува,но мен би ме било срам. Щеше да  е по-добре да се правят ,че не знаят защо ги оставят

# 192
Той си го знае и се шегува,но мен би ме било срам. Щеше да  е по-добре да се правят ,че не знаят защо ги оставят
Ама то ако се направят на незнаещи ще е още по-смешно....

# 193
  • на село
Добре, че са моите селски, поне една прегръдка.

Със сигурност,  ама той Румен вчера нещо спореше с Тишо, но не разбрах за какво.

# 194
Тишо и София ли ще са на прицел загради това самоволие?

Общи условия

Активация на акаунт