💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 48 174
  • 787
  •   2
Отговори
# 315
а с тази джука има поп фолк излъчване

# 316
Отвратително. Но на Светльо явно му харесва и не ме учудва, щом е и фен на сръбския турбофолк..."ценностите" са ясни.

# 317
Здравейте,аз нямам Инстаграм и не съм на ясно с тази платформа,но как става тоя номер с фалшиви профили? Ни на ум не ми е минавало че има такова нещо 😂

# 318
  • Враца
И с каква цел , е това нещо?

# 319

Според мен си купуват последователи с цел да станат нещо като инфлуенсъри и да рекламират разни глупости. Фирмите, които търсят лица, гледат броя на последователите. От миналите сезони гледам, че Викси рекламира някакви продукти и хотели, Даяна също, Поли съм мяркала, сигурно има други. Не знам дали въобще получават пари за тези реклами или само задържат продуктите/получават нощувка в хотела. Много са смешни с това желание за бърза слава. Искат с едно участийце в предаване после години наред да капитализират популярността си. Мислят, че ние тук трева пасем и няма да разберем кои профили са фалшиви.

# 320

Според мен си купуват последователи с цел да станат нещо като инфлуенсъри и да рекламират разни глупости. Фирмите, които търсят лица, гледат броя на последователите. От миналите сезони гледам, че Викси рекламира някакви продукти и хотели, Даяна също, Поли съм мяркала, сигурно има други. Не знам дали въобще получават пари за тези реклами или само задържат продуктите/получават нощувка в хотела. Много са смешни с това желание за бърза слава. Искат с едно участийце в предаване после години наред да капитализират популярността си. Мислят, че ние тук трева пасем и няма да разберем кои профили са фалшиви.

Кой рекламодател ще им даде работа 🤷♀ като се вижда, че имаш фалшиви последователи. Няма лошо ако наистина са търсени да рекламират някакви неща, но да се правят, че  са “ харвсвани”, за да ги търсят е многооо тъпо! 🤣

# 321
  • Враца
Рекламират продукти, пред фалшиви последователи ??

Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ама, това е много яко!
Те, от своя страна ( последователите) им плащат с фалшиви пари ли ? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 322
  • София
Сияна и без това има пари, да купи един Дайсън и ще събере няколко хиляди последователи. Това с фалшивите е пълна глупост, те няма да ѝ увеличат активността.

# 323
  • София
Ми тя Сияна цялата е фалшива, едно естествено нещо няма по себе си, вие за едни последователи се чудите. Иска жената и тя нещо да постигне, явно й стига акъла да схване, че в момента е един сателит на мъжа си. Иначе и преди и след корекциите изглежда много зле в лице, не знам как е възможно.

# 324
Аз като казвам,че това момиче не е точно естествено и тоолкова добричко...Даже смятам,че Пешко е леко манипулиран.Те си знаят.
Яд ме е за Ивана и Иво,поне гледахме хора на които им се играе и ги бива в игрите.Другото не ми е важно.

# 325
. От миналите сезони гледам, че Викси рекламира някакви продукти и хотели, Даяна също, Поли съм мяркала, сигурно има други. Не знам дали въобще получават пари за тези реклами или само задържат продуктите/получават нощувка в хотела. Много са смешни с това желание за бърза слава. 
[/quote]
 Габи и Десислав също избухват в инстаграм.  Особено тя.
Страшно си повярваха всички, а по-лошото е, че повечето са нелицеприятни и просто не им идва отвътре. Правят каквото има в международния тренд и смятат, че тук в България е уау и видиш ли, никой друг не се е сетил за същото.
 Не могат да ме накарат с нещо да ги харесам, виждам ги, покрай другите които следя и алгоритъмът е такъв… Жалка история просто.

# 326
Тя и самата професия "инфлуенсър" трябва някак да се регулира. То всеки появил се по тв и добил малко популярност решава, че оказва невероятно влияние върху хората и ги "инфлуенсва", а дори и реалните последователи в повечето случаи са последвали някого за да гледат сеир, а не защото много го харесват. Та тук някъде и рекламодателите ще се усетят, коя личност наистина пробутва/рекламира и успешно продава продуктите им и им носи печалби и коя само се задоволява да се излежава на аванта в хотелските им стаи...

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 15:42 от Cafelate

# 327
  • До морето
Мен даже ме отблъскват с инфлуенсърските си напъни.
Например много харесвах Даяна и Данчо от 3ти сезон и преди няколко месеца ми попадна профила й в Инстаграм. Последвах я, защото ми е симпатична. Ами то всеки пост й е ракламен. Някакви малоумни клипчета, в които е строила децата и мъжа си да рецитират разни тъпотии. Няма една нормална снимка. Сега гледам и бебето се експлоатира на макс. И дори не й се получава добре. Ми отследвах я.

# 328
  • София
Затова изобщо нямам инстаграм, не искам да ме зомбират и да ми губят времето...
Поля и Здравко обебиха ли се, много време мина вече?

# 329
Еее,защо са изтрити разни интересни работи,онзи ден четох последно и съм изпуснала Grinning

Общи условия

Активация на акаунт