💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 48 174
  • 787
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Имало ли е в някой сезон мъжки игри с подобни гадории като в утрешната?

# 346
Кои двойки си взеха залога? Не успях да гледам.

# 347
Кои двойки си взеха залога? Не успях да гледам.
Галена и Петър
Елизабет и Йордан
Сияна и Светослав

# 348
Този Денис доста ограничен се оказа. Чак пък да не е чувал за "Сексът и градът" и "Клъцни срежи"... И аз не съм гледал "Клъцни срежи", ама от рекламите и анонсите ми стана ясно, че става дума за скалпели и пластична хирургия още преди години, като го даваха.

За "асцендент" не са чували няколко от мъжете... сякаш не са чували тъпия въпрос "какъв ти е асцендентът" и не схващат, че иде реч за зодии.

Фастинг си е постене, буквално. Въпросът беше тъпо зададен. Добре, че Петър загря веднага. Той отговаряше най-добре от всички.

Венци не знаеше, че Махатма Ганда е мъж? Grinning Grinning Grinning

Яж, моли се и обичай... съм го гледал отдавна, с Джулия Робъртс е. А Мария Игнатова казва "Пенело̀пе", всъщност се произнася Пенѐлопе Крус.

# 349
  • Sofia
Само една двойка от "великолепната" коалиция си взе залога. Маргото и Крис са последни - доволна съм. 😁

# 350
Този Денис доста ограничен се оказа. Чак пък да не е чувал за "Сексът и градът" и "Клъцни срежи"... И аз не съм гледал "Клъцни срежи", ама от рекламите и анонсите ми стана ясно, че става дума за скалпели и пластична хирургия още преди години, като го даваха. .

На мен пък ми е странно капацитета на човек и дали е ограничен да се определя точно от филми. Той и да е чувал за някой филм, ако не го е гледал от къде да знае главните героини? Може ли да изгледаш всички жанрове и филми на тази земя? 😀

# 351
Угодия няма тук Grin
Или си глупав защото не си гледал Сексът и градът, или защото не помниш часовете по литература….

Аз мога да кажа за себе си, че дори и да съм завършила ‘едва’ преди 10 години, то има неща, които дори да съм знаела и да са ми били интересни по време на училищните години, то вече не ги помня.
Нормално е. Не всеки ден говорим с приятелите ми за Лора на Яворов, например.

И не се смятам за глупава, нито, че имам ниска обща култура заради това.

# 352
На мен пък ми е странно капацитета на човек и дали е ограничен да се определя точно от филми. Той и да е чувал за някой филм, ако не го е гледал от къде да знае главните героини? Може ли да изгледаш всички жанрове и филми на тази земя? 😀
Не заради филмите, разбира се. Това беше само един от многото примери. Той на нищо не можа да отговори. Пълна скръб! А Розмари де Мео, според него, не била българка... За да изръси подобна глупост, означава, че никога не е и чувал за нея. Какво да говорим изобщо...

Според полицая fasting било някаква тренировка... Явно и от английския няма представа.

Дарито пък: "опъва се като магаре на лед"...

# 353
За мен Яворов е определящ за капацитет. НЕ може, да не си чувал за любовния триъгълник: Яворов, Мина и Лора. Учили сме го по БЕЛ, а не защото е любим автор на Сиянчето.

# 354
  • София
И за мен незнанието за Лора от въпросът за Яворов беше най-скандалното и още по-лошото е, че те дори не се двоумяха коя от двете е, а Руци каза Евдокия, а Светльо..Дора !?!

# 355
  • ПАЗАРДЖИК
След тази игра и аз се чувствам глупава и с ниска обща култура, защото повечето козметични процедури са ми точно толкова непознати, колкото и на мъжете- ламиниране, руски обем, прическа боб и не знам още какво си! Но не страдам от това!

# 356
  • София
Аз ги знаех отговорите, но нито имам руски мигли, нито прическа боб, просто съм ги срещала....Дарсонвал, ретинол също са лесни...за жени, пачи крак е ясно, обърках само сестрите Кардашиян,  но те хич не ме вълнуват, така или иначе..
Като сме на тази светска вълна, видяхте ли как се е барнала Джей Ло-то 🤣 По новата мода е..била е плоча горката и веднага тръгнала на шопинг...Само "ония" маратонки й липсват в аутфита, ама щото не е звъннала на Кристалчето 😄
Скрит текст:

.

# 357
Поредната скучна игра! Все повече заприлича на Стани богат, хем виждат нивото, хем продължават с игри за въпроси. Взе да става нетърпимо! А иначе и аз се шашнах за Лора, всеки харесващ кримитата би трябвало да знае добре за историята им🫠

# 358
Йоана:"Ние мислехме, че ще има някакви по-екстремни процедури тука - вадене на зъб..."

# 359
  • София
Йоана:"Ние мислехме, че ще има някакви по-екстремни процедури тука - вадене на зъб..."
Много точно си го каза, такива неща им се падат, а не лакиране на нокти и рисунки по врата, а за жените облизване на щурци, уши и копита,  а утре пак при плъхове и хлебарки... Малко им беше днес,направо си бяха на Спа..

Общи условия

Активация на акаунт