💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 47 803
  • 787
  •   1
Отговори
# 465
Сега е момента да намажат ските на семейство Злобни, ама едва ли.....

# 466
Петя и Дилян изобщо не ми изглеждаха толкова бавни, но да, без зрителите да виждат времето, можем само на доверие да го караме.

# 467
Аз също не ги харесвам полицаите, защото са глезени дечица. Мама и тати им плащат всичко. А те са шапка на тояга егати и търтеите.

Мишевите и те, конформисти.

# 468
Нещо тези резултати ме съмняват. Защо не дават времето да го виждаме?
то и да дават таймер, пак не е сигурно, че не ни лъжат, не показват цялата игра на всеки все пак.

# 469
  • София
Стана интересно, може да обърнат резултата

# 470
Хайде дано Данчо тъпото вземе правилното решение.....

# 471
Стана интересно, може да обърнат резултата

Опааа, сетИха се. Дани е организирал новата сглобка.

то и да дават таймер, пак не е сигурно, че не ни лъжат, не показват цялата игра на всеки все пак.

Ами те да дават таймера все пак. По този начин ще се ориентираме. По-трудно ще им е да излъжат.

# 472
  • До морето
Оф, Петя ми се струва много разстроена на синхроните, дано ДиД не са си тръгнали.

# 473
Й и Е мисля няма да гласуват за ДиД. Те си имаха заигравка на играта с канчетата вода. Пък и ще се стремят към коалицията......за бушон може би

# 474
Й и Е мисля няма да гласуват за ДиД. Те си имаха заигравка на играта с канчетата вода. Пък и ще се стремят към коалицията......за бушон може би

Ако го направят, ще постъпят много тъпо за тях самите си.
С по-слабичките имат повече шанс.

Ей ги на, пълни глупци! Полицаите ще ги изпидуркат без да им мигне окото, като им дойде времето.

# 475
# 476
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз мисля, че Йордан умния ще гласува за Йоана и мъж. А не виждат, че са едни бушони за коалицията, както се видя че бяха Дарина и Денис.

# 477
  • софия
Сами казаха, че са непредвидими и опасни и пак да тях гласуваха...тъпо решение

# 478
Нямам търпение следващата неделя, коалицията да изгони Елизабет и мъж. Да се видят какво направиха 🤣

# 479
  • на село
Те са следващите, ама акълът като им е толкова.

Общи условия

Активация на акаунт