💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 47 808
  • 787
  •   1
Отговори
# 480
Ооо, не е сигурно. Си Т да на мушка, както  и Д и П явно.

# 481
  • ENGLAND
Егати простите, не стига че ги изгониха, върнаха сега се мъчат да се доберат в коалицията, ама не си направиха сметка, че следващите ще са те.

# 482
Те са следващите, ама акълът като им е толкова.

Мда...а великият Йордан сигурно си мисли, че може да поемат адвокатските услуги на Сиянови. Пълен глупак.

# 483
Много са зле честно! Няма такива тъпири просто. Точно тия дето спасиха, ще ги изгърмят без да се замислят..... Оле оле

# 484
Връщам си думите - нищо симпатично не виждам в ЙиЕ. Мноого са зле, много! Толкова пък да не могат да предвидят играта един ход напред и да се усетят, че те са следващите.

# 485
Отново заради гадните номера на продукцията ,тези ,които трябваше да са вън  отдавна ,ще решават кой да остане и кой не. Никога не са ми харесвали изключително прости ,  а уж юристи

# 486
Гледам назад, в началото съм.
Софи и Тишо са ми симпатични.
Сияна и Маргото и мъжете им - няма такава злоба. С всеки епизод се изненадвам на злобата им.
Елизабет е толкова плиткоумна, че чак не мога да повярвам. 😂 Данчо я обвинява за всичко, а тя го защитава, защото за нея бил най-добър! Мила моя майно льо, припадам. На 23 годинки, вече с едно дете от този анти-мъж .. не я виждам на 30.. Безгласна буква и това е!

Крис и Марго и Сияна и Светльо са много комплексирани, особено вторите - бизнесмени. Живи да ги оплачеш, че загубили парички, зорлем да влязат.

Неприятно ми е как повечето двойки явно се страхуват от коалицията. Много грозно! Държат се като някакви бабаити, начело със Сияна - тарторката за морал и честност! 😂😂😂 Ще припадна! Бушони търсят.. Думи нямам.

Последна редакция: нд, 14 апр 2024, 22:30 от LieToMe

# 487
Сияна ми изглеждаше като човек  който съжалява за избора си. Даже нещо каза на  Светльо, може би не очакваха че дон Руци ще останат въпреки , че ги подкрепиха.
Всички имаха шанс да се отърват от стратега  Руци, но го пропиляха. Незнам какво толкова му харесват. Аз даже харесвам повече Тишо от Руци.

# 488
Много е зле тоя Йордан. Изобщо не игра стратегически при гласуването, а поиска да е в отбора на “готините”, но изобщо не се усеща, че ще ги сготвят при първия удобен случай.

Реално Дарина и Денис заслужаваха да си ходят, защото бяха по-слабата двойка, а и прекалено пъти им се даде шанс. Но в случая исках това да са Йоана и Румен. Органически не мога да понасям Румен. Отвратителен ми е.

Харесвам Мишето, обаче гледайки с кои е в коалиция - ммм не!

Дилян късно се усети, че трябва и те да си направят отборче. Обаче стават все по-малко. Единствено могат да се справят с коалицията, ако другата седмица на телевизора са две двойки от тях. Иначе нямат шанс. Но пък не мога да отрека, че коалицийката са силни двойки и шанса Дилян и Петя да са на телевизора е голям.

Иначе играта беше готина и се смях на някои малоумни обяснения 😃😃

# 489
Аз си мисля, че на нас ни представят едно, а усещането и живота в къщата е съвсем различно нещо. Не ги защитавам, но може би ЙиЕ не виждат това което ние виждаме.

# 490
Да, възможно е като не знаеш къде се намираш генерално. Колкото и да не са на себе си, имаха възможност да махнат силна двойка, да не кажа и лидерите на другата коалиция. И те го пропиляха. Мноооого зле.

# 491
  • София
Стана ми жал за Дени, за нея-не...и това последното което каза- Оставете ни, за да видите пак Денис с брада, беше преекспониране на драмата с брадата.. Като я беше толкова грижа за неговата жертва, защо тя не се пожертва при буболечките и жабите...биоложката??? А сега иска помилване, заради него.. За трети път щом са на тв, значи нещо не е както трябва, не си взимаха игрите и беше редно да напуснат. Да са живи и здрави.
Елизабетски когато и да ги изгонят, все ще е късно, не ги трая..и двамата..

# 492
След Гергана и Светлозар, Дарина и Денис са втората двойка, за които съжалявам, че си тръгват.

# 493
Аз си мисля, че на нас ни представят едно, а усещането и живота в къщата е съвсем различно нещо. Не ги защитавам, но може би ЙиЕ не виждат това което ние виждаме.

Най-вероятно не могат да видят цялата картинка, както ние. Факт. Но не пречи да им се дразня 😃

Относно недоволстването за таймера. Не ни го показват нарочно, за да има съспенс накрая за нас - зрителите. А, и нали не си мислите, че имат време да излъчат цялото представяне на една двойка, за да сме сигурни ние във времето им? Някой по-назад беше казал (да не би да беше и Ивайло), че двойките през цялото време виждат таймера и знаят с какво време финишират. Единствено може би не им дават да го коментират с другите двойки. За това мисля, че няма как да манипулират играта.

# 494
  • Sofia
Елизабет "умната" и три пъти "по-умният" й мъж не само затвърдиха, а направо бетонираха мнението ми за тях! Рядко се срещат толкова ограничени, неориентирани и заблудени същества. Събрали се две мекотели- едното просто, с две мозъчни гънки, невиждащо по-далече от носа си, другото, което и една мозъчна гънка няма, компенсиращо с его, неоправдано самочувствие и нереална самооценка, и без елементарна преценка за време, място и пространство, и заобикаляща го среда.. Та тези двамцата плазмодии, които отдавна трябваше да са аут, Мили мои, предрешиха хода на събитията! Гласуваха за Злото и Гуцко, не защото ги харесват, а защото искат да се присламчат към "силните на деня". Далеч съм от мисълта, че Дари и Дени са силна двойка, но и не смятам, че Гуцко и Зло са по-добри от тях! Виж по злоба и интриги ги превъзхождат - стократно! Чувствам се омърсена, честно!

Общи условия

Активация на акаунт