💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 4)

• 47 790
  • 787
  •   1
Отговори
# 495
Много се издразних на края на гласуването ,тъкмо се зарадвах,че ще се сбогуваме с ония злобни досади и хоп - изненада Grinning Мишето и Маргото ми се сториха много бавни,ама накрая излезе ,че са най-бързи.

# 496
В коалицията Сиянови са султаната, Йоанови са великите везири, Маргаритови са палачите, Мишеви са плебса, сега към плебса се присъединиха и Елизабетови.
Плебсът ще хвърчи, но всички трябва да се пазят от великите везири, защото всъщност те въртят султаната.
Плебсът си остава плебс - прост народ....Имаха шанс да се отърват от везирите, пропиляха го.

Последна редакция: нд, 14 апр 2024, 23:42 от Janelle

# 497
  • Sofia
В коалицията Сиянови са султаната, Йоанови са великите везири, Маргаритови са палачите, Мишеви са плебса, сега към плебса се присъединиха и Елизабетови.
Плебса ще хвърчи, но всички трябва да се пазят от великите везири, защото всъщност те въртят султаната.
Плебсът си остава плебс - прост народ....Имаха шанс да се отърват от везирите, пропиляха го.
Ако размениш местата на плебса и великите везири, нещата си идват на мястото. За останалото, съм съгласна на 100%. С нетърпение чакам физиономиите на неприятно изненаданите и отпаднали от "най-добрите си приятели". 😊

# 498
Сега гледам играта на Дарина и Денис. Ами, Дарина за пореден път пропиля шансовете им. Дарина все го обвинява и му се кара. Много неприятна.

# 499
Плебса ще хвърчи, но всички трябва да се пазят от великите везири, защото всъщност те въртят султаната.
Ако размениш местата на плебса и великите везири, нещата си идват на мястото. За останалото, съм съгласна на 100%. С нетърпение чакам физиономиите на неприятно изненаданите и отпаднали от "най-добрите си приятели". 😊

Знам, знам...Йоанови са селяндури (плебс), но в случая на коалицията определено са велики везири, защото са комбинативни и са там, за да спечелят, а не за удоволствие или известност. Точно защото са селандури, мислят само за себе си и никак не се вълнуват от мнението на околните, за разлика от останалите. Селски хитреци са и според мен са подмолни.

# 500
  • София
Представяте ли си Полицайски, ако не бяха взели/откраднали, верно по принуда/ 1000лв, а 17К, както стана мин.година ...Е тогава излизахме на бунт..

# 501
Като цяло всички са зле. Почти нямат спечелени игри. Наблягат на социалната игра ама и тя не им се отдава. Да се забавляват пък изобщо.

# 502
Като цяло всички са зле. Почти нямат спечелени игри. Наблягат на социалната игра ама и тя не им се отдава. Да се забавляват пък изобщо.

Това е, защото селекцията е скучна. Няма готини зевзеци.

# 503
Йордан сигурно се уплаши, че Маргото му взе 1000 лв и затова гласуваха за Румен и Йоана, защото после щяха да им стъжнят живота. Наистина, всички ги е страх от коалицията. Ужас, ужас!

# 504
  • Sofia
Скрит текст:

Знам, знам...Йоанови са селяндури (плебс), но в случая на коалицията определено са велики везири, защото са комбинативни и са там, за да спечелят, а не за удоволствие или известност. Точно защото са селандури, мислят само за себе си и никак не се вълнуват от мнението на околните, за разлика от останалите. Селски хитреци са и според мен са подмолни.
[/quote]
Абсолютно съгласна с всичко от написаното. Но лично за мен, колкото и да им се иска, колкото и да се напъват, Йоанини няма да са победители, други ще са. Друг е "сивият кардинал".

# 505
  • София
Според мен Йоана са на дъното на коалицията, ако са срещу Марго/Сияна/Мише, си заминават. Мишето определено не е от плебса, всичко смятат, те са сивия кардинал. Решават какво да се случи, но без да влизат в конфликти и се държат уважително към другите.

# 506
  • Sofia
Според мен Йоана са на дъното на коалицията, ако са срещу Марго/Сияна/Мише, си заминават. Мишето определено не е от плебса, всичко смятат, те са сивия кардинал. Решават какво да се случи, но без да влизат в конфликти и се държат уважително към другите.
Абсолютно! 😊

# 507
  • София
Някои споделиха, че няма да кажат нищо лошо за дон Руци...не че няма, просто няма да го кажат Laughing  Т.е. в тяхната двойка доня Йоана е по-харесваната..

# 508
Страшна простотия, Румен и тоя Светльо - тетко-тотковци, седнали да обсъждат кой да си пазели за бушон. Ай мър майкоууу, ша почина. Няма ли да изхвърчат вече тия?!
Елизабет и Йордан тъкмо бях започнала да ги харесвам и щях да го похваля след последните игри и те взеха, че се о**аха.

# 509
  • Асеновград
Много разочароващо.. за пореден път.. верно Дари и Дени не бяха най-добрите в игрите ама Румен и Йоана не ми се гледат, много са неприятни, Йоана се държи ужасно, докато събираха багажа не спря да дудне и да се оплаква и да упреква Румен, глупави са ми идвамата, и двамата не могат да запазят благоприличие когато трябва, а Румен се опитва да го играе хитрец но е един комплексиран Бай Ганьо... много ме е яд, за пореден път си тръгнаха готини хора преди тези които отдавна трябваше да ги няма..

Общи условия

Активация на акаунт