Майски бебета 2024г. - Тема 12

• 32 766
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Аз не мога да преценя сякаш не се е смъкнал

# 616
Честит Божидар! ❤️

Изобщо не ми се е смъкнал корема, а имам кажи-речи две седмици до термин. Чак се чудя дали наистина няма да пренося, а хич не ми се иска.

# 617
  • София
Честит да е Божидар! Здрав и послушен!
Не мога много да преценя, но сякаш не се е смъкнал все още.

# 618
Ехааа,честито бебе Lilly_7.Жив и здрав де е мъника Heart

# 619
Честит да бъде Божидар, Lily_7 ! Здрав да е!
С нетърпение очакваме разказ от първо лице 🩵💙

# 620
  • Варна
Честито бебче Божидар и от мен 🩵
Благодаря за отговорите, но реално мен последната ми среща със следящия аг е другата седмица и тогава ще ми връчват пакета с документите. Много се притесних сега как ще отида да се запознаваме без да съм подготвена, освен амбулаторни листи и от фм заключенията Sad
Най-много да ме викне пак и да ме таксуване още един преглед 😃😀

# 621
Терминът ми беше за 11.05, в събота влязох в 9ти месец. През нощта ставах няколко пъти до тоалетна и все ми се струваше, че леко се изпускам. И накрая стана повече като количество и имаше малко кръв. Това става в 6ч тази сутрин.
Отидох до спешното в Карлово и бях с 4см, тръгнахме към София, багажа не ми беше подготвен, но набързо грабнахме неща. Докато стигна в София вече бях за родилна зала.
Нормално беше, но с епизиотомия и вакуум. За началото на 9ти месец не беше малък - 3150гр, 49см.
Но поне излезе бързо, 10:02 се роди.

# 622
Аз като казах по-рано днес, че очакваме следващите бебчета изобщо не подозирах, че ще е още днес. 😆 Добре дошъл да е Божидар! Много здрав да бъде и бързо възстановяване, Lilly_7. 💙

nikolaja, не се притеснявай, че няма да ги носиш за първия преглед. Аз също отидох без тях и доктора просто ми каза при следващото ходене при него да ги взема.

# 623
И на мен ми се струва, че ми е паднал корема, а съм 32 седмица. Термина ми е 09.06, но на последната фетална доктора каза, че върви с две седмици напред и съм със съмнение за гест. диабет. 10 дни мерих по 5 пъти на ден с глюкомер и правих разни изследвания, както и съм на диета, а така ми се яде сладкоо... Утре съм на преглед при ендокриноложката да видим какво ще каже. По цяла нощ като не спя умирам от страх да не тръгне по-рано..предполагам страха е провокиран от самото начало, когато кървях и бях до 7 месец с ниска плацента.. Чак на 08.05 съм на преглед при АГ, когато и ще определим дата за секцио.

# 624
Честит да е Божидар! 💙 Бъдете много здрави и двамата и скоро да си се радвате вкъщи!

Леле, ти си с моя термин, а малчуганът няма търпение да излиза. Нали все те плашеха с това нормално раждане, радвам се че нещата все пак са се случили!  Simple Smile

Аз също мисля, че още не ми е паднал коремът или поне не мога да забележа разликата. Имам някакви леки болки в кръста вечер и забелязвам, че течението се засилва, но май е само това..

Последна редакция: пн, 15 апр 2024, 20:52 от Iffsy

# 625
Радвам се, че мина. Не е приятно, но малкия човек оправя настроението. Още не е при мен, тъй като го следят, заради вакуума, но утре се надявам да си го взема.

# 626
  • София
Честито бебче Heart

Днес бях на преглед - всичко е наред, господинът върви малко по-голям (1987 грама в 30+6), което малко ме постресна.

Момичета, с какво почистихте пералнята и сушилнята?

# 627
Смъкнал ми се е, ММ се прибра преди малко и потвърди... А вчера си беше високо горе.
В 34+1 съм, струва ми се рано и нещо се понапрегнах

# 628
Моят не се е смъкнал за сега. Нещо се шашнах и аз, как си тръгват тези бебета още в 36-та седмица. Ще взема и аз утре да стегна всичко останало и да не го мисля.

# 629
Честито бебче Heart

Днес бях на преглед - всичко е наред, господинът върви малко по-голям (1987 грама в 30+6), което малко ме постресна.

Момичета, с какво почистихте пералнята и сушилнята?
За пералнята имам от Лидл шишенца 4 в 1 ако ги няма вече в дм има едни прахчета или пуснете една капсула от миялна на поне 60 празна

И аз се шашкам особено вечер като кукувам сама в другата стая и дремя на тв или тел....а вс спят

Общи условия

Активация на акаунт