Отговори
# 300
  • Бургас
Благодаря,  момичета! ❤️
Да са здрави и щастливи всички деца!
Резултат от 88 т. за мен е просто чудесен резултат. Ако моя изкара толкова на реалния, ще не се пръсна от кеф, честно. 🤭
Преразкази правят доста в школата и често имат за домашна. И двата пъти изкарва по 26 т. на пробните и винаги има минимума за подробност. Голям мързел е моя. Надявам се да се събере и да отпусне още някое изречение на реалния изпит.
Аз пък се ядосвам, че вече освен физическото, тези деца просто нямат разтоварващ час.  Скапан е след училище. Направо го съжалявам като му кажа да се упражни. Той реално едва си научава за следващия ден.
Установих и че е позбравил старите произведения покрай едни тестове, които са само към конкретно произведене. 🙄

# 301
  • София
И да го видя, като нищо не разбирам. Не е явно само времето.. Но спирам да ви занимавам с моя проблем, за да не стане досадно. Просто исках да споделя..
Ще отида задължително да снимам, за да го види госпожата. Егати.. Вместо да става по- добре.. и с едно самочувствие се хваля насам натам как моя изкарва 27-29 без кой знае какви упражнения..
И аз съм в шок от получените точки по БЕЛ В Междучасие. На Втората част има само 10 т., като преди седмица ходи на курс за преразкази и тези и нямаше по-малко от 30 т. за преразказ. Другата семица ще вземем теста  да видим, какво е станало!

# 302
Благодаря ви за успокоението, но за паралелката, която иска моят, му трябва много високи точки на НВОто - особено по математика Sad А при него е и въпрос на "настроение" и концентрация.... Много грешки прави от невнимание, а както им казал господин Кортезов младши "най-високи точки изкарват не най-умните деца, а най-внимателните". Според мен и най-издръжливите психически. На 21 ви ще е и на пробен в Ния. Искам да видя и друго оценяване, че аз по български теза и преразказ не мога да оценя Cry
В училище при нас продължава да е лежерно. Пак нямаха математика 4 дни. Пратиха някакво писмо от РУО с информация за кандидатстването, дати, наредби и т.н. Аз се пречупих и май ще редим желания от морето Simple Smile

# 303
Да не би някаква грешка да е станала с нанасянето на резултатите ? Две деца , които пишат за около 27-30 точки, изведнъж да паднат на 9-10 , чак невероятно ми звучи..
И аз не мога да оценя преразказ, на моят син все ми се струват не особено добри преразказите, затова ми се искаше да видя как точно е оценен преразказа в Регалия , но явно са  качени само тези на децата, който са го правили онлайн, ние сме външни, тоест няма как да си получим работата и да се ориентирам
Това за най- внимателните не знам как да му го обясня на моето дете .. Все бърза, чел недочел, а мен най- много ме е яд за тези грешки, които са му от недочитане .

# 304
  • София
Като цяло на този пробен по БЕл в Междучасие е много нисък резултата, особено за 2-рата част.

Втора част - статистика:

- среден резултат - 11/35 т.

- най-нисък резултат - 0/35 т.

- най-висок резултат - 35/35 т.

Моята на преразказа е изкарала 27 т., като в Междучасие обикновенно е около 30 +/- 1. Обаче на 1-вата част пак яко издънка 48 т., общо 75, което е крайно недостатъчно за училищата за които се цели Sad
Нооо, здраве да е, колкото толкова, вече нямам сили май да се ядосвам, само да е здрава, все ще се изучи някъде.

# 305
Честито на рожденика! Да е здрав, щастлив и да попадне на правилното място🙂
И аз съм малко в шок от БЕЛ в Междучасие, 22т на преразказа, обикновено 27-30т. И модул 1 не е цъфнал - 50.  Поне за резервните набелязани училища би стигнал, но като вдигна очакванията с 86, 94, сега на 70-75 се мръщя. Иначе тя е спокойна - "Мамо, спри да се филмираш", беше отговорът й. Грешките й са доста "тъпи", недоглеждане и недочитане. Та даже 10 мин по-рано излиза. Но като й говоря, имам чувството, че по-зле става.

# 306
Вие сте си получили резултатите от Междучасие? Аз днес звънях и ми казаха, че още нямат резултати.

# 307
  • София
Вие сте си получили резултатите от Междучасие? Аз днес звънях и ми казаха, че още нямат резултати.

Те имаха няколко дати, но щом сме ги получили по БЕЛ, предполагам че са проверени всички ( щом и сатаистика има)

Честито на рожденика! Да е здрав, щастлив, да влезе в желаното училище и да попадне в прекрасен клас!

# 308
Моят мейл от Междучасие беше в джънка. Проверих там, след като писахте тук. А дали някой знае дали другата седмица ще могат да се вземат работите от офиса на Донуков? Този текст за взимането липсва в мейла този път.

# 309
  • София
Моят мейл от Междучасие беше в джънка. Проверих там, след като писахте тук. А дали някой знае дали другата седмица ще могат да се вземат работите от офиса на Донуков? Този текст за взимането липсва в мейла този път.

Ако детето НЕ посещава курсовете на Образователен център "Междучасие", можете да получите работата му от офиса на бул. Дондуков 77 от 10:30 - 17:30 ч. след 16.04 (вторник).

# 310
Да не би някаква грешка да е станала с нанасянето на резултатите ? Две деца , които пишат за около 27-30 точки, изведнъж да паднат на 9-10 , чак невероятно ми звучи..
И аз не мога да оценя преразказ, на моят син все ми се струват не особено добри преразказите, затова ми се искаше да видя как точно е оценен преразказа в Регалия , но явно са  качени само тези на децата, който са го правили онлайн, ние сме външни, тоест няма как да си получим работата и да се ориентирам
Това за най- внимателните не знам как да му го обясня на моето дете .. Все бърза, чел недочел, а мен най- много ме е яд за тези грешки, които са му от недочитане .

Ще си я получите, но или на изпита по математика или ако отидете лично в офиса на Регалия. Аз така направих с първите два теста. И преразказа беше подробно оценен с прикашен лист за кое колко точки са му дали.

И моят на предходния пробен имаше 25 точки, а на втория - 18т. на преразказа. Никакъв напредък!!! Sad

# 311
Благодаря! Сега пак отворих джънка и видях втори мейл. Маркирам ги веднага като важни 🙂

# 312
Има ли друг, който не си знае резултата от последния пробен по БЕЛ в Междучасие на 01.04.24?

# 313
Срам, не срам, април месец ще питам за помагало с тестове за първи модул на БЕЛ, от което сте доволни. Макар да ни е другаде фокусът, моята девойка склони да прави нещо допълнително по БЕЛ, защото ще ни трябва поне приличен резултат за план Б и В. Та от кое помагало сте доволни?

# 314
Здрав, щастлив и успешен да е синът ти, Sesil!

Моята девойка нещо взе да дава назад. От ваканцията насам виждам едно разхлабване на редиците, има и 2 последователни 5-ци по математика, което не се е случвало не знам от кога. То проблемът не е в оценката като такава, а в това, че все не й е стигнало времето или някаква досадна грешка е допуснала, на която после само се усмихва. Дано да влезе в час, че толкова мина, сега на финала сме вече кажи-речи.

Общи условия

Активация на акаунт