“Дневникът” – да отслабнем всички заедно

• 18 740
  • 376
  •   1
Отговори
# 75
КЛОНКА аз също съм почитател на шоколада, но от яденето на мед не ми се дояжда толкова сладко.направи си някакъв заместител на сладкото, или яж някакви сурови ядки, за да не се занимаеш с нещо докато няма какво да правиш.

# 76
Здравейте и от мен Hug

Аз от днес съм на нова диета, понеже приключих с Японското чудо с резултат 14дни - 5 кг., който разбира се не ме удовлетворява. Сега започвам една 5дни-5кг., много е съмнително, но да видим newsm78 Ще пиша какви са резултатите, аз св надявам поне 2-3 кг да сваля сега, а останалите постепенно Praynig
Забравих да пиша, че пия от чая Инхуа Hug
Хайде чао засега до утре newsm51

# 77
Здравейте на всички   love001

Искам да ви кажа относно мерките, които давате... В тема ''1'' се сформираме и в тема ''2'' ще впиша всички, които са сигурни че ще участват и ще заформим една табличка пак и ще бориме килата    newsm44

Диета ми през следващите 7 дена до неделя се състои в следното: (постна храна, изградена на принципа на разделното хранене)

- до 12.00 часа кафе ''Витаголд'' + 2 бр. Л-Карнитин + 1 л. вода + тренировка с кростренажор (30-40 мин.);
- до 17.00 часа плодове + 0.5-1 л. вода;
- до 18.00 часа кафе ''Витаголд'' + ананасов сок - втора доза;
- до 20.00 часа вечеря от салата подправена с лимонов сок + зехтин + варено яйце/сирене/кашкавал/варен картоф (един вид само до 200 грама)
- до 24.00 часа 0.5-1 л. вода + ананасов сок;

Равносметка:

- Закуска: течна - кафе + сок + вода (все е храна)  Simple Smile
- Обяд: плодове;
- Вечеря - салата + нещо (сурова храна + 1 вид концентрирана храна изградено на принципа на разделното хранене);

Искам само да добавя, че на пръв поглед диетата изглежда драстична, но не е, защото плодовете и салатата са без ограничение... Включват се и млечни продукти или варен картоф. Водата, кафето (чисто) и до 500 мл. 100% ананасов сок (заради цигарте) са също калорични...

Това е менюто ми до неделя   bouquet

Целувчици    bouquet

Последна редакция: вт, 13 фев 2007, 15:59 от miranda_rs

# 78
miranda rs   Харесва ми новият ти режим,ако нямаш нищо против след Японското чудо ще го пробвам и аз!
Иска ми се някъкъв режим , в който се ядът повечко въглехидрати...Примерното ти меню ми допада,защото си включила и млечни продукти.
Айде за сега чао!

# 79
miranda rs   Харесва ми новият ти режим,ако нямаш нищо против след Японското чудо ще го пробвам и аз!
Иска ми се някъкъв режим , в който се ядът повечко въглехидрати...Примерното ти меню ми допада,защото си включила и млечни продукти.
Айде за сега чао!

silvana i magito мерси за това, че го намираш за не чак толкова ''изтезаващ''. За да отслабнем определено трябва да намалим количеството на дневния прием на калории и да увеличим приема на по жива храна - плодове и зеленчуци, като концентрираната храна е само един вид. Аз се водя от принципите на Разделното хранене, това за мен е най-правилният начин на живот и не е диета  Naughty Преди 5 години свалих 25 кг. за 2 месеца само заради този начин на хранене. Установих за себе си, че сложните въглехидрати ме ''убиват''... След като бях стигнала 62 кг. преживях пак едни ''лични периоди'' и след отпускането да ям сладки изделия, газирани напитки и да опитвам малко от това, малко от онова... пак качих килограми... а от храната в САЩ имам нови 15 кг. отгоре... Изобщо храната мога да кажа, че е от огромно значение за хора склонни към напълняване, с хормонални проблеми, разрушен метаболизъм и т.н. Не всички могат да ядат каквото им паде и това да не им влияе...

Тази седмица режимът ми е такъв... От следващата малко от Рене Зелуегърския или Японското чудо... Ще помисля живот и здраве в края на тази седмица... Но Разделното хранене е най-добрия и правилен вариант за мен като начин на живот  bouquet

При теб как върви Японското чудо? Надявам се че имаш положителни резултати  Praynig Praynig Praynig

bouquet

# 80
Здравейте и от мен  Simple Smile.Аз се ще се придържам към режима на Ренетките,но без вечеря.Вчера успях,надявам се и днес.Имам 1 час да се понатоварвам и след това,няма да се явявам в кухнята.Миранда,хайде при Ренетките,японската е малко драстична...да ви попитам и вас да знаете нещо повече за кетозата???в гугъла не ми стана напълно ясно колко най-малко трябва да са въглехидратите на ден?...Поздрави на всички

# 81
  • София
КЛОНКА аз също съм почитател на шоколада, но от яденето на мед не ми се дояжда толкова сладко.направи си някакъв заместител на сладкото, или яж някакви сурови ядки, за да не се занимаеш с нещо докато няма какво да правиш.

Ох!!!
И пак  - охххх!!!!
Голяма мъка, не е само шоколадът, просто като зацикля с яденето, всичко ми се яде.Абе...ям, каквото ми падне Sick Sick
Направо е гнусничко това състояние.
Дали не е от пролетта?!
Все едно, до този момент, днес съм издържала само на моцарела и кисело мляко, пък да видим.Мъжът ми замина в командировка, та може и да устискам без храна.Не че той е причината да ям, де, ама...като не слагам манджи, по ми е лесно.   #2gunfire  chef

# 82
miranda_rs , мерси за информацията.И аз ще се включа към вашата групичка.Не съм много пълничка , даже сега съм слаба,но какво кюфте бях преди две години.... ooooh! Меркте ми бяха зашеметяващи-вис.- 162см, гр. об.- 88см, талия- 80см, ханш- 101см,тегло- 70кг. Само като си спомня и лошо ми става! Sick След 30 дневно плодолечение и 10 дни захранване останах само 50кг. и мерките ми драстично намаляха.После реших да спазвам диетата на доктор Ори.От нея свалих още три килограма. goodscale Сега мерките са ми-вис.- 162см, гр. об.- 87см, талия- 60см, ханш- 87см,тегло-47кг. Още не мога да повярвам.......

# 83
miranda_rs , мерси за информацията.И аз ще се включа към вашата групичка.Не съм много пълничка , даже сега съм слаба,но какво кюфте бях преди две години.... ooooh! Меркте ми бяха зашеметяващи-вис.- 162см, гр. об.- 88см, талия- 80см, ханш- 101см,тегло- 70кг. Само като си спомня и лошо ми става! Sick След 30 дневно плодолечение и 10 дни захранване останах само 50кг. и мерките ми драстично намаляха.После реших да спазвам диетата на доктор Ори.От нея свалих още три килограма. goodscale Сега мерките са ми-вис.- 162см, гр. об.- 87см, талия- 60см, ханш- 87см,тегло-47кг. Още не мога да повярвам.......

Ей това се казва постигната цел   bouquet Достойна си за подражание и пример.  Hug За плодолечението  Peace това  е наичинът... или началния старт поне... после диетка, умерено и правилно хранене без вредни нещица..., мъничко спорт и така... Hug Много ама много се радвам за теб, просто резултатът ти е невероятен  Hug

bouquet

# 84
miranda_rs - браво темата ти е стахотна  bouquet аз ще се вкюча след 20-ти тогава ще имам много време да обмислям как да разкарам гакните сланини  Crazy
Успех на всички борещи се ... Hug

# 85

Ей това се казва постигната цел   bouquet Достойна си за подражание и пример.  Hug За плодолечението  Peace това  е наичинът... или началния старт поне... после диетка, умерено и правилно хранене без вредни нещица..., мъничко спорт и така... Hug Много ама много се радвам за теб, просто резултатът ти е невероятен  Hug

bouquet
Ехааа... newsm09 Наистина си за пример. Big Ups

# 86
miranda_rs - браво темата ти е стахотна  bouquet аз ще се вкюча след 20-ти тогава ще имам много време да обмислям как да разкарам гакните сланини  Crazy

Здравей GlaDneSS   Hug заповядай когато искаш! Мерси за хубавите думички   bouquet А темата за Японското чудо ми е най-любимата + Плодове-чай-мед. Аз ви чета редовно вас и много ви се възхищавам... Със сигурност ще направя едно Японско чудо и то съвсем скоро... Видях, че ти го почваш пак след 2 седмици, тогава ще се включа и аз най-вероятно  newsm78 Успех на сесията  Praynig Praynig Praynig Аз мойта я приключих официално, но имам един изпит извън сесийно време, който ще го моря някак си по нататъка...   bouquet

# 87
Здравейте! Да ви се похаваля - днес ми е втори ден на зелевата супа и съм -2кг. Grinning Чувствам се леко и прекрасно.

# 88

Здравей GlaDneSS   Hug заповядай когато искаш! Мерси за хубавите думички   bouquet А темата за Японското чудо ми е най-любимата + Плодове-чай-мед. Аз ви чета редовно вас и много ви се възхищавам... Със сигурност ще направя едно Японско чудо и то съвсем скоро... Видях, че ти го почваш пак след 2 седмици, тогава ще се включа и аз най-вероятно  newsm78 Успех на сесията  Praynig Praynig Praynig Аз мойта я приключих официално, но имам един изпит извън сесийно време, който ще го моря някак си по нататъка...   bouquet

На мен ми останаха още 3 изпита на 20-ти е последния
И ще се метна с пълна скорост при диетуващите красавици  Flutter
За сега се тъпча  се мразя ама се надявам да имам достатъчно воля за да се боря до край   Crossing Arms

# 89
ДНЕС мОГА ДА КАЖА чЕ ПрИКлЮчИХ УСПЕШНО И 2 ДЕН ОТ ЯПОНСКОТО чУДО.НАИСТИНА СЕ ПОЗДрАВЯВАм! smile3501 КЬм ДИЕТАТА СЪм СИ ПрИбАВИлА ПО 1 лИмОН НА ДЕН.ПИЯ ГО КЪм 10.00ч.ЗА СЕГА мИ ДЕЙСТВА КАТО мИ УбИВА лЕКО ВЪлчИЯ АПЕТИТ.ЩЯХ ДА ПрОбВАм С ПОВЕчЕ лИмОНИ НО СЪС СТОмАХА НЕ СЪм ДОбрЕ.ТОВА Е ОТчЕТА мИ ЗА ДНЕС.НЕ ПИША СВАлЕНИ КГ.ЗАЩОТО НЕ ОбИчАм ДА СЕ ТЕГлЯ ВСЕКИ ДЕН.лЕКА ВЕчЕр НА ВСИчКИ.

Общи условия

Активация на акаунт