Интересни места в Европа за деца - 2

• 13 964
  • 174
  •   1
Отговори
# 150
  • София
С голямо разочарование и установихме, че Европапарк работи до 18ч. Миналата година бяхме в Гардаленд два поредни дни от отваряне в 10 до затваряне в 11 и не можахме да повярваме като видяхме работното време на Европапарк... Не знам увеселителен парк с подобно работно време в силен летен сезон (набързо погледнах Портавентура - до 23:30). Отделно цената за два дни е почти двойна... почти никаква отстъпка.

# 151
Леголенд Уиндзор работи до 17 ч. през лятото. Бяхме преди десет дни.

# 152
  • Пловдив
И Портавентура работеше до 19ч средата на юни, и аз бях изненадана. Дисниленд през май работи от 8:30 до 23ч

# 153
  • Berlin
Те немските паркове са така.😅 Падам на Фантазияленд като почнат да пускат едни съобщения по екраните - “Днес специално за вас паркът ще работи с удължено работно време - до 19:00ч!”.😂😂😂 Затова се изкефихме максимално в Гардаленд, ходихме до хотела за бърза вечеря и после айде пак на парк до края.

# 154
  • Англия
Ааа, вие такова дълго работно време ли сте имали предвид🤣не, не, в Германия децата до 20ч трябва да са по леглата. Но шегата настрана-лятото работи обикновенно до 19ч, макар на сайта да пише “минимум до 18ч”. Винаги е било така, но ако е пълно(а лятото всеки един ден е фрашкано), е отворено с един час по-дълго.

# 155
  • Berlin
За студиата Хари Потър имам въпрос - този автобус, който казват, че имат от гарата до студиото и обратно, на какъв интервал се движи (пише 30 мин, ама много ми се струва) и има ли вероятност да чакаме, ако има много пътуващи и се пълни? Трябва да реша за кой влак на връщане да взема билети и не знам как да действам. От 16:00ч ни е турът, влак наобратно към Лондон има в 20:00 и 21:00 (директен, без прекачвания), за по-рано мисля, че няма да се класираме. Маршрутът ни West Brompton(WBP) - Watford Junction(WFJ) (+ безплатната маршрутка до студиото) и обратно, със Southern, ще взема билети за отиване и връщане с фиксиран час/влак.

# 156
  • София
Здравейте,  планирам пътуване за есенната ваканция в края на октомври. Насочили сме се към Барселона и проучвам възможностите да посетим Тибидабо и /или Портавентура. На сайта на Тибидабо видях, че работи само събота и неделя, което ми е страннозаради Хелоуин, но може би не е важен толкова.  За Портавентура ми дава всеки ден, дори на 31.10 удължено време до 12 вечерта,  но дали работят голяма част от атракциите (имат доста водни)? Някой да е посещавал по това време? Самият 31.10 искаме да избегнем заради празника, но дали и в близките дни е пак натоварено?

# 157
На сайта на ПортАвентура би трябвало да пише за съответната атракция дали работи....може да свалите и приложението ...там е доста ясно кое, кога работи....друг е въпроса дали ако работи някоя водна атракция и времето е студено...все пак края на октомври не се очакват летни температури,  ще се метнете на нея!? От друга страна за Хелоуин със сигурност ще е много хубаво в парка и със сигурност ще си заслужава
За Тибидабо наистина ме учудва информацията, че аботи само събота и неделя...може би наистина е студено и горе духа вятър...но пък ако сте там дори да не работи парка Тибидабо се качете горе на площадкта с фуникуляра ...ще ви хареса

# 158
Ние сме били в ПортАвентура на 31.10 преди две години, но през деня. Всичко работеше, даже и водните атракции. На връщане обаче във влака и в метрото беше пълно с пияни тинейджъри със страшни костюми. Бях леко притеснена, че бяхме с две малки момичета, но не сме имали никакви проблеми.

# 159
Понеже ние след седмица ще ходим мога да дам идея за бъдещите Ви пътувания в Италия и за любителите на животните - Zoom Torino. Можеш да се събудиш сред животните, има интересни бунгала в различен стил. Естествено лично все още не съм ходила, но дано реалността да е като в сайта им. Simple Smile

# 160
Ще те чакаме с реални отзиви и разкази.

# 161
И аз бих била много благодарна за разказ и обратна връзка за настаняване, интеракция с животните и пр.

Гледах този сафари парк, този в Бари (който е и най-достъпен, но няма пренощуване при животните), Beekse Bergen и Serengeti park Hodenhagen, ще съм благодарна за обратна връзка и за тях, ако някой е ходил.

# 162
  • Варна
Някой има ли наблюдения кога пускат билети PortAventura за следващ сезон? Интересува ме опцията с техен хотел.

Зоото във Фазано няма опция за преспиване. На място обаче бяхме доста приятно изненадани, че всъщност не в само зоосафари, но то в главното и явно за това се пише масово само за него. Във входния билет имаше и посещение в зоопарка до сафарито, в него има и разходка сред маймуни с едно голямо камионче около 30мин, малко релсово влакче(метрозуу му казват), което ви кара да втора час на зоологическата при мечките.
В зоопарка имаше пуснати свободно животни, а има и увеселителен парк.
Изкарахме почти цял ден иначе самото зоосафари беше около час и половина.

# 163
Въпреки, че няма посочени цени на календара и сега ми позволи да избера дати за лято '26г, но мисля януари месец пускат промоции, проверете и края на ноември тази година също

# 164
  • Пловдив
Тази година началото на май имаша 20% отстъпка, добавих една нощувка в Ел Пасо към предишните 3 и ми преизчислиха цялата резервация и доплатих само 70 евро за двама на All inclusive

Общи условия

Активация на акаунт