Интересни места в Европа за деца - 2

• 15 616
  • 184
  •   1
Отговори
# 180
Ние сме ходили в Леголанд в Италия(нямам идея дали е като другите пт веригата), който е към/до Гардаленд и подкрепям, че е за по-малки деца. Моите са все още малки и се радват, но кой знае какво не беше, ако нямаше нещата направени от Лего на входа на парка(не бяха кой знае колко) дори няма да се разбере, че е Леголенд според мен. За малки деца си е забавление, за по-големи сякаш ще е една идея по-скучно.

# 181
  • Berlin
Това в Гардаленд е малко по-различно мисля, само водна част и по-малко от другите паркове. Не съм влизала вътре, само надникнахме, когато бяхме в Гараленд и това ми остана като впечатление.

# 182
От всичко прочетено в темата като че ли се насочих към Леголед Германия. Мисля че младежът, който става на 6 тогава ще е доволен. А какво друго в околностите бихте предложили да видим и да се разходим дори да не е само за дете. Има вариант да имаме три свободни дни, освен двата в парка.Видях че баварските замъци са в близост, Улм или други интересни места?

# 183
Аз харесах Улм, но там има една кула, деца не знам какво ще правят там. Баварските замъци не са нещо особено отвътре, но пък отвън да се гледат само, бързо се изчерпва като изживяване. Може би ще им харесат.
Линдау и Констанц препоръчвам, сякаш по-интересни биха им били, като градове.

# 184
Това в Гардаленд е малко по-различно мисля, само водна част и по-малко от другите паркове. Не съм влизала вътре, само надникнахме, когато бяхме в Гараленд и това ми остана като впечатление.

Според мен също е така. Ние сме влизали, но съдейки по снимки из интернет на другите паркове от веригата.. мммм няма много общо и няма този “УАУ” ефект.

Общи условия

Активация на акаунт