Интересни места в Европа за деца - 2

• 14 233
  • 179
  •   1
Отговори
# 135
  • Свети Влас
Не виждам нищо лошо !!!!

# 136
  • Berlin
И десет удивителни да сложите, няма да се промени фактът, че в случая отговорът ви не беше точен.

# 137
  • София
Здравейте, има ли някой да сподели опит от посещение на Phantasialand в началото на юли. Ще сме през уикенда. Има ли много хора, видях, че ваканцията на учениците в тази област е от 14 юли, а ние ще сме седмица по-рано. Един ден за екстремните забавления ще стигне ли на тинейджъра? Има ли някое забавно шоу за нас с баща му, че екстремните преживявания не ни влекат.

# 138
  • Свети Влас
Тогава спирам да пиша, човек пък да не реши да помгне и за това ли ще мъркате ? Друга работа нямате ли ?

# 139
Здравейте, има ли някой да сподели опит от посещение на Phantasialand в началото на юли. Ще сме през уикенда. Има ли много хора, видях, че ваканцията на учениците в тази област е от 14 юли, а ние ще сме седмица по-рано. Един ден за екстремните забавления ще стигне ли на тинейджъра? Има ли някое забавно шоу за нас с баща му, че екстремните преживявания не ни влекат.

Ние сме били в началото на септември. При все че успяхме да отидем към обяд, успяхме да се качим на всичко, което искахме. Бяхме разнородна компания и всеки ходеше на това, което го интересува, но всички бяха доволни накрая.

# 140
  • София
Nedinka, много благодаря за споделеното! Аз сега видях, че шоутата са само през зимата.

# 141
  • Mars Hotel
Тогава спирам да пиша, човек пък да не реши да помгне и за това ли ще мъркате ? Друга работа нямате ли ?
И как точно помага грешната информация? Вместо да се извиниш, че подвеждаш четящите, другите са ти виновни.

# 142
  • Свети Влас
И кое му е подвеждащото? Няма да се извиня и за какво трябва да се извинявам ? 

# 143
Вижте, в днешно време всички можем да отворим Gemini, perplexity и chatgtp, информацията оттам няма никаква добавена стойност за когото и да било. Ако ще и с най-добрите намерения на света да сте, вие си губите времето да ни пействате грешни твърдения, ние губим време да четем глупости…

За да не е само спам, вижте какво има за малки момиченца в Париж: Jellycat сладкарница Галери Лафайет Не сме били, но го включихме в програмата за Париж, детето много обича тези плюшени играчки.

# 144
И от мен нещо в Париж за любителите на котки https://lecafedeschats.fr/nos-chats/

# 145
  • София
Здравейте! Снощи купихме самолетни билети до Karlsruhe - 6 нощувки и 6 цели дни. С две момичета на 10 и 14 обожаващи екстремни атракции и основна цел Европапарк. Миналото лято бяхме 2 дни в Гардаленд и много ни хареса. Сега също обмисляме 2 дни, още повече,  че Европапарк работи само до 18ч.... имаме приятели в района на Карлсруе и се чудим дали да спим около тях и да пътуваме всеки ден или да разделим да спим 2 дни в Щутгарт,  2 дни в Карлсруе и 2 дни около парка? Какви са опциите за придвижване? Чудим се и май ще вземем кола под наем. Приемам идеи за забележителности в района Simple Smile

# 146
  • На планетата Земя
ЗориБ, чудесна тема, как съм я изпуснала!

Естел, най-добре е според мен да си вземете кола под наем, ще е в помощ, ще видите толкова неща в района. И разделянето на нощувките ми харесва като идея.

# 147
Здравейте! Снощи купихме самолетни билети до Karlsruhe - 6 нощувки и 6 цели дни. С две момичета на 10 и 14 обожаващи екстремни атракции и основна цел Европапарк. Миналото лято бяхме 2 дни в Гардаленд и много ни хареса. Сега също обмисляме 2 дни, още повече,  че Европапарк работи само до 18ч.... имаме приятели в района на Карлсруе и се чудим дали да спим около тях и да пътуваме всеки ден или да разделим да спим 2 дни в Щутгарт,  2 дни в Карлсруе и 2 дни около парка? Какви са опциите за придвижване? Чудим се и май ще вземем кола под наем. Приемам идеи за забележителности в района Simple Smile
Според мен Ви трябват поне два дни в парка, плюс може да отделите поне половин ден за Рулантика, за децата е много вълнуващо там.
Кола под наем е задължителна в региона според мен, не че няма транспорт, но не е достатъчно удобен.
Не казвате за кой месец/сезон сте запазили, но ако времето би било променливо, може би е най-добре да спите близо до парка през целия или по-голяма част от периода, и това да Ви е отправната точка за всичко останало, така в последния момент може да закупите билети за дните, в които времето ще Ви позволи максимална наслада.

# 148
  • София
Ще бъдем от в средата на Август и набързо трябва да организираме нощувките ...

# 149
  • Англия
Лятото Европапарк работи до по-късно, 19ч ако не ме лъже паметта. Аз бих взела нощувки в Руст, за да съм от самото отваряне там.

Общи условия

Активация на акаунт