Интересни места в Европа за деца - 2

• 13 753
  • 170
  •   1
Отговори
# 120
Предложете идеи за тематични/интересни места за вечеря в Берлин и Франкфурт?

В Лондон миналата година имахме Jurassic afternoon tea и детето още говори за него. Нещо подобно? Или вечеря с някакво танцово шоу/кабаре, но да не е с начален час 8-9 примерно, защото детето ще е на 4 и половина и заспива към 9? Или интересно място за игра плюс вечеря? Според мен в голям град като Берлин, няма как да няма интересни места за вечеря, но явно не се справям в намирането им.   

ПС - ако някой ходи в Лондон, горещо препоръчвам горния хотел след визита в Natural history museum или Science museum, имат и на тема наука/космос.

# 121
Ако е за такива пушеци.. на Пампорово на пистите има заведение и лятото правят такива десерти с течен азот и много впечетления у децата Simple Smile Готвят спагети болонезе в пармезанова пита и други благинки Simple Smile

# 122
Не, не, не ни е за пушеците и азота, цялото нещо беше поднесено като шоу, анагажиращо вниманието с лек образователен уклон, всички служители следяха да децата да им е приятно, плюс, че беше и много вкусно. На мен на 35 години ми беше интересно и чакам с нетърпение да се върнем там, пък какво остава за хлапето.

Но не държа да е точно такова, просто искам вечеря, която хем е вкусна храна, хем не е само вечеря, а преживяване за деца.

# 123
Може да проверите тази верига ресторанти, има и в Германия доста локации https://lepetitchef.com/

# 124
  • Бургас
Здравейте! Купих 3 нощувки в хотел в Салоу и билети за два дни за Порто Авентура директно от сайта на парка. Но нямам потвърждение на имейл. Или ако е имало, може да е отишло в спам и да е изтрито. Плащането е успешно- още през февруари. При опит да влезна в сайта ми иска код. Нямам спомен за никакъв код. Не съм правила и регистрация в сайта. Изпратих имейл до хотела, но нямам отговор
В такава ситуация не бях попадала.

# 125
Как ще иска код сайта ? Ако търсите резервацията си, със сигурност ви трябва код на самата резервация.
Колко време чакате отговор на и-мейла, който сте им писали....ако е повече от три дни, аз бих им звъняла на телефон...говорите на английски...много са учтиви...със сигурност ще помогнат
аз пак ви чета ... вие само билети за вход сте купили всъщност...трябвало е да ги получите веднага, още когато сте платили 
ето телефон Need help? +34 977 77 90 90

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 18:54 от ЗориБ

# 126
И аз бих звъняла. След като плащането е било успешно (а дори да не е било), със сигурност имате мейл. Погледнете си извлечението от банковата карта за точната дата на плащането и им звъннете.

# 127
Ако сте купили нощувки в някой от хотелите на Порт Авентура, билетите за парка влизат в тях, не са отделно, описано е, че дават достъп до парка в самия хотел.

# 128
Ако сте купили нощувки в някой от хотелите на Порт Авентура, билетите за парка влизат в тях, не са отделно, описано е, че дават достъп до парка в самия хотел.
Привет! Да попитам за този парк, бях чела че не може да се внасят храна и напитки. Така ли е или не сте го посещавали? Благодаря предварително!

# 129
  • Свети Влас
Макарон
Берлин
Estelle Dining – предлага вкусна храна и има площадка за игра точно до ресторанта, което го прави чудесен избор за семейства.

Zur Haxe – персоналът е приветлив към децата, предоставя книжки за оцветяване и има специално детско меню.

Gasthaus Alt Wien – австрийски ресторант с уютна атмосфера, предлага детски книги и вкусни пържени картофи, които малчуганите обожават.

Франкфурт
Zoom Lounge – ресторант в Hyatt Place Frankfurt Airport, който предлага спокойна атмосфера и подходящи опции за деца.

Adolf Wagner Tavern – традиционна немска таверна, където децата могат да опитат местни специалитети в уютна обстановка.

Gerbermühle – ресторант с красива гледка към река Майн и просторна градина, идеален за семейни вечери.
pampinela
Да, правилата на PortAventura World обикновено забраняват внасянето на храна и напитки в парка. Това е стандартна практика за много увеселителни паркове, за да насърчат посетителите да използват наличните заведения за хранене вътре. Въпреки това, има изключения – например, ако имате специални хранителни нужди или медицински причини, може да бъде разрешено да внесете определени продукти.

# 130
Наистина ли не можеш да си внесеш шише с вода и сандвич или нещо от сорта за ядене? Били сме в Дисниленд, Фантазияленд, Ефтелинг, Астерикс и винаги сме си носели вода и нещо дребно. Синът ми трудно яде храната на подобни места - да не кажа, че хич.

# 131
  • Свети Влас
Не знам не съм била там. Това е отговорът на Капилот, попитах го и това ми отговори.

# 132
Ние сме били и сме внасяли. Проверяваха ни чантите на входа, но нищо не са ни карали на махаме.

# 133
От опит няма проблем да се внасят храни и напитки в ПортАвентура.

# 134
  • Berlin
Моля, опитвайте се да давате информация от личен опит, а не директно copy/paste oт някакъв AI. Аз също мога да го попитам, но той не е бил на място и се ръководи от някакви общи политики, които е намерил онлайн, за да отговор на въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт