Интересни места в Европа за деца - 2

• 13 921
  • 174
  •   1
Отговори
# 105

Това е от сайта на Гардаленд....като гледам само на най-екстремните няма да може

# 106
Много ви благодаря /не съм добре с английския/

# 107
E. De Morgana-Тъкмо се завърнахме оттам. Свалете си мобилното приложение на Гардаленд и в него си правите лист с атракциите, които искате да посетите. Аз ги видях по наименования и след това ги търсих една по една в you tube. За всички са качени клипчета. С детето избрахме тези, които иска да посети. Когато кликнете на всяка една атракция в приложението поотделно, Ви дава информация за това какво представлява, какъв ръст се изисква, колко минути се чака, както и посоката по картата в която да се движите, за да я достигнете. Това последното на мен не мисвърши работа и се ориентирах по-добре чрез гугъл мапс, като изписвах наименованията на отделните атракциони.

# 108
  • Пловдив
Здравейте, вие ползвали ли сте този автобус до хотелите на Портавентура? Питам,  защото единствената спирка, която виждам в разписанието е до Монумента на Jaime I в Салоу. А от там до хотела е 30 мин пеш.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 08:45 от *Милена*

# 109
Беше 2022, но си спомням, че и аз се притеснявах, че спирката е далеч от хотела.Ползвахме ги на тръгване от хотела и гри пъти питах на рецепцията къде спира автобуса, също така и предния ден излязох пред хотела да се уверя, че идва отпред Grinning Бяхме в хотел Порт Авентура, но мина и през другите хотели. За по-сигурно може да им пишете на сайта, имаха контактна форма, дали към днешна дата минават през хотелите на ПортАвентура

# 110
  • Пловдив
Благодаря! Ще се свържа с тях. Иначе гледах, че на сайта на парка има описано как да се стигне до тях от летище Ел Прат, но връзката води до несъществуващ вече сайт.

# 111
  • Пловдив
Писах им, отговориха ми, до хотел Caribe спират. В последствие видях спирката и в сайта им, не знам като ровех първия път как съм я проспала.

# 112
Помощ мами! В Щутгарт сме и плановете ни бяха утре, понеделник да посетим Леголенд. Прочетох отзив от мама тук, че за детенце на 12г., Леголенда е скучен, моите са на 14 и 11. Сменихме програмата и решихме в понеделник, последния ни ден от престоя ни да посетим музеите на Порше и Мерцедес, да ама не. Почивните дни и на двата музея е понеделник 😢. Отворена съм за предложения как да уплътним деня. Рових, рових в нета и реших да се обърна към вас. Благодаря предварително! Лека вечер!

# 113
  • Софето
Помощ мами! В Щутгарт сме и плановете ни бяха утре, понеделник да посетим Леголенд. Прочетох отзив от мама тук, че за детенце на 12г., Леголенда е скучен, моите са на 14 и 11. Сменихме програмата и решихме в понеделник, последния ни ден от престоя ни да посетим музеите на Порше и Мерцедес, да ама не. Почивните дни и на двата музея е понеделник 😢. Отворена съм за предложения как да уплътним деня. Рових, рових в нета и реших да се обърна към вас. Благодаря предварително! Лека вечер!
На 40км от Щутгард е Amusement park “Tripsdrill”, много е хубав, децата ще останат доволни. Към парка има и зоопарк - Wildparadies Tripsdrill, ако отидете по-рано ще може да минете и двете в един ден.

# 114
На 40км от Щутгард е Amusement park “Tripsdrill”, много е хубав, децата ще останат доволни. Към парка има и зоопарк - Wildparadies Tripsdrill, ако отидете по-рано ще може да минете и двете в един ден.
Горещо благодаря!

# 115
Без да съм била в нито един от двата парка, не мисля, че младежи на 14 и 11 години ще се вдъхновят от животни. А защо не ги питате какво искат, като им покажете сайтовете? Аз също имах чудене дали Леголенд в Уиндзор ще бъде интересен за 12-годишно момче. Показах му сайта, гледа 15 минути и категорично заяви да купя билети. Поне няма да посмее да мрънка, защото изборът е бил негов.

Все повече се допитвам до него за нещата, които искаме да видим и местата, които искаме да посетим, за да бъде приятно за всички ни.

# 116
Горещо благодаря на всички за напътствията и предложенията. В крайна сметка сме в Tripsdrill park. Децата са екзалтирани от скоростните влакчетата. И мисля, че офертата е много добра: парка с атракционните + зоокъта+вечеря+ чаша вино за възрастен е 44 евро, за децата до 11 години е 39 евро. Паркът е по-малък от Европа парк, но е също толкова кипричък като него. Паркингът е безплатен. Храна и вода може да се внасят без проблем. Весел и слънчев ден на всички

# 117
Можете ли да ми препоръчате нещо интересно за деца в района на Неапол? Децата са по-големи, на 12 и 9, момчета. Няма да им е постоянно интересно да разглеждат крайбрежието.

# 118
Можете ли да ми препоръчате нещо интересно за деца в района на Неапол? Децата са по-големи, на 12 и 9, момчета. Няма да им е постоянно интересно да разглеждат крайбрежието.

Везувий и Помпей съм предвидила аз за октомври месец за 12-годишно момче, обичащо историята, което цяла година учи латински и за Римската империя. Мисля с гид да направим посещението, че да не гледаме само камъняци.

# 119
Здравейте. Имам въпрос към посещавалите Леголенд в Уиндзор. Как е по отношение на навалицата там? Със сина ми мислим да го посетим в средата на юли, в неделя и се чудя дали си заслужава да взема фастпас за атракциите. Само за един ден сме и ако ще си прекараме времето в чакане, съм склонна да похарча пари и за това, макар че цената е два пъти по-висока от цената на билета за вход. Нямаме възможност за посещение през седмицата. Благодаря предварително за отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт