Пъзели 64

• 23 613
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Adelka, да четири се класираха от нашите. Една Петя завърши също, но понеже вече беше класирана от вчера и не я броиха. Аз така и не разбрах някъде пишат ли времената.
Иначе не се ядосвам, Тони. Разнообразие си ми е , било и на последно място да съм.

Евето, огромно бравос!

# 151
Eleyn, чудесна новина, да е жив и здрав Явор! Heart

На всички състезателки поздравления! Trophy

# 152
  • София
Хепи точно това се чудехме, дали като се е класирала вчера и днес се класира Simple Smile
Аз направо не повярвах, това ми е най-доброто време тази година.

# 153
Пфф, тези люляци ме поозориха

# 154
Честито бебе, Eleyn! Да е здрав, щастлив и много да ви радва!

Поздравления за всички участвали! Пъзелите не ми харесват много. Мисля, че само една птичка бих си взела и евентуално голямата мечка. Наистина напомнят на зодиите!

# 155
От мен едни мъниста и копченца. Голям кеф бяха тези ситнежи, особено в комбинацията на любимите ми нестандартни части Relaxed

Bead Collection, Eurographics 1000

# 156
И от мен Eurographics днес. Тони Heart
Толкова отдавна не бях редила нестандартни, че в началото чак ме дразнеха, но бързо влязох в крачка и си припомних защо и аз толкова ги харесвам.

Честит и благословен да е Явор! Прекрасно, много любимо име.

# 157
Днес в Озон ще заредят новата колекция на Блек сий от състезанията Simple Smile

# 158
  • София
В този ред на мисли пандата ще я пусна да я редят желаещите, няма смисъл да я купувате освен ако не искате да си я имате. Ще я изпратя на Ели ако има време тази седмица и после ще направя списък да се записвате Simple Smile

# 159
  • София
Много благодаря на всички за пожеланията!
Ние сме добре, засега всичко е наред.

Пъзелите от състезанието на мен ми харесват и бих ги редила. Да видим като ни изпишат все пак дали ще имам време, но ако се окаже, че се справям, ще се запиша за пандата Grinning

# 160
  • Русе
Честито бебе, Eleyn! Да е жив и здрав Явор! People Baby
Момичета страхотно сте се представили на състезанието! Не можах да гледам,но силно ви стисках палци,имало е за какво Simple Smile Браво на всички!
На мен изображенията ми харесват,вероятно ще си ги купя на някое намаление.Изглеждат ми приятни за редене.

# 161
Днес в Озон ще заредят новата колекция на Блек сий от състезанията Simple Smile

Качени са вече, серията се казва "Сред цветята". Много са хубави, но изобщо не ми идва да си ги поръчам, пренаситила съм се на този тип явно. По-скоро това ми хареса:

# 162
  • София
Дам, явно ще има още една партида с нови пъзели, защото картинката за финала едва ли ще я пуснат в продажба сега Grinning

Допълвам се, моят хамелеон пътува към Евето  и след това нямам против да мине през всички желаещи

# 163
И аз не вярвам да са пуснали за продажба пъзела за финала, та вероятно ще е невиждан в събота. Много ми е интересно какво ще редите, но каквото и да е съм сигурна, че ще ги разбиете Relaxed

Аз днес пуснах моя вълк към Евето, тя ще го придвижи към Бухтичка и след това и аз ще го пусна като пътуващ за всички желаещи, така че не се засилвайте да купувате.

# 164
Може направо да вървят на куп в такъв случай, да не се плащат много доставки.

Общи условия

Активация на акаунт