Пъзели 64

• 23 700
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Успех на нашите момичета! Пъзелът ми харесва:)

# 242
  • София
Успех, момичета!
Най-накрая да ми хареса пъзел от серията. Бухалчо задължително ще влезе в кошницата ми, само да го заредят.

# 243
  • Варна
Бухтичка се движи добре, макар че има доста силна конкуренция. На Евето май масата й е малка и не й е много удобно. Или поне така ми се струва.

Мисля, че Бамбова ще е първа. Много е напред. Гледаш я седи си спокойно обаче частите все по-малко и по-малко край нея...

Интересни наблюдения:
На Бамбова всичките й части са вдясно и търси само с поглед.
Зорница Тодорова пък не спира, реди с две ръце понякога, и едновременно строи колонки от сходни части докато оглежда.

Забави се сега ПБ. ЗТ май ще спечели, тя изобщо не спира Sweat Smile

Браво на нея, направо е робот Dizzy Face И ПБ с колко секунди по късно, 1 или 2 Smile

Последна редакция: сб, 20 апр 2024, 10:01 от white duckling

# 244
Вече има двама финалиста .

А колко трябва да са , 3 ли ?

# 245
  • Варна
Има и трети.
На отборните 10 отбора печелеха нещо. На индивидуалните не знам.

# 246
Пъзелманията свърши . Не можаха да се класират нашите момичета май ..

# 247
  • Варна
Не можаха. Този пъзел не беше много плодотворен за тях.
Бухтич не обича едноцветните полета, а долната част на бухала изглеждаше много черна. Трябва явно да реди повече такива, за да си изгради някаква стратегия.
Евето ще каже дали масата или пъзела или и двете са били неудобни Wink

# 248
Не успяха за жалост. Аз повече гледах лайфа в инстаграм и Ели се движеше супер добре, но наистина този пън я спъна.
И на мен ми се стори, че масата на Евето й беше малка.
Все пак достойно представяне, за мен този бухал не е лесен и идея нямам как се реди за 50 минути, но факири има всякакви.

# 249
Бухтич не обича едноцветните полета, а долната част на бухала изглеждаше много черна. Трябва явно да реди повече такива, за да си изгради някаква стратегия.
Пате, виждаш времето какво е днес, светлината ми беше ужас, а много от частите твърде тъмни и ми беше доста трудно да ги различа.
Но това не е оправдание де, за мен времето ми си е ок и не виждам как бих могла да смъкна особено от него, завърших за 1:05. Благодаря на всички за подкрепата HugHeart

# 250
  • София, България
Имаше ли състезатели, които не се явиха на финала?
Бухти, времето ти е прекрасно!

# 251
  • София
Аз го финиширах на 1:19 накрая се овъртях на бухала. Масата ми в екстра, това е бюрото на децата и е доста голямо, и светлина имаше просто накрая не ги виждах много много Simple Smile Ама така добре тръгнах на фона каквото хванех слагах. Аз вчера редих мечката и вълка и на тях на козината се омотах.

# 252
След дъълго обикаляне из Стара Загора книжарниците, за да намеря що годе готин пъзел. Попаднах на много интересен, не бях виждала такъв. На Trefl primer edition. Нещо подобно на предният пъзел, който редих. Различни въображаеми градове. Аз се спрях на New York. 4 града мисля, че са. Накрая може да се махнат ъглите и да се съберат и 4-те заедно. Съмнявам се да го направя, понеже няма къде да слагам пъзел от 4 хиляди части, но ми се стори интересна идея. Сега ще кача снимка на пъзела от двете страни.
Сега видях, че има намаления в Озон и най-накрая си поръчах на Дисни пъзел на Schmidt.

Ии поръчах този, който мисля, че е много красив и нямам търпение :

# 253
  • Тополовград
В Озон има великденски намаления.

# 254
  • София
Аз пак неразбрала, че днес е състезанието, хем чета за някакво в темата, ама си мисля, че Бухтата пак някъде ще участва за тренировка (не с е чудете на моя “мисловен” процес) Simple Smile Браво, мои любимо дружки!!! За този пъзел такива времена си е шампионско ❤

Сутринта довърших този Cobble и затвърдих, че явно темпото засега ще бъде един пъзел на седмица Sad

И понеже верно искам да освободя един рафт, тези хубавци се подаряват (ако случайно някой ги иска всичките, услуга ще ми направи):
Кулувян нов

Купуван нов

Купуван реден

Купуван реден

Купуван реден

Купуван реден

Купуван реден

Навита съм и ако някой има желание да ги получи от мен подарък и после да ги продаде за своя си сметка или да вземе някой пътуващ. Просто ми трябва  място, а с продажби няма как да се занимавам. Ако тук не ги разпределите, ще подарявам в групите. Пъзелите са си екстра, нямат забележки (оф, звуча все едно кола продавам) 😅

Общи условия

Активация на акаунт