Първо:Приятно ми е да се запознаем и тук
Второ: Много ти се радвах когато беше бременна,защото аз тогава се мъчех да забременея и ми беше много мило да те виждам с коремчето
Трето: Чак сега виждам бебчето ти колко е сладко,защото преди ми беше неудобно да надникна в количката ти.
И на мен
Не ти ли беше весело как добре се докарах от към кила

Ние се знам от деца, но като се разминаваме като пътни знаци:) Отностно килограмите, не съм обърнала внимание....защото аз гледах коремчето
Тогава много исках бебенце и от сърце ти се радвах, като те засичах да извеждаш кученцето:) И мен всички ми казваха, че съм много симпатична като бременна, но аз пък не се харесвах....исках да имам голямо коремче....да си се гордея с него:)aa вече няма да се подминава ме
Аз теб те виждам с още момичета на Бялото, ма сега не върви да дойда при тебе и да ти кажа: Здрасти как си? При положение, че се знаем само по физиономии, щото ти ще си кажеш - Кво и става на тая, луда ли е? Ма сега вече, ще се поздравяваме, мен ме притесняват момичетата около теб, нали съм си притеснителна
А и винаги съм си мислила, че съм ти антипатична 
а ти ме разби как си ги мислиш тия работи

.Появиха се корички и пъпчици в косицата . Докторката се съмнява за атопичен дерматит, та от понеделник тръгваме по консултации. Освен това от няколко дена започна да суче по нервно и днес видях че има "бяло езиче". С една дума съм пред нервен срив, така съм се оплела в проблеми, че...
недейте, невинна съм!