майки от кр. поляна или зап. парк

• 9 159
  • 219
  •   1
Отговори
# 195
Цитат на: Малко_коте
Цитат на: karla
Аз съм Зори Laughing  Laughing  Laughing

Първо:Приятно ми е да се запознаем и тук Grinning
Второ: Много ти се радвах когато беше бременна,защото аз тогава се мъчех да забременея  и ми беше много мило да те виждам с коремчето  Laughing
Трето: Чак сега виждам бебчето ти  колко е сладко,защото преди ми беше неудобно да надникна в количката ти. Embarassed

И на мен  friendship
Не ти ли беше весело как добре се докарах от към кила Laughing,защото ти беше "бременна мечта"изобщо не ти личеше Grinning

Ние се знам от деца, но като се разминаваме като пътни знаци:) Отностно килограмите, не съм обърнала внимание....защото аз гледах коремчето Simple Smile Тогава много исках бебенце и от сърце ти се радвах, като те засичах да извеждаш кученцето:) И мен всички ми казваха, че съм много симпатична като бременна, но аз пък не се харесвах....исках да имам голямо коремче....да си се гордея с него:)

aa вече няма да се подминава ме

Аз теб те виждам с още момичета на Бялото, ма сега не върви да дойда при тебе и да ти кажа: Здрасти как си? При положение, че се знаем само по физиономии, щото ти ще си кажеш - Кво и става на тая, луда ли е? Ма сега вече, ще се поздравяваме, мен ме притесняват момичетата около теб, нали съм си притеснителна Simple Smile А и винаги съм си мислила, че съм ти антипатична Neutral Face

а ти ме разби как си ги мислиш тия работи    Ади от твоя блок не я ли познаваш?Другите ги знаеш виртуално,но при първа среща и лично ще ви запозная

# 196
Цитат на: mirtama
Маймунке сетих се, че нашата преподавателка по старогръцки и скаше да имаме тетрадка-речник и част от изпита беше да знаеш думите в нея, а останалата част беше граматика. Имаше и кратък текст за превод...

това за текстчето и питането върху граматиката в него го има винаги, но само веднъж исках и тетрадки-речник (или по-точно списък, ставаше дума за 200-250 думи само, доколкото си спомням), ама май беше точно за вашия курс, ще проверя.
А за атмосферата в СУ - и аз съм й фен, нали (и) заради това мисля да ходя скоро и малко на работа, но ще видим дали не се изхвърлям, защото бих искала да продължа да бъда и кърмеща мама.

А иначе то темата май се съсредоточи около зап.парк, от самата красна поляна (ако не броим около църквата / банята) агитката е по-малка?

# 197
Цитат
а ти ме разби как си ги мислиш тия работи    Ади от твоя блок не я ли познаваш?Другите ги знаеш виртуално,но при първа среща и лично ще ви запозная

Ми знам ли какво си мисли човек за мен Simple Smile
Ади я знам да, но другите не ги знам...е нищо нали ще се запознаваме хи хи Simple Smile newsm74

# 198
Цитат на: zvetizvetkova

Вкарвам те в джоба Laughing
48 от горе Laughing

Намали малко  Wink
И аз бях 30 отгоре, ма вече нееее Flutter

верно Embarassed  намалям с 4 кг
44 от горе,сега съм +7

Аз едвам качих 12кг  и сега нищо не остана от тях,  Embarassed  даже свалих още 4 защото забравям да ям. Laughing

# 199

48 от горе Laughing

Намали малко  Wink

44 от горе,сега съм +7

Аз едвам качих 12кг  и сега нищо не остана от тях,  Embarassed  даже свалих още 4 защото забравям да ям. Laughing

Няма да имаш сили да буташ количката

# 200
Може Wink моят блок глега срещу твоя
Помежду ни има детска градина-мисля че сме съседки значи Laughing

Да има детска градина - може и да сме се засичали през лятото там - ама ще се видим значи някой път  Simple Smile

# 201
  • София
Цитат на: yosarian
И на мен  friendship
Не ти ли беше весело как добре се докарах от към кила Laughing,защото ти беше "бременна мечта"изобщо не ти личеше Grinning

Кила?? Петнайсет!!! Някой ще наддава ли? Laughing

Аз няма да си казвам килата, че направо срам ме хваща... Embarassed
Валка, ето че те намерих и във виртуалното пространство  Grinning
Много ми е приятно-аз съм Деси (мама на Мишо и Криси) Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

# 202
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите

48 от горе Laughing

Намали малко  Wink

44 от горе,сега съм +7

Малко коте ще те заклеймим:)))

# 203
Цитат на: doroty02
Много ми е приятно-аз съм Деси (мама на Мишо и Криси) Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

Ха излови ме Laughing И аз имах едни съмнения:) Здрасти Деска как е Мишо- оправиха му се бузите нали-днес гооврихме за вас с Ади- питаше дали сте добре вече:)

# 204
  • София
Цитат на: doroty02

Ха излови ме Laughing И аз имах едни съмнения:) Здрасти Деска как е Мишо- оправиха му се бузите нали-днес гооврихме за вас с Ади- питаше дали сте добре вече:)

Ами не сме се оправили Sad.Появиха се  корички и пъпчици в косицата . Докторката се съмнява за атопичен дерматит, та от понеделник тръгваме по консултации. Освен това от няколко дена започна да суче по нервно и днес видях че има "бяло езиче". С една дума съм пред нервен срив, така съм се оплела в проблеми, че...
Много целувки!

# 205
Цитат
Няма да имаш сили да буташ количката

Аз тренирам бутане на тежести(количка) newsm39

# 206

48 от горе Laughing

Намали малко  Wink

44 от горе,сега съм +7

Малко коте ще те заклеймим:)))

Моля вии newsm20  недейте, невинна съм!

# 207
Майки от Красна Поляна къде изчезнахте Sad

# 208
Зори ти и Мина не бяхте ли приятелки, учехте в 28-мо нали?
И с Ваня и Ани бяхте съученички и идвахте на "Плаце"- кафето на паркинга, Ваня работеше там?
така ли е или съм се объркала

# 209
Мамииии,
Излизам на разходка с децата към 12,30 А ко някой иска да се видим в градинката зад читалището. Аз ще съм един малък мъж и една малка жена Laughing Жената ще е в кунгуру Laughing

Общи условия

Активация на акаунт