🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 112
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 1 335
На Маги явно предстои да ѝ дадат хапчето за параноя 😂

# 1 336
Недоумявам защо наричат Виктория грозна, а Магдалена красива. За мен са еднакви...

# 1 337
Има ли къде да видя т.нар. дълго промо? Аз открих само едно, което е около 40 секунди

# 1 338
Някой ще обясни ли какво забога имате предвид под ''руската школа''

Като я отсвири, ще разбереш. Мария няма да се тръшне и да се затвори в къщи. Ще каже - харесах го, влюбих се, пробвах се, не се получи, моля следващият. А когато някой мъж им се върже, си го и потупват:))))

# 1 339
Аха да харесам Маги днес и тя започна с "Не може постоянно все аз да получавам първа роза..." Маги, отгоре на какво имаш такова високо самочувствие?
Е па, висока е момата! Как да няма самочувствие. И бивша държанка. И управител, видиш ли, на заведение! На 36! Но не може да реже чушки, но работи по 16 часа (точно какво никой не знае) в заведението.

# 1 340
  • София
Аха да харесам Маги днес и тя започна с "Не може постоянно все аз да получавам първа роза..." Маги, отгоре на какво имаш такова високо самочувствие?

И аз съм се чудила, явно ще е, че няма никакво покритие... Не си отиват като двойка, ама грам. Все си мисля, че тя и Киара са хора на продукцията.
Според мен едва ли Алек взима решенията кога коя да си ходи ..

На Маги явно предстои да ѝ дадат хапчето за параноя 😂

Ако има и против фалш и него може.

Има ли къде да видя т.нар. дълго промо? Аз открих само едно, което е около 40 секунди

И аз искам да го видя, любопитно ми е коя ще е на среща...

# 1 341
Благодаря за отговорите
Аз смятам, че жена с високо мнение за себе си и с чувство на превъзходство-Кралица един вид винаги се обгражда с антураж/придворни дами, които да си припадат по нея. 😁 И са лесни за манипулация.

# 1 342
За дългото промо и аз не го намирам към момента.  По спомен като съм го гледала,индивидуална среща чака Валерия.

# 1 343
Е то по същата логика Виктория какво прави в компанията на Барбара и Киара,които до скоро и пееха за жълтите зъби.. Лягат спрямо ситуацията,туй то.
Сядат където е най-топло на диванчето, че май вечерите им е хладно.

# 1 344
Май среща ще има Валерия.

# 1 345
Вижте в сайтовете, където качват пълните епизоди. Първият епизод е качен в плейтуб, в началото е промото, което е дълго около 9 минути.

# 1 346
Ако утре Магда се оплачи на Сашо от Надя и Йоана, 100% едната си ходи.

А Магда как може да е толкова необразована

оплачи
Всичко може.
Туше! Виновен съм. 🤝
Няма да го корегирам, за да се вижда, че съм сбъркал. Няма тука Йоанини работи да правим.

# 1 347
Алек показва афинитет към нея, затова има такова високо самочувствие

# 1 348
Недоумявам защо наричат Виктория грозна, а Магдалена красива. За мен са еднакви...
И за мен...От самото начало на сезона намирам тези две жени за еднакви. Само си представете Маги с тъмна коса и Вики с руса. Може би разликата е, че едната е постигнала настоящата си визия с лицеви корекции и перхидрол😃😃😃

# 1 349
  • here and now
Благодаря за отговорите
Аз смятам, че жена с високо мнение за себе си и с чувство на превъзходство-Кралица един вид винаги се обгражда с антураж/придворни дами, които да си припадат по нея. 😁 И са лесни за манипулация.
Доста я надценяваш според мен.

Общи условия

Активация на акаунт