🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 90 593
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 165
  • Stockholm
Сигурно Виктория ще е тази, която напуска в сряда, естествяено по собствено желание.  И дано Миленка да реши да я последва. Отивам да погледна спойлерите, че никакви комбинации не ми се връзват Joy

# 166
Характерното бръчкане на нослето на Нани е типично са всички дялани носове. На мен не ми харесва, защото състарява изражението на лицето.

# 167
  • гр.Пловдив
Сигурно Виктория ще е тази, която напуска в сряда, естествяено по собствено желание.  И дано Миленка да реши да я последва. Отивам да погледна спойлерите, че никакви комбинации не ми се връзват Joy

За Милена ми е все тая ..,но за Викито се притесних как в промото казва на Алеко,че е ЗАСЕГНАТА и я дават да  крачи сама по алеята ..Дано да не откаже розичка,интересн типаж ми е,искам да й дадат шанс ,нещо нестандартно и запомнящо се е тя..Поне по последни данни не пада по гръб и се бори до последно,за мен това предвид хейта срещу нея й симпатизирам Hug

# 168
  • София
Не виждам никакъв смисъл от по-нататъшно присъствие на Милена, така че може спокойно да си тръгва Simple Smile

# 169
Надя май има правен нос също.

# 170
  • гр.Пловдив
Надя май има правен нос също.

Няма намеса по носът й ,в прочем никъде

# 171
# 172
Не е правен носът на Надя, гледах ѝ стари снимки. Може да изглежда по-малък, заради променената симетрия на лицето в следствие на хиалурона в устните (съвсем дискретен), но няма ринопластика.

# 173
Не, че съм фенка на Виктория, но без нея ще е скука. Тя ми е най-натурална, най-спонтанна и умело се изразява без да използва твърде много клишета. Емоциите и се изписват на лицето и са истински. При целия режисиран сценарий тази спонтанност е ценна. Без значение добра ли е, лоша ли е, злобна ли е...поне е истинска. Барба, Кристина, Милена, Екатерина, Киара..че и Валерия и да си тръгнат нищо няма да се промени. Но Виктория ще липсва.

# 174
  • here and now
Барба, Кристина, Милена, Екатерина, Киара..че и Валерия също са истински.
Те просто са такива, каквито са, имат "други качества".
Фалишиви са ми Магдалена и Надежда, предполагам, защото с възрастта са се научили да "играят".

# 175
  • SF
Не, че съм фенка на Виктория, но без нея ще е скука. Тя ми е най-натурална, най-спонтанна и умело се изразява без да използва твърде много клишета. Емоциите и се изписват на лицето и са истински. При целия режисиран сценарий тази спонтанност е ценна. Без значение добра ли е, лоша ли е, злобна ли е...поне е истинска. Барба, Кристина, Милена, Екатерина, Киара..че и Валерия и да си тръгнат нищо няма да се промени. Но Виктория ще липсва.

Виктория е разказвачът на трети сезон. В този смисъл, тя е по-ценна за зрителите, отколкото за Алек и предмета на шоуто.
На мене не ми е неприятна. Посвикнах с нея. В началото бях леко шокирана, но с течение на епизодите й повярвах, че е едно обикновено момиче, което търси любовта. Сякаш и тя си повярва, че Алек й харесва.
Маги със зиналата уста ми е много изкуствена. Уж се държи настрани, а винаги е мерудията на манджата. И е подстрекателка: отиди да ги прекъснеш, сега е моментът!, затревожила се тя, че някоя от мадамите ще остане без среща с Алек.

# 176
С всичко съм съгласна, но предпочитам да си тръгне. Кринджът ми идва твърде много.

# 177
  • SF
И аз усещам това, като я гледам. Знам, че Алек няма да й избере, а тя се прави на толкова убедена, че е единственият му шанс за щастие.
По време на тройната среща ми идваше да загася телевизора.
Не трябваше да й причиняват това страдание, но пък и тя... какво си въобразява, та толкова залага на Алек и страда по него!!!
Точно криндж е положението.

Много ми хареса мемето с Алек, който дава розата на Мария, Виктория и оператора  от задната седалка: Трябваше на тебе да я даде! Ти знаеше името на пастата и на плода!

# 178
Според мен никоя няма да липсва от тези,дори и Виктория,не съм съгласна,че е истинска,просто е най - добрата актриса.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт