🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 90 693
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 180
Този сезон Ергенът най ми допада, но е толкова скучно, че още не съм изгледала последните два епизода, няма и да гледам ..

# 181
Не знам, но мисля, че Мария ще бъде изпързаляна да си ходи преди финала. Просто твърде много скъси дистанцията, и ако още няколко седмици ще трябва да се "освежава" след нея Сашо, не мисля, че ще издържи. За мен тя продължава да си е една Кончита, па макар и без вурст.

# 182
  • София
Гласувах за Теа в анкетата. Според мен тя е доста хитра и само се прави на куха лейка, а всъщност не е. Да вярно, че като започне да говори, не може да спре, но има и смисъл в това, което говори. Имам предвид, че започва от А, стига до Я, но през цялото време ѝ тече мисълта, да с повече думи, понякога се повтаря, но аз лично ѝ хващам мисълта и разбирам какво казва. Просто тя си е актриса и играе повечко, с цел да стане по-драматично/весело/тъжно/скандално и тн. Определено предпочитам нея пред Барбара заспалата физиономия, Киара с премрежения поглед, който си мисли, че е много секси, Мария, която явно забравя, че е в Ергенът и се държи сякаш е в 18+ предаване, Валерия с нейния надменен поглед, а същевременно евтино излъчване, Маги с нейното момче и колко му е сърдита, че не е първа роза, Екатерина, която само не ревна като уж Маги щеше да си ходи и възкликна "еее супер, остава" (нещо от сорта, сякаш е публика и вика за "своя кон") или Виктория, която бълва змии и гущери навсякъде и по всяко време.

Охх, почти не останаха ненахейтени. Изненадвам се от себе си! Не съм така по принцип, но съм нервна тази сутрин и си го изкарах на момите! 🤣

# 183
Аз пък се изприщвам от хора като Теа, които едно просто изречение не могат да вържат.
Имам колежка, като почне да казва нещо...и то рацотният ден свършил, докато каже това, което иска..аз лично неАм нерви и излизам от стаята...
Та и Теа така...

# 184
Теа един-два пъти да я погледаш и послушаш, докато си изиграе програмата - бива, ще се изтърпи некак си. Ама целодневно сигурно идва в повече. Те с Барбарина не се харесаха още от началото. Никак не се учудвам, че се...заапаха сега.

# 185
  • софия
Брутрооо!
 Веси, приеми тази роза от мен и се усмихни. Нервенето днес е забранено.
 На Вики най-добрият ход щеше  да е, ако беше върнала розата. Това, което и спретнаха продукция и Алек беше чиста гавра.
 Първо, че тази двойна среща беше абсолютния криндж, второ начинът по който я унизиха. Можеше да се отиграе съвсем различно. Не казвам, че заслужаваше роза, преценил е, че Мария заслужава, ок. Но можеха да пощадят Вики и да не и причинят това, точно по този начин.
 Алеко много ми изпадна в класацията след тази случка. Не вярвам да е толкова безгласна буква, че да не може да откаже сценарият за даването на розата. Малко уважение да беше проявил към една от партньорките си в този сериал. Все пак заедно се варят в казана. Две целувки му трябваха за да изключи мисленето в едната си глава и да го прехвърли в другата. Лошо, Алеко, ло шо!!!
 Теа ми е най-цветния образ. Лека и ненатоварваща. С чувството и за хумор и самоирония. И не е постоянно в тежка драма. Забавно човече е, стига да не ми е на главата 24/7. 😁
 Тази вечер мисля да пропусна дозата позьорщина с него и Магдалена. Ще предозирам, ако втора поредна седмица трябва да издържа час фалш на макс. Направо за коктейла ще кацна. Напарфюмирана, ондулирана и сложила роклята с пайетите. 😁
 Хубав ви ден на всички!

# 186
И аз ще превъртам срещата с Маги. Много ми е скучна, досадна, фалшива.

# 187
Аз ще гледам само за да му видя езика на тялото и физиономиите и да си затвърдя мнението, че грам не си пада по нея. Не е чак толкова добър актьор, ще ги разнищя аз тези работи. 😁

# 188
Ами че то всичко е фалшиво в "Ергенът". Май единственото истинско и автентично е злобата на Виктория по синхроните и натуралната тъпота на Барби.

# 189
Теа е треторазрядна актриса. Освен себе си нищо няма да може да изиграе. Пробвайте да си я представите в театрална роля (Офелия, Жулиета, лейди Макбет) и ще получите фарс.

# 190
Предишните ергени се държаха на положение, наш Алек като секс кукла стои на диванчето, а момите минават и го лигавят. Няма такава пародия. Пък на синхроните всички са му "единствени и незаменими", все е очарован от тях и ги харесва. Няма ли кой да му каже, че това е невъзможно, особено като ги виждаме на какво приличат?

# 191
Предаването върви вече основно за фон, докато отмаряме след работа, а когато има Шампионска лига - гледам нея и само слушам "кокошкарника" Simple Smile
Много неприятно впечатление ми прави, че всички игри са така устроени, че момичетата да се обиждат и нагрубяват една друга. Двойната среща Вики - Мария също беше изцяло режисирана, за да скара двете момичета, които до момента се разбираха добре.
За мен, крайно не джентълменска постъпка да даде само една роза - или даваш две, или николко! Как да се почувства другото момиче? Повече от обидно. Ако пък не са му разрешили от предаването да даде две рози, то вечерта първата роза трябваше да е за Виктория, придружена с извинение от негова страна.
Иначе пак ще каза - Мария може да не блести като някой други, но е огън жена!

# 192
Точно така. Залага се основно на скандали, напрежение, конфликти, сеир, обиди. Когато не се случват естествено, ги подклаждат режисирано. Такава им е концепцията на екипа.

# 193
Може да дава колкото си иска рози, не му е било еднакво приятно с двете. Виктория получи розата си на церемонията, какво толкова е станало.

# 194
  • София
Защо да трябва да дава рози и на двете?
Това не е двоен рожден ден, на който е възпитано да занесеш нещо и на двете домакини.
Тук розите имат по-различен смисъл. Харесвам те, харесва ми това, което правиш, прекарах си добре с теб. Виктория беше супер досадна с показното си снизходително отношение към езиковите затруднения на Мария. Леко назидателният тон на демонстрирано превъзходство ми изпили ушите.

Поведението на Мария беше евтино, ама аз съм жена, знам ли, на някои мъже може би им допада понякога тоя груб флирт. При всички положения, Виктория беше по-дразнещата.

А и защо да не е някакво изпитание за Виктория от страна на Алек, да я види как ще реагира при разочарование? Ще страда тихичко, ще му държи сметка или ще се фръцне обидено? Те са се съгласили да са там, за да си избира той. Ясно е, че ще е една от 24-25 ли, колкото бяха там... Не е 8ми март, че на всички всеки път да дава рози. Особено пък при двойна среща. Все едно казва, все ми е едно коя от двете ще е.

Виктория е страшен егоцентрик и енергиен вампир. Нейните чувства, как тя се е почувствала, как нямало да се промени и т.н. И всички са длъжни да се съобразяват с Нейно джукейчество. Ами... полезно беше за нея да не получи розата, та малко да се приземи. Сигурна съм, че ако поработи над характера си и емпатията (поне знае какво е това), няма да е лоша компания. Поне мисълта ѝ тече гладко и не си пълни речта с клишета.

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 16:08 от Илит

Общи условия

Активация на акаунт