🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 90 696
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 195
Двойната среща беше пълен криндж, даже на Алеко му дойде в повече. Тръгна си без да дава рози. След като е бил смъмрен, изкача на пътя с една роза за Мара. Убедена съм, че е продуценско решение, виждат кои поддават на манипулации и ги почват. Елена миналата година съвсем случайно получи колие, за да може да се раздаде до финала на сериала.

# 196
  • София
То ѝ излезе през носа това колие на Елена...

СлаБе, много съм съгласна с всичко, което си написала!

Една роза - една роза, хубаво, но можеше да не е така унизително за Вики. Примерно след като се приберат в имението, да я дръпнат Мария вън, както стана с Маги след откраднатата ѝ среща... И моментът щеше да е по-личен и романтичен, а не пред публика на шосето. (Оператори и екип не ги броя, те са постоянно присъствие Grinning)

# 197
Вики от миналия сезон каза, че може да е било наказание за държанието на Вики по време на срещата. Звучи логично, донякъде.

# 198
А интересно как се е очаквало да се държи на тази среща, при която само дето не се натаковаха с Марчето?
Да стои и засрамено да гледа в ъгъла ли? Е, можеше да пообере някои реакции като онова с натякването за лингуините, но аз подозирам друго нещо пък. И то е, че е напълно възможно Мария да действа по "учебниците" на Кобилкина и нарочно да се прави на глупавка, за да гали мъжкото его. И като бърка разни думички, да очаква Ергено нежно и снизходително да я поправи, радвайки се колко е умен и велик и гладейки косъм. Не е толко тъпа тя. А Виктория явно е надушила някакво театро там и затова и се зъбеше.

# 199
Аз не виждам с какво Виктория е заслужила роза на срещата. Държа се противно. Също, на кое казвате унижение? Той спря колата на пътя и изкара Мария отвън, не е като да я е извикал за свидетел. Да, със сигурност е много неприятно за нея, но и тя беше много неприятна на срещата, така че са квит. Ако е било и за наказание, много хубаво, нужно ѝ е малко да слезе на земята и да се огледа къде се намира.

# 200
  • София
Аз съм малко на кантар. От една страна напълно разбирам смисъла на розите и това, че е нормално да не го впечатлят и двете, и само една да получи роза. Съгласна съм и че поведенеито на Виктория не заслужаваше такава. От друга страна обаче, ми се струва доста грубо в такава ситуация да дадеш роза само на едната, и то спирайки колата и правейки демонстративен жест, докато другата виси като мокри гащи на простор. Освен това съм убедена, че решението е продуцентско и има много малко общи с желанията на Алек. А на него самия, не мисля, че му пука - той си кара шоуто.

# 201
Ами, със сигурност злобните забележки не са адекватното държание, остави, че е изглежда зле за зрителите, ами е и досадно да имаш такъв човек на масата. Grinning

Виктория просто не я бива в такива ситуации и си мисли, че с плоски забележки ще изпъкне. Уви, на никого не му пука за лингуините. Grinning

# 202
По вашата логика, на церемонията също пада унижение и чудо. Няма как на всички да даде първа роза, все петите, десетите, хеле пък предпоследните, са унизени. Не е ли унизително розата на Барбарун да е преди твоята?

# 203
Да, то цялото риалити си е унижение за всеки един от тях.
Виктория според мен се опитват да я предизвикат съвсем да иззлобее. То е ясно, че не я гласят за финал с тази визия, ама поне ако може да разкудкудяка кокошарника на макс, защо да не пробват да я вбесят. Време е вече за пръв път и някоя да се сдърпа със самия ерген, че ми омръзна да се правят на кротки и нищо неподозиращи агънца тези момчета.

# 204
Конкретно розата на двойната среща беше грозен избор. Другото си е вид елиминации.

Нали Ергенът е на първо място джентълмен, това излизане от колата, това мишкуване много неприятно беше.

# 205
Изначално идеята за двойна среща си е долна. Как я виждате Маги да се държи на двойна среща с Мария?

# 206
То това предаване не знам как една самоуважаваща се жена би си го причинила. Ако наистина е влязла за любов.

Вики е супер в ЧакалКаст. Моя любимка от предния сезон.

Комедито да не са решили вече да не коментират предаването?

# 207
Никога не бих отишла на двойна среща. Ще ми дойде менструацията, ще получа мигрена, паник атака, слънчева алергия, бъбречна криза, уртикария, ще ме ужили стършел, ама на такова не отивам. Виждали сме, че минават тия номера.

# 208
Виктория е главен герой, колкото и да не ни се иска да я гледаме.  Както виждате в таблицата на синхроните, Виктория води по екранно време.  Разказвачка (в миналия сезон Людмила)
Останалите Роли:,
Християна - Главен Дразнител и Психолог,
Габриела - Дразнител 2,
Силвето - Отвеяна мома с хармоника, Опълчващ се срещу тълпа
Шармин - можеше и главна роля, но реши да си тръгне, не и допадна ергенчето, не и се върза на разказите по темата "Общества и нрави в световен мащаб", стига и толкова слава.
Васка- избрали са я за финалистка, но нещо се е случило, което не знаем, и не я дават по телевизора,  и ѝ смениха ролята на Мълчаливката със сини очи.
Милена - Интелектуалка, евентуално стихове
Надя - главатар на група, дубльор на Капитонова - Готова на всичко, за да спечели, Състезател
Йоана - финалистка, но го играе срамежлива, още няма целувка, но накрая ще се развихри.
Кристина - Секс - нападателка, Провокираща Ергенинът
Мария - Флиртаджийка (ала Айлин, но от Руска школа)
Катето(с гръмко име Екатерина) - Детето на имението
Валерия- Младата Претендентка, дошла за да види какво е любов (като Валерия Сезон 2)
Памела - Изненадата на сезона, Специален играч с мисия
Барбара - не мога да доловя роля, Борец  някакъв
Магдалена - Изкусителка
Надежда - Изненадваща/Спокойна

# 209
Обаче, гледайте какво нещо, Денислава беше в Америка, Шермин в Дубай - минат през едно реалити, станат известни в България и рязко се застояха. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт