🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 338
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 765
  • софия
Добрутро, страдалици и страдалясници!
 Разливам кафето в кофи, а в десертната чинийка шарените бонбонки са успокоителни. Който изпитва нужда е добре дошъл.
 Тушака вече хич не си дава зор. Срещите в пущинака, придвижването с туристическо корабче. Ако си сготвят ще ядат. Ако си отмъкнат яйца от кокошките, може и закуска да си спретнат. Кози бол, ще има и мляко за кафето.
 Очаквам за следващата среща да им връчат по една въдица и наслука. Ако си хванете нещо, може и романтична вечеря да имате.
 Свършиха и тоалетите на Ергенина. На ви булки пердетата от имението, шийте да докажете льобофта си.
 Едно време огърлици, гривни. Сега шапки, магарета и дЪските из под полозите на кокошките.
 Другата година очаквам сървайвър вайб, ако си сковат нещо ще имат имение, ако не, всяка  собствената си дупка ще обитава и на повикване ще изпълзяват.

# 766
Как лапаха пицата... Като невиждàли! 🤣

# 767
  • София
Той и Алек й се нахвърли след като гладува на срещата с Магдалена Joy Колко ли пък е била разочарована тя, като на края на лова за съкровища, вместо гривна от Алтънбаш, получи дървена дъска JoyJoyJoy

# 768
  • Варна
Вярно, че с туристическо корабче джиткаха.
Достигна се лимита за яхти 😂

# 769
  • Тайланд
Ок, Виктория не е чак такъв социопат като Силви, признавам.

В Силви имаше нещо много creepy/зловещо в погледа. Отделно ми приличаше на дете в пре-пубертета, което се опитва да се държи като зряла жена, но доста неадекватно и не се вписва.

Бих показал кадри със Силви на Стивън Кинг че да напише един български хорър за нея - през деня юрист, а вечер вари компоти с бъбреците на бившите си гаджета 🤣

# 770
какво злато, то за нея готварски курс и тиган трябваше да е подаръка.. или тенджера - за телешкото варено, да тренира .. Joy

# 771
Той и Алек й се нахвърли след като гладува на срещата с Магдалена Joy Колко ли пък е била разочарована тя, като на края на лова за съкровища, вместо гривна от Алтънбаш, получи дървена дъска JoyJoyJoy
Алтънбаш дали са спонсори този сезон? Пръстенът може да е от онова магазинче, в което диамантите бяха твърде дребни и неподходящи за Тейчето.
А дъската за Магда е да се научи да реже чушки връз нея.

# 772
На мен от целия епизод най- много ми хареса кокошката- пънкарка. Вместо кудкудякането на Маги, можеше да пуснат за фон "Леле како".

# 773
Ох да, мечтаела си за телешкото варено на майка му. Петимна, милата. Представям си я как ходи на курс за работа с тенджера под налягане, натъпкана с успокоителни. Ама докато пиха лимонадата, беше с някакво страхотно розово червило, което искам да разбера какво е. Искам същото.
Теа да не зарази останалите с венерически болести сега? Как ще им дават да носят един и същ бански - това е отвратително.

# 774
  • Sofia
Чета, без да пиша, но не се сдържах! В какво трябва да си расъл, за да не можеш на 37 г. една чушка да нарежеш? Купата за салата си остана празна, след плахия опит за рязане, операторът се засрами, наша Магда не! Скандалът няма да коментирам - дъно!

# 775
  • София
Между другото, искам да отбележа колко съм разочарована от промото за следващия епизод. Пак ще ни занимават с глупости. Само един епизод (тройната среща) с любовна интрига ли ще има този сезон? Нищо не са научили от миналия. Това не е Ергена, а Пъдаря.

# 776
Според мен не Алекс, а продукцията изгони Теа. Тук вече става въпрос за расизъм и нещата загрубяват. И много се съмнявам той да не е разбрал какво точно се е случило.
 Виктория не е светица, напротив за мен е най-неприятната "дама" там, но най-противно от всичко е в спор да използваш личностни обиди - етнос, външен вид и т. н.  И всичко това в национален ефир. Теа премина всякакви граници снощи. Щом успя да ме извади извън нерви. А аз обикновено се забавлявах с нейната логорея.
И отново искам да кажа, че за мен тя е социопат. Никакви чувства не може да изпита това момиче. Нито емпатия, нито срам, нито съвест. И това в комплект със самовлюбеност и грешната самооценка...И с този изкуствен смях на психопат...
И се чудя защо Виктория не и каза, че е дебела Satisfied
За Маги съм съгласна. Снощи за първи път я харесах визуално без да се насилвам. Беше много красива.

Не ми хареса, че Алек прие сто процента версията на Виктория без даже да иска да изслуша другата страна или види запис. Всичко беше наистина нагласено предварително и чисто решение на продукцията. Теа прекали, но Виктория не заслужава толкова повече от нея да остане. И тя не спира да дудне гадни коментари. Когато Маги разказваше за срещата, непрекъснато я иронизираше и хвърляше някакви жлъчни подмятания. А се изкарва такава светица пред Алек...
Иначе съм смаяна колко различна и красива е Маги с нисък кок и кичури свободно около лицето. Тази прическа, която най-често носи, на опашка толкова много подчертава недостатъците на лицето и и го прави още по продълговато. Другият връх на фризьорското изкуство е опашката на Виктория високо горе и леко накриво...сякаш си си казал как да си направя косата, че да изглеждам възможно най-зле...
Върхът обаче на всичко е,  когато след цялата помия, караници, гащи и обиди Наум излиза да си разкаже за розата...

# 777
какво злато, то за нея готварски курс и тиган трябваше да е подаръка.. или тенджера - за телешкото варено, да тренира .. Joy
Тя дъската може да е в тази връзка - да се учи да реже на нея Stuck Out Tongue Winking Eye

# 778
Аз като гледам поведението на Теа, доста може да конкурира видни представителки на етноса по безпардонност и липса на всякакво чувство за мярка и такт. Виктория изобщо не е с лабави нерви. Бая простотии изтърпя, които биха разревали и докарали до истерия доста от женичките вътре.

# 779
Не съм адвокат на Виктория, дори нея харесвам най-малко, но:
Това, че някой те е провокирал, не ти дава право да обиждаш на личностна основа - външен вид и етнос. А на Теа не и е за първи път. И всичко това се случва в национален ефир.

Направих анализ на скандала и искам да споделя няколко детайла, които ми убягнаха на първо гледане:
- Виктория първа се развика на Теа;
- Виктория първа заплаши със саморазправа и не й е за първи път (ще паднеш от масата, ще видиш какво ще стане, няма да е добре за тебе);
- Виктория не спря да крещи и обижда;
- Теа първа disengage-ва (оттегли се?) от конфликта и си отиве в стаята;
- Виктория продължи да крещи поне още 30 секунди игрално време. Не се спря за въздух до връщането на Теа;

Че Теа е за изгонване - спор няма.
Но Виктория инициира конфликта, поддържаше го и накрая се изкара жертвата. Това й е редовния номер - плюе, злобее и манипулира и после рИве. И пак отиде да хленчи на бате Алек - без грам достойнство и с преиначени факти да си проси съжаление като някоя... гадина Grinning

И за капак след церемонията с розите се възвелича - с тона и маниерите на квартален батка заплаши осталите да не се "ебават" повече с нея. Чак трепереше от адреналин 😆 Просто е отвратителен човек и щеше да е справедливо да я изритат заедно с другата - пък и да си правят компания в автобуса за София 🤣

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 09:58 от ddarri

Общи условия

Активация на акаунт