🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 90 554
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 150
Като оставим настрана менталното здраве на всички ни, и защото тази година с избира на участничките е, как да кажа "провокиращо" разни размисли върху представените образи. Та, от толкова дебати за зодии и астрологии тук, чак се заинтригувах от тези хороскопо-астролого-анализи. Чак ми се дощя я хороскоп, таро и т.н.  - съвсем сериозно.😉

# 151
  • Тайланд

Стара снимка на Виктория. Просто е тъжно това момиче как си е обезобразило устата...
И не е само тя, помня каква простотия беше изцепило чучелото Шермин - че на "запад така били жените" Scream
Това е абсолютно невярно, жените, които са "така" са изключително малък процент.  Но са изключително активни по социалните мрежи, за да си рекламират onlyfans услугите и създават впечатление, че са повече.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 19:10 от TraumaTeam

# 152
Да... ако беше влезнала така никой нямаше да направи онова меме. Дори лицето й изглежда съвсем нормално и като размер и форма, новата уста просто не пасва като пропорции. Имала е истинска усмивка, а не странни гримаси като сега.

# 153
На този кадър в първия момент реших, че е Валерия от 2 сезон.

# 154
По-скоро повечето популярни личности имат тунинг, отколкото е някаква мода при 'нормалните' хора. Моите наблюдения, от моето обкръжение, колеги и познати, когато се е коментирал силикон, устни и етц., е по-скоро, че мъжете имат желание да 'пробват' такива, отколкото за тях това да е някакъв еталон за външност. Естествено, има и всеизвестни комплексари, чието самочувтсвие зависи от кубиците на жената до него, но то тези са си един за друг.

Вики много се е загрозила, даже зъбите 'и изгелждат окей на снимката, когато устните не акцентират върху тях.

# 155
Според мен на дни кара има и поне 4 кг отгоре. Сега е прекалено слаба

# 156
Добре, и нататък, та коя според вас ще остане без роза тази седмица/т.е. две/? Аз все пак си залагам на Горджъс и Барби, защото са ми най-далеч от Ергенина. Наум и там да е, и да го няма, все тая... само да не изхабят някой потенциален ерген(за следващ сезон ) за водещ.🤣

# 157
Аз доста съм го закъсала в момента. Харесвах Надя в началото, обаче тя се оказа голямо клю клю, а аз такива хора не харесвам. И сега вече никоя не харесвам.
Ергенинът е смуут оперейтор, ако иска голямо семейство няма начин да вземе някоя от по-старичките, трябва му млада жена, да му ражда децата. Не знам коя ще да е тя, от наличните вътре хвани едната, та удари другата.
Щастието е обречено в зародиш.
Ох, развесели ме. Това май е най-точното определение за Алек. Няма как да притежава чак толкова емпатия и то към всички.

# 158
Наум е такъв кифльо и дечко.Ако говорим за подходящ водещ за мен биха били-Карамазов,Пешко Дочев,Христо Пъдев,Бойко Кръстанов и тн.И за Ерген ми харесва Бойко и Тино примерно.
Ооо, бих гледала Бойко, като ерген. Бих гледала и Валери Григоров 🤤🤤🤤🫣🤫, но той е толкова добре обвързан...

# 159
В момента почти буквално всяка трета жена си слага хиалурон в устните, просто много от тях не прекаляват и не се правят на Анджелина Джоли в устните, затова и минават под радара. В предаването дори минаващата за натурална Васка имаше, май само Милена, Ивелина и Силви нямат.
 Доста е лесно да се прекали, но е и обратима процедура. Виктория има някакъв акъл в главата и предполагам, че ще коригира размера в скоро време.

# 160
В чакалкаст беше Виктория от 2 сезон. Много готина. С удоволствие я гледах. Каза, че отново би влязла в следващ сезон. Много ползи е имала за себе си.
Гледах я и аз и се изненадах. Има ли прецедент да вкарват моми за втори път в друг сезон? И чак пък ползи...най-много някоя и друга рекламка да спечелиш. Тя ми приличаше на сериозно момиче, не на инфлуенсър или моделка.
Ползи в смисъл, че е разчупила малко себе си, била е много стеснителна.
За Виктория, която се занимава с йога ли говорим? Ако е тя миже и да е стеснителна, сега, но ясно си спомням визитката и, че е била стюардеса, че е била търсена компания и преломът на живота и е бил, когато след полет се отдала на гуляй и се е събудила на непознато място, без спомени. След което е рестартирала живота си. Добре е направила. Харесвам я, но стеснителна не е. Това е ,,новата и премяна,,.

# 161
Няма никакъв смисъл от Наум. На мен ми е мн анти, дребен, скучен, дечко. Не ми харесва грам. И съм изненадана, че от продукцията "хрантутят" с безплатна почивка и жена му и т.н. Ако всеки си вземе жена, деца, свекърви.. ехе цял палат трябва да наемат за екипа.

Предполагам и аз, че ще си ходят Барбара и Горджъса.
Иска ми се и Виктория да си тръгне, макар да й симпатизирам от части, просто не осъзнавам как може наистина човек да се влюби в това предаване, тя ми се струва влюбена.
Малко като Елена миналия сезон, но Елена беше много по-интересна за мен и имаше дар слово.

# 162
  • София
В момента почти буквално всяка трета жена си слага хиалурон в устните, просто много от тях не прекаляват и не се правят на Анджелина Джоли в устните, затова и минават под радара. В предаването дори минаващата за натурална Васка имаше, май само Милена, Ивелина и Силви нямат.
 Доста е лесно да се прекали, но е и обратима процедура. Виктория има някакъв акъл в главата и предполагам, че ще коригира размера в скоро време.

Анджелина отдавна я задминаха Joy

# 163
  • Тайланд
За най-красиви участнички аз лично намирам Киара, Васка, Надя, Екатерина, Йоана и Магдалена. Само последната има очевидни корекции (поправете ме ако греша). Но не я намирам красива заради корекциите, а въпреки тях.
Дамите с най-крещящи корекции определено бяха Памела и Шермин. Аз лично не знам кой мъж би ги взел за партньор и да си правят семейство, а само като сексуален обект, който да захвърлиш като ти писне след няколко седмици или месеца. Не показаха и нищо особено като хора и personality (интересен характер/интелект/душевност?), даже напротив. Погледнете колко чаровно и красиво момиче е била Пам преди да се изроди в тупалка. Гарантирам ви, няма истински мъж, който да не предпочете предишната версия, каквото и да ви казваме.

Единственото изключение от тезата ми за корекциите е Надежда. Имала е по-голям нос, коригирала го е и трябва да й призная, че изглежда по-добре. Но пък и преди си е била достатъчно красива, ако й бях парньор - пак бих я предпочел с този мравоядски хобот, отколкото коригираната ски-писта, нямам идея защо, просто лично мнение. Отделно, че е доста по-приятен и интересен човек като характер, по-лесно е да я харесаш и като жена. С изключение на отработенито и упражнявано пред огледалото "бръчкане на нослето" 🥸

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 20:55 от TraumaTeam

# 164
За най-красиви участнички аз лично намирам Киара, Васка, Надя, Екатерина, Йоана и Магдалена. Само последната има очевидни корекции (поправете ме ако греша). Но не я намирам красива заради корекциите, а въпреки тях.
Дамите с най-крещящи корекции определено бяха Памела и Шермин. Аз лично не знам кой мъж би ги взел за партньор и да си правят семейство, а само като сексуален обект, който да захвърлиш като ти писне след няколко седмици или месеца. Не показаха и нищо особено като хора и personality (интересен характер/интелект/душевност?), даже напротив. Погледнете колко чаровно и красиво момиче е била Пам преди да се изроди в тупалка. Гарантирам ви, няма истински мъж, който да не предпочете предишната версия, каквото и да ви казваме.
...

Единственото изключение от тезата ми за корекциите е Надежда. Имала е по-голям нос, коригирала го е и трябва да й призная, че изглежда по-добре. Но пък и преди си е била достатъчно красива, ако й бях парньор - пак бих я предпочел с този мравоядски хобот, отколкото коригираната ски-писта, нямам идея защо, просто лично мнение.
...
Защо тогава някои от най-богатите мъже в света са точно с двойнички на Памела и Шермин като например Джеф Безос? Не е защото това е предпочитаната визия за всички, а защото всеки харесва и търси нещо различно. Ограничеността е признак на ниска интелигентност и няма как някой да знае мнението на всички.
Киара, Васка, Надя и Екатерина имат хиалурон в устните, Магдалена също + импланти в бюста.

Общи условия

Активация на акаунт