🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 560
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 285
Тази Магдалена хич не става за актриса. Бива престорени отношения..

# 286
Барбара, ако има приятели, да й помогнат малко с четмо и писмо, да научи думите

# 287
Изненадата да не е билет за София Joy

# 288
Инфантилното аутфитче и прическа на Маги не и прави услуга. Съвсем обратното. От продукцията са я взели за мезе, ако са я обличали те.

# 289
Подайте ми кофа, за да повърна Weary

# 290
Изненадата да не е билет за София Joy
А дано, ама надали.

Магда ще ме убие с това "С какво съм го заслужила?". По-инфантилна и фалшива от нея няма и не е имало досега.

# 291
Браво за играта! Не, че няма да се счепкат пак, но поне имат миролюбива, макар и непосилна задача.

# 292
ЕрОгенът тия клишета, които ги дрънка на Магдалена, ги дрънкаше и на Надежда.

# 293
Подайте ми кофа, за да повърна Weary

Ма кат мъж ли...или изискано кат дама Joy..да не те мъмри Теа после...

Къв е тоя бинт с който Мага си е вързала перушината?

# 294
Маги и Алек изглеждат ужасно отегчени и флегматични докато "решават загадки" и търсят съкровище. Повторение на срещата на Александра и Виктор в първи сезон, но тогава поне Александра бълбукаше и имаше някаква химия между двамата. Скукааа.

# 295
  • София
Магдалена ми е мега фалш с Алек, супер тъпа среща.. хич не ме грабва за в момента, момичетата ще са ми по-забавни, на нея си върша още куп неща.

# 296
  • Варна
Сега осъзнах, че Маги съвсем осъзнато нарича Алек "момче", защото се чувства като леля му.

# 297
Каква беше изненадата, че не видях?

# 298
Магдалена прочете "време за молитва", влезе в параклиса и без дори да запали една свещичка, се втурна да рови под стола и да се мята на врата на Алек.. Пошло

# 299
Боже, тези какво кроят? Чувал с дупка за главата ли? Те наясно ли са, че едно сако, както и една риза, се състоят от поне 5 части и то без ръкавели, яка и илици? 🤦‍♂️ УжасТ

Общи условия

Активация на акаунт