🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 493
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 390
Като ги тъпчат с готови пици-полуфабрикати нищо чудно, че качват по 10кг отгоре за 2 месеца.
За да имаш сочна ц*ца - трябва да похапваш пица Joy
..и бозица

# 391
Милена е много красива тази вечер. Интересното е, че пред очите ни се превръща в кифла.
С каквито се събереш, такъв ще станеш...

# 392
Беше забавно с костюмите, дори и процеса на шиене.
За пръв път да ми хареса Виктория как се смееше от сърце.
И за пръв път Магда е гримирана и с прическа, които ѝ отиват.
Алек освен за психолог става и за политик, как умело излиза от теми в които не му е ок да се впуска.

# 393
От толкова коректна и примерена критика, живота на здравите и силните се управлява от малцинства на нестабилните, комплексираните и много често неграмотните.

# 394
Таз Киара за какво толкова зор да го открадне, като нямат нито една обща тема? 🤷‍♀️

# 395
  • България
Киара какво го попита? Не разбирам смисъла в изреченията.

# 396
Таз Киара за какво толкова зор да го открадне, като нямат нито една обща тема? 🤷‍♀️
Плевел..

Алек ме изумява и сега затвърдих усещането си. За мен е най-кофтия ерген.
Виктор рядко подвеждаше участничките в намеренията си. Държеше се на положение, когато не му е ок.
Генча, на мама, се подлъгваше, но коригираше и пак се разбираше на къде клони и те се адаптираха.
Тоя нашия, сега, ,,абе не ме кефиш, чакай да те гушна и да ти кажа, колко ме кефиш,,
Думи и дела са на вселени разстояние. Гнус!

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 21:52 от Lucyls

# 397
Оставя момичетата да се дракат, а той чака да бъде разпределен... После гушка която са му дали. По правилата играел, ха ха.
Оххх, Наде, ти пък с твоето честно...
Жалка работа е ергенчето.

# 398
Елементарна Киара. Не могат 2 изречения на кръст да вържат, камо ли смислена тема да поведат тези кифли.

# 399
Алек много се дразни, едва се сдържа.

# 400
Алек с две руси мацки на дивана и праведната Надя им свети отстрани с осъждащ поглед 😁 Гледката на сезона

# 401
Елементарна Киара. Не могат 2 изречения на кръст да вържат, камо ли смислена тема да поведат тези кифли.
Битието определя съзнанието, а и доста от антропологичните и черти го потвърждават.

# 402
Алек много се дразни, едва се сдържа.
А аз мисля, че се кефи, че всички така го искат, че дори  нарушават правилата на играта

# 403
Киара не знам какво толкова се пъне да реве, да прекъсва, да нарушава правилата за екранно време като си личи, че с Алек нямат никаква химия и рано или късно ще я разкара.

# 404
И аз се дразня и ще цуням скоро възглавницата ..Joy..натам върви раЛтата, кат гледам...

Алеко мълчи кат бит..задник.
Ми вземи отношение, бе..кажи нещо...ко само седи и мига на диванЯ...язък му за хубавото пардесю...Joy

Общи условия

Активация на акаунт