🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 452
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 435
Върхът на простотията е достигнат, драги зрители.

# 436
Е, този път съм на страната на Виктория! Нямам думи просто за простотията и простащината на Теа!

# 437
  • България
Ето колко се владее Теа, лъсна и нивото и възпитанието, браво на Виктория.

Само заради тези ѝ включвания и удържането на позиция в спорове не ми е пълен минус.

# 438
Мария както винаги с най-точната преценка за хората. Интелигентна жена е.

# 439
Теа манифестира ли си като всеки път се обяснява колко е красива и умна? Да започвам и аз…

# 440
  • България
Теа манифестира ли си като всеки път се обяснява колко е красива и умна? Да започвам и аз…

Не колкото Силви (много ми липсва).

# 441
Имам чувството, че Алек вече е перманентно пиян на тези коктейли.

Това, което ми прави впечатление днес е че Виктория се държи много отпуснато през целия епизод. Още от началото се смее едно такова ехидно… сякаш се е примирила, че няма да й се получат нещата и го обърна на майтап. Досега мнооооого ме дразнеше, но с това поведение вече ми е даже забавно да я гледам. Имам чувството, че е взела решение, че няма да се занимава, може даже да отхвърли розата и ми изглежда много над нещата… смях, отиде да си направи пица, много небрежна в сравнение с предните епизоди.

# 442
Не е ок да се нормализира такава омразна реч, встрани от характеристиките на двете "дами"

# 443
Оффф, много грозна уста има Мария!

# 444
Тея е страшен дразнител от началото, но напоследък стана нетърпима. Завиждали й 😀

# 445
Не е ок да се нормализира такава омразна реч, встрани от характеристиките на двете "дами"
О, какъв ШОК!!! Теа изрече пред камера това, което цяла България си мисли и пише по форумите за Виктория.

# 446
Ето колко се владее Теа, лъсна и нивото и възпитанието, браво на Виктория.
Жалко, че майка ѝ работи в БАН. Как е допуснала дъщеря ѝ да се превърне в такъв човек?..

# 447
  • България
Теа има нужда от ***. Много й личи, че е загоряла.

Има нужда да я изпидуркат от къщата.

Това че някой работи в БАН не значи, че има възпитание, морал и поведение. Щом дъщерята е такава, представи си каква е майката.

# 448
Има нужда от първите 7 години и психотерапевт.
Теа има нужда от едно яко чукане. Много й личи, че е загоряла.

# 449
Мара с добри коментари.
Теа е провокатор.
Игнор ще я оправи.

Общи условия

Активация на акаунт