🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 381
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 525
Миленка ако нямаше толкова скърцащ глас и говореше в нормално темпо, можеше дори да е забавна..и тя си кръщава паяците вместо да ги трепе, браво на нея..

Май е така, когато се притеснява. Чувала съм я да говори нормално.

# 526
Какъв език на омразата? Че беше тъпа обида, ясно, но ако нямаше нещо вярно, Виктория нямаше да се засегне толкова. Според мен ц**анка не е обида, това, че тези елементарни частици използват такива определения е друг въпрос. Виктория да не се прави на много обидена, че всяка вечер реди епитети по чужд адрес като броеница. Не защитавам Теа, отдавна трябваше да се е усетило да замълчи това момиче.
Това Е обида и Е език на омразата и не е редно да вижда бял свят. И дебел може да не е обида, и чернокож също, разликата е в конотацията и как се ползва. В случая дори няма защо да коментираме контекста.

# 527
Теа направо има психични проблеми. Не може да ти харесва да се наслаждаваш да гледаш, че друг страда заради твоите обиди.
А, то щото Виктория не прави същото...

# 528
Докато вътре се обиждат и още малко да се сбият, ергенинът си провежда любовните срещи по списък. Провал! Това предаване е пълен провал!

# 529
  • България
Пак лъжем и мажем и не казваме нищо смислено.

# 530
Милена, като човек, страдал от подигравки, не знам защо се радва на този сеир. На няколко пъти го забелязвам.
Уж се обяснява колко е преживяла, пък то… явно се жалва, че не е била от другата страна.

Страдала дръжки. Измисля си ги и тя да си прикрива невротизма и комплексите.

# 531
Сега как се опитва да се измъкне Теа. 🙄

# 532
Какъв език на омразата? Че беше тъпа обида, ясно, но ако нямаше нещо вярно, Виктория нямаше да се засегне толкова. Според мен ц**анка не е обида, това, че тези елементарни частици използват такива определения е друг въпрос. Виктория да не се прави на много обидена, че всяка вечер реди епитети по чужд адрес като броеница. Не защитавам Теа, отдавна трябваше да се е усетило да замълчи това момиче.
Това Е обида и Е език на омразата и не е редно да вижда бял свят. И дебел може да не е обида, и чернокож също, разликата е в конотацията и как се ползва. В случая дори няма защо да коментираме контекста.
[/quote]
Адмирации!

# 533
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Какъв гаслайтър е Теа, нямам думи. Радва ме това, че доста хора са я разбрали.

# 534
Алек изгони Силви за една хармоника и смехотворни заплахи без дори да се сбогува с нея, а слушаме в национален ефир да се обижда на етническа основа, сто пъти нарече Виктория "циганка" Това е недопустимо! Теа трябваше да бъде изгонена от предаването, не от Алек

# 535
Маги е много права. Отново.

# 536
  • България
Маги е много красиво гримирана тази вечер. Ще ѝ открадна грима.

# 537
Брей Барбара как се възползва от ситуацията.

# 538
Алек изгони Силви за една хармоника и смехотворни заплахи без дори да се сбогува с нея, а слушаме в национален ефир да се обижда на етническа основа, сто пъти нарече Виктория "циганка" Това е недопустимо!

Добре, но аз не разбирам защо да наречеш някого циганин е обида?
Циганският етнос е познат като такъв и те самите се самоопределят като цигани. Дали ще са роми, цигани или гюпти (преди години циганите са искали да се наричат гюпти - древно египетско племе, сега искат да са роми), но все е този етнос. Защо да е обида?

# 539
Ооооо! Каквото и да е направила Теа, след това изпълнение на Виктория, всичко си заслужава! Не Теа, Виктория да пътува. Най-мразя досноци! Т'ва не ти е соца и ДС, скъпа. Все тя е засегната, все нея са наранили, все тя е потърпевшата.

Общи условия

Активация на акаунт