🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 325
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 600
  • България
Сини венци е много, много груба обида.

За първи път я чувам.

# 601
  • София
Адмирации към Алек за взетото решение.. явно и класацията, която изтече уж .. не е вярната, все още има тръпка коя кога ще си ходи.
Теа прескочи границата. Недопустимо е в предаване такъв език. Решението за изгонване според мен дори не е на Алек.
Чието и да е, добре се получи, така е редно. Всяко нещо има граници.

# 602
Ако сте на нейно място как бихте реагирали? Много прекали Теа. Ужасно се държа.
Както се държи Магдалена.
Знам, че е недолюбвана тук, но приема и отбива атаките по различен начин.
Не са ѝ скачали така. Те и не смеят нали е човек на продукцията.

# 603
Виктория също обижда и манипулира всички, не е много по-чиста от Теа, просто е по-умна. И двете трябваше да са аут. Но в случая Теа се изложи мноооого и си показа каква селяндурка е.

# 604
Преди седмици казах, че  Виктория е типичната офисна кучка и пак ще го повторя.
Тя не спира да обижда, сипе обиди и жлъч по адрес на Магдалена и останалите, но когато обиждат нея, изприпка да каже на Алек.
Думите на Теа бяха много грозни, но Виктория също е казвала грозни.
Двете сестри изгони, използвайки информация отвън, а Теа успя да изгони, правейки се на жертва. Хаха, а на другите каза, че Алек МОЖЕ БИ Е ЧУЛ ОБИДИТЕ Joy
Виктория е манипулатор, а Теа е просто куха гъдулка.
А на Алек му беше добре дошло да я изгони, ясно е, че не я харесва истински.

Да. Не си падам нито по едната, нито по другата. Обаче мразя двойните аршини и политическата коректност, която прикрива лицемерие и слагачество.

# 605
Теа изрече много грозни думи и с право Алекс и продукцията я наказаха.
Но Виктория не й отстъпва особено. Тя постоянно коментира останалите доста грозно и саркастично. Така че се надявам скоро и нейния ред да дойде.
Дразни ме малко, че всички ходят да му се жалват на Алек. Реално техните взаимоотношения него не го интересуват, предполага се, че са големи жени и трябва да могат да се разберат помежду си. Аз ако бях на неговото място, много щях да се дразня, като ми се жалват и оплакват сякаш сме в детската градина.

# 606

Синхроните след епизода.

# 607
Оставям ви да се карате..скандинавката Тета си ляга Joy

Тейчето изяде банана. Има негласно правило, което наруши. Изричайки думата беше ясно, че последствия ще има. Изтърва си нервите просто.
Тези неща само се мислят наум, не се изричат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 608
Оставям ви да се карате..скандинавката Тета си ляга Joy

Тейчето изяде банана. Има негласно правило, което наруши. Изричайки думата беше ясно, че последствия ще има. Изтърва си нервите просто.
Тези неща само се мислят наум, не се изричат Stuck Out Tongue Winking Eye
Като N-word Joy

# 609
Тя не спира да обижда, сипе обиди и жлъч по адрес на Магдалена и останалите, но когато обиждат нея, изприпка да каже на Алек.
Двете сестри изгони, използвайки информация отвън, а Теа успя да изгони, правейки се на жертва. Хаха, а на другите каза, че Алек МОЖЕ БИ Е ЧУЛ ОБИДИТЕ Joy
Хич не е куха Теа. На такава се прави и цял живот този номер е минавал - особено пред мъжете. Маги много правилно описа впечатлението, което създава. Аааа, ама тя си е такава, много говори, ама не е злобна. Баш си е голяма злобарка с някакво усещане, че всичко ще мине безнаказано и ще ѝ бъде простено.

# 610
Виктория също обижда и манипулира всички, не е много по-чиста от Теа, просто е по-умна. И двете трябваше да са аут. Но в случая Теа се изложи мноооого и си показа каква селяндурка е.
Просто си намери майстора Теа, в лицето на Виктория. Обаче... и Виктория ще се наиграе.

# 611
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
А, аз да попитам дори да е определен етнос Виктория защо това трябва да се използва като обида в негативен уклон. Ако имаш нещо за уреждане с някой коментираш точно определени ситуации или черти от характера, а не произход и външен вид. Теа прекали тази вечер и се надцени, помисли, че също като с Барбара ще се гаври безнаказано, но сега удари на камък.

# 612
Много добре казано! Типична интригантка и манипулаторка, но за съжаление (на останалите там) има повече мозък в главата си от тях, и ще успее да изгони много от тях с тези номерца.

# 613
  • Leeds, UK
Леле как излъга Виктория: “Алек може да е чул и да не иска такива хора в имението”. Не посмя да каже “Аз отидох и му казах”Тц, тц! Иначе много честна…

# 614
Сезонът започва да ме кефи, миналата година бяхме еленистки и валеристки, тази година всяка седмица сме в различни лагери Joy

Общи условия

Активация на акаунт