🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 283
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 855
Че то Виктория започна спора. С кое е виновна Теа, че се защитава ли? И това за грозните жени, дето го каза, е права. Грозничките са злобни.

# 856
Баш фрийк шоу постигнаха. По това, което виждам, сами се плашат вече от неконтролируемият резултат от търсенето на скандал.
Киара да си беше мълчала снощи. Явно продукцията я е подтикнала да ходи да се бута на Алек, ама тя нещо много набра инерция и реши и в скандала да се намеси. С което удари невиждано до сега дъно, от което дори и продуцентите се потресоха и цензурираха. За едно нещо беше права Теа снощи и то е, че коментирането на определено теми говори много за нивото на коментиращите ги. Та направо “блесна” Киара.
Евала на Виктория, че запази някакво минимално благоразумие и не наля Теа за очевидно излишните ѝ килограми.

# 857
Мила Михова, Пам и Теа каква чудна комбинация. То ум, то красота, то дар слово, то талант. България е малка за тези три прелестни грации.

п.с. моля да се чете с разбиране Grinning
Направо тримата шишковци са били Animal Cow

# 858
Теа ми беше симпатична до вчера, внасяше комичен елемент в психодиспансера, но вчера изплиска легена. Аз не чух кой знае какви обиди от Виктория, за сметка на това тя беше наречена цър-пър, грозна, тъпа и тн. Спорът с Киара дори не знам как да го коментирам Astonished Някой от къщата я определи много точно, самовлюбена с много комплекси. И бебешкият глас към Алеко беше неадекватен.

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 13:40 от Serene__

# 859
Спорът снощи беше абсолютно излишен и неадекватен. Когато Теа само им натиска бутоните и те реагират е интересно, обаче снощи адски грозно. И всъщност няма значение дали реакцията на Виктория показвала, че ромите били нещо лошо както четох в коментарите - не се правете на ощипани, много добре знаете, че в България да те нарекат ром, когато не си такъв - е с цел да  те обидят.
Иначе във Виктория ме дразни това, че само шушука с другите и като я попитат директно се прави на неразбрала и тя. На коктейла си коментира Теа, колко и как няма как да знаем. Според мен още от там хвръкна искрата и впоследствие просто се запали огъня. Аз си обичам малко сеир и драма ама това не беше приятно за гледане.

П.С. ЕХ, Теа, а тъкмо започнах да те харесвам и считам за малко по-интелигентна. 😀

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 13:31 от GattaMatta

# 860
Маги правилно я определи, че използвайки бебешкия си глас, Теа очаква винаги да и се разминава за всичко. Всъщност, това са похвати за манипулация и тя ги прилага много умело, особено на мъжете. Теа плачкала, сърчицето и биело, не разбирала 'защо'! И всичко това поднесено със захаросан гласец и невинен поглед! Как да не и простиш и погалиш по главичката?!

# 861
Вчера ергенките решиха да се развихрят така буйно, така че да не се окаже да няма изгонена отново. И двете са еднакво неприятни по различни начини. Виктория обича да обижда, но го изкарва, че е от честност и първичност, но това не го прави красиво или правилно. Теа създава такива тежки ситуации, за да и е забавно и да се прави на интересна, но има страшно тежък маниер да налива много рязко масло в огъня. Киара и тя реши да се прави на главна героиня без никой да я е питал. От срещата на Маги и Алек ще запомня неспособността да направи една лимонада, горе-долу абсолютно безсмислена среща.
Сега гледах Преди Обед, брей, Пам и Мила какво и харесаха на Теа, че аз още не мога да разбера.

# 862
Маги правилно я определи, че използвайки бебешкия си глас, Теа очаква винаги да и се разминава за всичко. Всъщност, това са похвати за манипулация и тя ги прилага много умело, особено на мъжете. Теа плачкала, сърчицето и биело, не разбирала 'защо'! И всичко това поднесено със захаросан гласец и невинен поглед! Как да не и простиш и погалиш по главичката?!
Така поднесено, в интерес на истината, наистина няма особена разлика с поведението на Маги и Надежда. За щастие те не простеят и не правят гротескни скандали, но дотам.

# 863
Имам следният въпрос: Виждам толкова много постове с грозни и обидни думи, които не се трият. Очевидно е тенденциозно отношение. Ако си поствам мненията като "СКРИТ ТЕКСТ", ще бъдат ли трити?
Да, ако са против правилата ще бъдат трити. Придържай се към правилата и към темата и няма да имаш проблеми.
Не съм ти чела постовете, но очевидно прескачат добрия тон, за да изчезват скорострелно.
---
Нямам търпение Виктория да гостува в Преди обед и да видим Пам и Мила Михова как ще глътнат бастуна и далеч няма да са толкова отворени пред нея. Не от страх, а от конформизъм.
Доста слаб избор за коментатори в лицето на Пам, Мила и Поли (която по принцип харесвам, но очевидно не ѝ е интересно и не се справя). Туджаров компенсира, когато получи думата, но се случва рядко.

# 864
Баш фрийк шоу постигнаха. По това, което виждам, сами се плашат вече от неконтролируемият резултат от търсенето на скандал.
Киара да си беше мълчала снощи. Явно продукцията я е подтикнала да ходи да се бута на Алек, ама тя нещо много набра инерция и реши и в скандала да се намеси. С което удари невиждано до сега дъно, от което дори и продуцентите се потресоха и цензурираха. За едно нещо беше права Теа снощи и то е, че коментирането на определено теми говори много за нивото на коментиращите ги. Та направо “блесна” Киара.
Евала на Виктория, че запази някакво минимално благоразумие и не наля Теа за очевидно излишните ѝ килограми.

До колкото схванах въпреки отрязването, Теа докато са ѝ правили косата ѝ е дошъл цикъла. Отишла е да се оправи, но си е зарязала нацапаното бельо в банята, без да го прибере в някоя торбичка. И мисля, че не коментираха факта, че се е нацапала, а че е зарязала без да прибере. Киара коментираше, че има торбички да се прибират нещата.
Не знам какви мърли са тези жени, сериозно. Аз се имах за голяма мърла, ама ако правят такива неща като да си зарязват мръсното бельо в банята, която делят с не знам колко още момичета...

# 865
Виктория няма един положителен коментар или синхрон , Теа не смятам ,че  е злобна ,много прекали вчера ,а Виктория не и остана длъжна.

# 866
Теа ми бие на социопат, не мога да кажа дали е злобна или не. Виктория със сигурност е.

# 867
Факт е че Теа е нетърпима. Но тук обидите не бяха едностранни. Още при представянето на костюмите Виктория се присмиваше на Теа. При връщането на Теа вътре тя започва отново, казва ѝ да млъкне.... Чак тогава Теа я нарича Цър-пър. Виктория пък, ѝ отвърна със: парцал. Тея излиза, но се върна и каза че Виктория е мръсна и че Алек я държи тук защото му е жал за нея. Виктория: аз имам образование, ти нямаш, аз имам мозъчни клетки, ти нямаш..
Теа отново се връща и тогава я нарича циганка. Не оправдавам Теа, Виктория е еднакво токсична, трябваше и двете да излетят в един пакет.

Киара когато го отвлече имаше много важно нещо да го пита: да ѝ разкаже за някаква сконфузна ситуация. 🙄 А той пък ѝ разказа за конфузна ситуация. Какъв е този цирк? Пълен криндж.

А още по-голям криндж - срещата с Маги.
И двамата са ходещи клишета. И във Халмарк кринджват докато ги гледат.

Кринджваш=ти става неловко докато гледаш

# 868
Който не го вижда това има много голям проблем. Много сте за съжаление. Това означава че има много неадекватност в разбиранията на голям процент жени.
Хайде да не прекаляваме, а? Нито сме били вътре, нито ги познаваме на живо тия момичета, нито Теа е светица.

Аз не знам добър човек, който да нарежда на грозна, тъпа, черна, цигане и тн, както Теа снощи. Нормалните хора нямат такъв речник, когато изпадат в конфликт с някого. Наистина не знам каква дефиниция за злоба имате, щом това не е. Да, тя ще ме обижда на мръсна циганка, ама не го казва с лошо. Wtf?

Неадекватно е да смятаме, че и нашите субективни възприятия са единствените верни. Мега досада са тия назидателни мнения. Нямаме нужда някой да мисли вместо нас, мерси.

# 869
Още от самото начало на предаването, след като представиха участничките, от любопитство влязох в профила на Виктория. Беше ми любопитно какво е това "същество", което се показва на екрана. Точно тогава, тя беше пуснала в стори, да ѝ се задават въпроси, и аз самата имах възможност да я чуя как отговаря. Ами харесаха ми и отговорите и държанието ѝ. От тогава гледам Виктория по съвсем друг начин от екрана. Тя редовно пуска стори за задаване на въпроси и отговаря - включително и на хейт такива. Виктория е много готин човек, от това което сама прецених за нея /а не това, което ми показват от екрана/ и бих се радвала да общувам с човек като нея.
Та от въпросите и нейни отговори:
- тя категорично не е циганка - нито тя, нито родата ѝ. Редовно ходи на солариум, обича да се пече /обидата не беше, че се е препекла КАТО циганка - което пак си е обида, а директно, че е циганка/
- имала е четиригодишна връзка
- имала е много щастливо детство /не е била тормозена/
- в живия живот си има приятелки
- от последните отговори в стори, които още може да се видят в Инстаграм, каза, че ще си слага брекети до седмица-две. Общо взето е повлияна от коментарите. Обмисля работа в Италия в скоро време, която преди е отхвърлила /по ковид времето/

Ако някой нещо го интересува от нейните отговори, да пита. Ако е отговорила на подобен въпрос и аз се сещам за него, ще пиша Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт