🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 264
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 870
Момичета, обаче ако се абстрахираме от характерите, не мислите ли че на вънлен вид Алек и Киара изглеждат чудесно един до друг? Най-много си подхождат, според мен, красива двойка. И биха имали много красиви деца Simple Smile

# 871
Защо Алек да не иска да изгони Теа сам? Мен много би ме било срам, ако в мое отсъствие партньорът ми си позволява да нарежда така други хора и да казва "ако ти вкарам едно токче, ще умреш, бе". 💀💀💀 На Теа и аз симпатизирах в известна степен и ми беше забавна, но хората имат много лица. Алек изобщо не изглежда като тип мъж, който би търпял този див провинциализъм.

Отделна тема е, че е тъпо, че Теа не получи шанс да се защити, както Силви. Тъпо е и че Виктория също не си замина, защото и тя е не по-малко жлъчна. Тъпо е, че вече четвърта гонят наказателно, а има още десетина и повече вътре.

# 872
Теа ми бие на социопат, не мога да кажа дали е злобна или не. Виктория със сигурност е.
Не знам дали забелязахте каква реч им дръпна Виктория след като изгониха Теа на церемонията. От тук нататък - никакви прякори и внимавайте много как се държите, че ще става лошо. Според мен използва момента, в който е защитена и попресоли манджата, понеже и тя не е цвете и непрекъснато коментира в негативен аспект. Ако не и дръпнат юздите малко от продукцията (понеже вече няма кой от ергенките), ще стане страшно там.

# 873
Ами доста ефирно време има Виктория и от устата и една хубава дума не съм чула.
Още в началото рева ,въобще не мисля ,че има реална самооценка . Щастлив и доволен от живота си човек не вярвам да толкова зъл.

# 874
Хората които нападат Теа, са неадекватни. В Теа нямаше едно нещо и то е лошотия. Другите две са Катерина и Мария. Те може да говорят и обиждат провокирани, но няма злоба там. Няма го вълчия поглед на озлобената жена, който изчезва само пред Алек

Който не го вижда това има много голям проблем. Много сте за съжаление. Това означава че има много неадекватност в разбиранията на голям процент жени за хората около тях и  голям процент грешно поведение, решения и реакции
Тук не защитаваме Виктория персонално! Защитаваме ПРАВОТО на всеки човек да НЕ бъде съден заради етноса или цвета на кожата си! В този смисъл, чий коментар е неадекватен?!

# 875
Още от самото начало на предаването, след като представиха участничките, от любопитство влязох в профила на Виктория. Беше ми любопитно какво е това "същество", което се показва на екрана. Точно тогава, тя беше пуснала в стори, да ѝ се задават въпроси, и аз самата имах възможност да я чуя как отговаря. Ами харесаха ми и отговорите и държанието ѝ. От тогава гледам Виктория по съвсем друг начин от екрана. Тя редовно пуска стори за задаване на въпроси и отговаря - включително и на хейт такива. Виктория е много готин човек, от това което сама прецених за нея /а не това, което ми показват от екрана/ и бих се радвала да общувам с човек като нея.
Та от въпросите и нейни отговори:
- тя категорично не е циганка - нито тя, нито родата ѝ. Редовно ходи на солариум, обича да се пече /обидата не беше, че се е препекла КАТО циганка - което пак си е обида, а директно, че е циганка/
- имала е четиригодишна връзка
- имала е много щастливо детство /не е била тормозена/
- в живия живот си има приятелки
- от последните отговори в стори, които още може да се видят в Инстаграм, каза, че ще си слага брекети до седмица-две. Общо взето е повлияна от коментарите. Обмисля работа в Италия в скоро време, която преди е отхвърлила /по ковид времето/

Ако някой нещо го интересува от нейните отговори, да пита. Ако е отговорила на подобен въпрос и аз се сещам за него, ще пиша Simple Smile
Само защо си е уголемила скулите...
И другото - 41 кг на 160 см ръст си е поднормено тегло. Преди бях казала, че трябва да качи 5-6 кила - ми май съм права като смятам наум БМИ.

# 876
- от последните отговори в стори, които още може да се видят в Инстаграм, каза, че ще си слага брекети до седмица-две. Общо взето е повлияна от коментарите. Обмисля работа в Италия в скоро време, която преди е отхвърлила /по ковид времето/

И аз гледах сторитата на Виктория днес и това, което разбрах е, че тя е nepo baby. Каза, че семейството ѝ дълги години организирало Футболист на годината и други спортни събития. 🤷🏽♀🤷🏽♀🤷🏽♀
Явно е връзкарка на работа, чудя се дали е връзкарка и в Ергенът с тази увереност, че ще стигне напред.

# 877
Аз мисля, че Алек не само не е имал против продукцията да изгони Теа, ами и би се срамувал да представи на родителите си подобна избраница.
До последно си мислех, че играе театро и не е толкова тъпа, но явно си е автентично безмозъчна. Дотолкова безмозъчна, че сама да не може да усети колко отчайващ резил е.

В този ред на мисли, мисля, че харесва Йоана именно като момиче, което е доста безопасно за запознанство с фамилията. Спретнатко, вежливко, премерено и толкоз. Надя също става да я запознае с мама, но си личи, че нея не я харесва поне малко за целта. Толкова много си приказваха досега и щом нито веднъж не се изтири да я целува, значи не му е приятна никак. При положение, че даже и пияното Хриси, и Горгоната целува.

# 878
Ми, доста отчаян изглежда Алек. Седи като статист. Аз не виждам нищо мъжко в него.

За мен този човек има психичен проблем. Но много добре го прикрива. Тия жени не се усещат с какво чудо си имат работа

Защо така мислиш?

# 879
Божке, не мога да асимилирам, че има клиенти на форума, които да харесват искрено Виктория. Разбирам всеки си има ценностна система, мироглед, емоционална себеоценка и т.н., но няма как на базата на нисък интелект, изключително неадекватно социално общуване, лакатушене в мнения и настроения, да се гради високо самочуствие, съчетан с нереален интегритет. Въобще не коментирам физически черти, излъчване и поведение, за което сами виждаме на какъв хал е.
Нека бъдем реалисти, стига компромиси с грозната истина, за да изпъкне красивата лъжа.

# 880
  • София
Хората които нападат Теа, са неадекватни. В Теа нямаше едно нещо и то е лошотия. Другите две са Катерина и Мария. Те може да говорят и обиждат провокирани, но няма злоба там. Няма го вълчия поглед на озлобената жена, който изчезва само пред Алек

Който не го вижда това има много голям проблем. Много сте за съжаление. Това означава че има много неадекватност в разбиранията на голям процент жени за хората около тях и  голям процент грешно поведение, решения и реакции

Теа показва изключителна безграничност при обидите, които отправя - захапва върло, атакува всяко възможно слабо място, без никакви стандарти - външен вид, произход, женственост (Барбара). Прави се на жертва, изкарва другите виновни, след като тя е провокирал жестоко. Никога не вижда никаква грешка у себе си, нито в това да напада така брутално. За мен това говори за някакво сериозно изкривяване на реалността, както и пълна липса на емпатия и каквато и да е чувствителност към чувствата на другите. Тя няма никакъв проблем да наранява другите и вижда проблем, само когато атакуват нея. За мен това е много, много лош човек. Не намирам, че коментарите как хората, които не харесват описаното са за съжаление, а разбиранията и реакцияите им са грешни, за адекватно. Всеки е свободен да харесва Тея, но нека не си затваря очите за това каква е тя.

# 881
За мен най-криндж са продуцентите - кому беше нужно да показват с подробности целия скандал? Та дори изрязаната част за гащите на Теа. Искат рейтинг, обаче бива ли да паднеш толкова ниско?

# 882
Божке, не мога да асимилирам, че има клиенти на форума, които да харесват искрено Виктория. Разбирам всеки си има ценностна система, мироглед, емоционална себеоценка и т.н., но няма как на базата на нисък интелект, изключително неадекватно социално общуване, лакатушене в мнения и настроения, да се гради високо самочуствие, съчетан с нереален интегритет. Въобще не коментирам физически черти, излъчване и поведение, за което сами виждаме на какъв хал е.
Нека бъдем реалисти, стига компромиси с грозната истина, за да изпъкне красивата лъжа.

Истината е, че Виктория толкова умело борави с това да се прави на жертва и да манипулира всички около себе си, включително публиката, че хората започват да се подхлъзват и да й приписват качества, които в нито един момент не е показала.
Виктория нито е интелигентна, нито е достойна, нито има нещо интересно в нея. Почти всеки път, когато я излъчват, се изключвам и се старая да не я слушам. Няма нито един позитивен синхрон. Не мисля, че е имало толкова негативен участник досега.
Но има такива герои, които понякога пораждат в теб противоречиви чувства. Като Церсей от Игра на тронове (който го е гледал). Най-отвратителният персонаж, който всеки сезон публиката чакаше някой да убие и в същото време беше един от любимите.  
Но такъв е кастинга тази година. Очевидно Виктория е най-умното нещо в сезона, щом й се даде толкова много ефирно време, а реално нищо не казва. Едно и също всеки път - слово от най-долно ниво.

# 883
Тея и Виктория са еднакво противни и би трябвало и двете да са изпидуркани! Тея е абсолютна простакеса, а Виктория е озлобена от грозотата си.

# 884
  • софия
Покрай цялата история с Теа и Виктория все забравям да кажа нещо, което ми направи впечатление.
 Усетихте ли как и самата продукция се гъргари с Магдалена. Музиката, която беше подбрана, докато тя с патос обясняваше, каква вълшебна среща е имала. Очаквах във всеки един момент да пуснат и любимите ми щурци. Определено комедийно и усмиващо беше направен монтажът.
 Kokito87, грешно си ме разбрал. Не те обвинявам, не зная къде и какво бъркаш за да ти трият мнения. Просто ти дадох предположения защо можеш да бъдеш изтрит.

Общи условия

Активация на акаунт