🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 148
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Paris
Добре де, Криси нали нещо в музикални формати се е явявала? Очаква се такива хора да са интересни и артистични, а тя така тежко преиграва, че чак е скучно…

# 1 216
Алекс изкара една магистратура психология с тези девойки.
Алекс в Шаолин да беше, нямаше да се научи на толкова търпение колкото в това шоО!

# 1 217
Добре де..и аз имам тефтерче...ей го на

Тефтерчето та тефтерчето Joy

Изпуснах срещата на Мария, утре ще търся да я гледам...баш тогава излязох от стаята и ме е яд сега.
И всеки, записан в него получава бан, нали? Grinning

# 1 218
Някой ще обясни ли какво забога имате предвид под ''руската школа''

Казват, че Рускините/украинките от малки едва ли не ги учат как да съблазняват мъжете, как да ги омайват, да ги оплетат в мрежите и т.н. Един вид, че са професионалистки в областта на съблазънта(има ли такава дума?😀) и това им е като школа, по учение как да прелъстяват. Поне аз така знам.
каква руска школа. Глупостите. Всяка нормална жена знае, че мозъка на мъжа е в гащите и после може да го обработва като памук. Елементарно!

# 1 219
На Алеко трябва да му се дадат награди за справяне в кризисни ситуации, диплома по психилогия, завършен курс по актьорско майсторство... А и скари им върти момчето, и за готвач става.

# 1 220
Добре де, Криси нали нещо в музикални формати се е явявала? Очаква се такива хора да са интересни и артистични, а тя така тежко преиграва, че чак е скучно…

Криси е въздух под налягане. Освен това много успешно се хвана на въдицата на Надя и Йоана.

# 1 221
  • here and now
Тето, не си мА вписала. Шти са разсърдя.
Искам да присъствам навсякъде!

# 1 222
Някой ще обясни ли какво забога имате предвид под ''руската школа''

Казват, че Рускините/украинките от малки едва ли не ги учат как да съблазняват мъжете, как да ги омайват, да ги оплетат в мрежите и т.н. Един вид, че са професионалистки в областта на съблазънта(има ли такава дума?😀) и това им е като школа, по учение как да прелъстяват. Поне аз така знам.
Не мисля, че някой ги учи. Това им е вродено. Може би е модел на поведение, който се предава от поколение на поколение.

# 1 223
Алекс изкара една магистратура психология с тези девойки.
Алекс в Шаолин да беше, нямаше да се научи на толкова търпение колкото в това шоО!
😂😂😂 Определено е много дзен

# 1 224
Пропуснали сте значи участието й в х фактор, за друго не знам... Там тя се учуди чак на журито, когато й казаха чисто и откровено колко е зле..

# 1 225
  • София /Абсурдистан
Да се вземат с Марийка щом се харесват толкова и да сгъваме цирка вече!
Аз гледам на запис с малко закъснение.

# 1 226
Пак си похарчих лайковете набързо.
Ама си харесвам на килограм коментари.
На Алис на мнението се смях от сърце.

# 1 227
ЛюбоФта и Флюбването приключиха тази  вчера за Криси Blush

# 1 228
Мисля че отдавна я обяснихме школата....

Алисо, като искаш да си навред..записвай се за другия Ерген номер  4 Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 229
Ох, на Крисата изказването, че "Всеки от тефтерчето... вече го няма" прозвуча като, че са умрели при странни обстоятелства. Grinning Идеална реплика за някой хорър сценарий. Дано го запомни.

Общи условия

Активация на акаунт