🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 154
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 1 230
Ох, още една луда и тъпа жена! Много зле изглежда днес Йоана, прическата е кошмар.
А тия жени до една умират от студ!

# 1 231
Йоана Лундгрен е пълна отврат, гузен негонен бяга

# 1 232
  • България
Първо едната мрънка, после - другата. Язък за Йоана, в началото я харесвах. В кофти групичка влезе. Сега и лъже Алеко.

# 1 233
Много долна Йоана

# 1 234
  • На Изток от Рая
Йоана уж нямаше да го залива с негативни емоции, а каква стана и тя взе да се оплаква. Писна му май на човека

# 1 235
Йоана сама се нарече малоумна, а сега друга история разказва.
Време им е да си ходят двете с Надя. От там, директно на психиатър, имат сериозни отклонения от нормата тези момичета.

# 1 236
"Буквално беше един коментар" Верно ли, Йованке?

# 1 237
  • тук и там
Йоана голяма лисица,но нещо не и се получи.Айде тази вечер освен Горджиса,да си ходят и Надя и Йоана,ама надали..

# 1 238
Някой ще обясни ли какво забога имате предвид под ''руската школа''

Казват, че Рускините/украинките от малки едва ли не ги учат как да съблазняват мъжете, как да ги омайват, да ги оплетат в мрежите и т.н. Един вид, че са професионалистки в областта на съблазънта(има ли такава дума?😀) и това им е като школа, по учение как да прелъстяват. Поне аз така знам.
каква руска школа. Глупостите. Всяка нормална жена знае, че мозъка на мъжа е в гащите и после може да го обработва като памук. Елементарно!

Казвам аз какво знам, че хората наричат “руска школа”. Сега какво е, що е, как действат и така нататък не знам. 😀  Дали буквално има школи по това също не знам. 😀

# 1 239
Класическа Йоана. Амебчо, обаче много заблуден, одобрява я.

# 1 240
Гнусно ми е това поведение на Йоана. И най-ужасното е че пак най-вероятно ще се измъкне от цялата работа невредима

# 1 241
Малееее, всички жени там много лъжат и манипулират.
"С ЧИСТО СЪРЦЕ"

# 1 242
опааа Алеко преглътна и направи онзи обезрозяващ поглед и при Йоана

# 1 243
Аз едно знам - започне ли някой много да се обяснява и защитава, значи е виновен, точка.
Ако човек не е виновен, просто обръща гръб на обвиненията и си продължава живота.
Така че, т.н. Йо сама се застреля в крака. Алек не е глупак.

# 1 244
  • България
Цяла вечер - мрън-мрън...

Общи условия

Активация на акаунт